yaa kızlar bu göğüs pompası mutlaka gereklimi?
cimcimecim bak bunu senin için yaptım beğenirsen yapıştır bundan önceki tickerda böyle yazıyordu sanırım değil mi
http://bd.lilypie.com/FuN2p2.png
canim benim cok saoll cok mutlu oldum :dance: :1hug:
bende dün yapmaya calistim ama olmadi bi türlü cok saolllllll a.s.
bebegim 31.haftasini bitirmek uzere ve bas gelis durumunda.aranizda ayni olan varmi?
7.ayindan beri her kontrolumuzde bas asagi diyor dr.
cevredeki herkeste erken donmus 9.ayda anca doner senin ki erken mi dogacak diye surekli moralimi bozuyorda
kanala girmemis henuz ama dr fazla ayakta durma mumkun oldukca yatarak dinlen dedi.
merak ettim bende baskalarininki de ayni mi diye?
ne demek canım rica ederim benden 2 gün büyüktün diye hatırlıyorum yani 19 mayıstı dimi satın bi yanlışlık yok yani adı belli değil daha dimi belli olsaydı onu da yazmayı düşünmüştüm ama hatırlayamadım bu arada herkes uyuyo galiba bizden başka kimsecikler yok kaydirigubbakcemile5
kızlar dün doktordaydık...1-2 gündür çok hareket etmiyor bebek diye endişeliydim...doktora söyleyince o da biraz tedirgin oldu ve ilk nst ye bağlanışım gerçekleşti...çok şükür sonuç normal çıktı..futbolcu kadar hareketli merak etme dedi..yalnız teyzeleri bir sorunumuz var...bebiş vaktinden çok çok ilerde....4-5 hafta kadar ileri diyebiliriz.dün doktor aynı zamanda tekrar ayrıntılıya soktu beni...şimdi sıkı durun bebişin kilosunu söylüyorum 2150 gr. daha 30. haftama yarın gireceğim düşünün...doktor birşey olmaz filan diyor ama...sizce bu çocuk kaç kilo doğar allah aşkınıza...ben 2 haftada 300 gr. almışım...bebek yaklaşık 700 gr...doğum malum sezaryanla olacağı için yaklaşık tarihi de söyledi doktor...normalde 23 şubat...ama sezaryanla 10 şubatta alınacak...durum bu kızlar...eğer çok kilolu doğarsa kan şekerinde düşmeler olabiliyormuş bebeğin sık sık...doğunca test yapacklar sanırım...valla anlamadım..herkes ne yiyorsa bende onu yiyorum...30 haftada 13-14 kilo aldım...ama işin içinden çıkamadım...2 hafta sonra yine kontrolümüz var bakalım nolcak...çocuğun gelişimine göre aslında ben 4 haftaya kadar doğurabilirim yani:)))
kızlar dün doktordaydık...1-2 gündür çok hareket etmiyor bebek diye endişeliydim...doktora söyleyince o da biraz tedirgin oldu ve ilk nst ye bağlanışım gerçekleşti...çok şükür sonuç normal çıktı..futbolcu kadar hareketli merak etme dedi..yalnız teyzeleri bir sorunumuz var...bebiş vaktinden çok çok ilerde....4-5 hafta kadar ileri diyebiliriz.dün doktor aynı zamanda tekrar ayrıntılıya soktu beni...şimdi sıkı durun bebişin kilosunu söylüyorum 2150 gr. daha 30. haftama yarın gireceğim düşünün...doktor birşey olmaz filan diyor ama...sizce bu çocuk kaç kilo doğar allah aşkınıza...ben 2 haftada 300 gr. almışım...bebek yaklaşık 700 gr...doğum malum sezaryanla olacağı için yaklaşık tarihi de söyledi doktor...normalde 23 şubat...ama sezaryanla 10 şubatta alınacak...durum bu kızlar...eğer çok kilolu doğarsa kan şekerinde düşmeler olabiliyormuş bebeğin sık sık...doğunca test yapacklar sanırım...valla anlamadım..herkes ne yiyorsa bende onu yiyorum...30 haftada 13-14 kilo aldım...ama işin içinden çıkamadım...2 hafta sonra yine kontrolümüz var bakalım nolcak...çocuğun gelişimine göre aslında ben 4 haftaya kadar doğurabilirim yani:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?