2009 Şubat Anneleri

Aslında şart değil Şirincek çalışanlar için daha gerekli birde tembel anneler için :)))

yaa kızlar bu göğüs pompası mutlaka gereklimi?

yok cnm yaa gerekli degil bebisini sen emzir ,ozaman bebek anneye daha yakin oluyor :1rolleyes:
annenin kokusunu taniyor ,uyurken agladiginda sen odaya girdiginde seni kokundan taniyor :asigim:
bende emzircem kendim ama oglumda cok zorlandim onu devamli emzirdim ama sütüm az geliyordu öyle sakur sukur süt gelmiyordu ,bazi zamanlar oldu sütüm damla damla geldide kasiga sagip kasikla doyurmaya calistim senağlama
kücük olduklari icin cok iyi cekemiyorlar e az cekebildikleri icinde süt az geliyor nekadar cok bebek icerse nekadar cok cekerse sütde okadar iyi geliyor
ben oyüzden pompa almayi düsünüyorum sagdigim sütü bebege vermicem
kendim emzircem gene
ama sagdigim icin cokdaha fazla süt gelicek oda rahat emicekya ondan almak istiyorum
6 aylik olana kadar kendim emziricem sonrasindada sagdigim sütleri ona siseyle vericem 1 yasina kadar :Saruboceq:

canim benim cok saoll cok mutlu oldum :dance: :1hug:
bende dün yapmaya calistim ama olmadi bi türlü cok saolllllll a.s.

ne demek canım rica ederim benden 2 gün büyüktün diye hatırlıyorum yani 19 mayıstı dimi satın bi yanlışlık yok yani adı belli değil daha dimi belli olsaydı onu da yazmayı düşünmüştüm ama hatırlayamadım bu arada herkes uyuyo galiba bizden başka kimsecikler yok kaydirigubbakcemile5

vidicim sen şuan 31+4 görünüyorsun doktorundan çalışabilir veya uzatma raporunu aldın mı yoksa 3 gün sonra mı alıcan bana doktorum 32+0 da geleceksin dedi bazı arkadaşlara da doktorları 31+1 de vermişler de ondan bi sorayım dedim

bebegim 31.haftasini bitirmek uzere ve bas gelis durumunda.aranizda ayni olan varmi?
7.ayindan beri her kontrolumuzde bas asagi diyor dr.
cevredeki herkeste erken donmus 9.ayda anca doner senin ki erken mi dogacak diye surekli moralimi bozuyorda
kanala girmemis henuz ama dr fazla ayakta durma mumkun oldukca yatarak dinlen dedi.
merak ettim bende baskalarininki de ayni mi diye?

hayatım panik yapma...doğum kanalına girmedikten sonra nasıl durduğu önemli değil..bu aylarda bebekler prova yapıyorlar..benimkinin de 2 haftadır başı aşağıda...30. haftamdayım..doktor dinlen filan bile demedi bana....bu 24 saat başı aşağıda duruyo anlamınada gelmez...hareket ediyorlar malum...dönüyorlar....ama sonra tekrar baş geliş durumuna geçiyorlar...merak edilecek birşey yok..ters geleceğine bu durumda olması çok daha iyi...

kızlar dün doktordaydık...1-2 gündür çok hareket etmiyor bebek diye endişeliydim...doktora söyleyince o da biraz tedirgin oldu ve ilk nst ye bağlanışım gerçekleşti...çok şükür sonuç normal çıktı..futbolcu kadar hareketli merak etme dedi..yalnız teyzeleri bir sorunumuz var...bebiş vaktinden çok çok ilerde....4-5 hafta kadar ileri diyebiliriz.dün doktor aynı zamanda tekrar ayrıntılıya soktu beni...şimdi sıkı durun bebişin kilosunu söylüyorum 2150 gr. daha 30. haftama yarın gireceğim düşünün...doktor birşey olmaz filan diyor ama...sizce bu çocuk kaç kilo doğar allah aşkınıza...ben 2 haftada 300 gr. almışım...bebek yaklaşık 700 gr...doğum malum sezaryanla olacağı için yaklaşık tarihi de söyledi doktor...normalde 23 şubat...ama sezaryanla 10 şubatta alınacak...durum bu kızlar...eğer çok kilolu doğarsa kan şekerinde düşmeler olabiliyormuş bebeğin sık sık...doğunca test yapacklar sanırım...valla anlamadım..herkes ne yiyorsa bende onu yiyorum...30 haftada 13-14 kilo aldım...ama işin içinden çıkamadım...2 hafta sonra yine kontrolümüz var bakalım nolcak...çocuğun gelişimine göre aslında ben 4 haftaya kadar doğurabilirim yani:)))

satim dogru saol cnm :dance:
walla kücük cocuklar gibi sevindim kaydirigubbakcemile5
sekerim bizim oglan isimsiz dogcak sanirim kaydirigubbakcemile3 benim herife isim begendiremiyorum onun begendiklerinide ben begenmiyorum kaydirigubbakcemile3

benle dalga geciyordu bizim oglanin ismi tuan buda muan olsun diye :roflol:
korkarimki bu gidisle bebisin adi muan olucak :roflol:

cnmm masallah bebisine tosuncuk olmus :1rolleyes:
tahminime göre sanirim 4 kilo falan dogar bebisin
normal bebekler yaklasik 3300 falan doguyorlar
doktor 4 haftaya kadar dogurabilirsin dedimi cnmm ?? a.s.

benim bebisin kafasida asagida ama doktorum daha o döner hep böyle kalmaz dedi

oyyy yerim ben o tosuncuğuuu maaşallah merak etme canım sonuçta senin elinde değil aşırıyada kaçmıyorsan yapacak birşeyin yok. benim eşim 6.5 kilo doğmuş ben 3.5 bakalım kızımız kaç kilo doğacak şu an kilosunu bilmiyorum.bende çok merak ediyorum yakında kontrolümüz var sabırsızlıkla bekliyorum.bu arada senle satlarımız aynı diye hatırlıyorum doğrumu canım.

Nestle canım 41 kere maşallah bizim satlarımız aynı seninle benimki daha 1150 idi geçen hafta şimdi ancak 1300 falandır.Anam nasıl taşıcan kız kocaman valla maşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…