2009 Şubat Anneleri

Off yaa kimse yok bugün benimde hiç halim yok bu sabah heryerim ağrıyor inşallah grip falan olmam

kızlar herkesin kurban bayramı kutlu olsun şimdiden allah nasip kısmet ederse bir sonraki bayramda hepimizin böcekleri yanında olcak ay düşünmesi bile çok heyecanlı herkese hayırlı bayramlar

amanda amannnnn birileri kizinin pozunuda koymus avatarina :))))))
derincim o fotograf tek d3 ultrasondami cekiliyor ??

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar herkesin kurban bayramı kutlu olsun şimdiden allah nasip kısmet ederse bir sonraki bayramda hepimizin böcekleri yanında olcak ay düşünmesi bile çok heyecanlı herkese hayırlı bayramlar

sağol canım seninde bayramın kutlu olsun ahhh valla o günleri görebilsek seneye artık bebği hazırla çantasını hazırla eşlerimizi hazırla inşallah kendimize fırsat kalır :))-tatlicadiarzu-

amanda amannnnn birileri kizinin pozunuda koymus avatarina :))))))
derincim o fotograf tek d3 ultrasondami cekiliyor ??

:teytey::teytey:ay can sıkıntısından ne yapıcağımı sasırdım canım yaa resimlerle onuyorum habire 4 boyutlu renkli ultrason canım bu benim dr. sürekli tüm resimlerini böyle veriyor daha net olsun diye herhalde

ne iyiymis doktorun
benimki vermiyor artik fotograf kontroldede göremiyorum öyle cok bebisi

süpriz olucak dogumda :dance: kaydirigubbakcemile5

benim ki süper yaa şimdiye kadar nerdeyse 30 tane falan resim 4 tane cd si oldu onların hepsini pc ye kaydediyorum hatıra olsun diye albüm yapıcam :))

derincimmmm masallahhhhhhhhh cook güzel yapmissinn :)) cok hosuma gitti
evin bi kösesine asmak icin cok ideal

Gerrçekten çok cici olmuş maşallah derincim şanslısın bizim dr renksiz veriyo ben sırf 4d ye girim diye yrı para ödedim görüntüleme merkezine
Ayy bende bugün çok yordum kendimi aslında pek bişi yaptım sayılmaz ama artık fazla harekete gelemiyorum sabahtan anneme gittik kahvaltıya ordan dedecimin mezarına gittik dualarımızı yaptık içimi öyle bir huzur kapladıki nezamandır gidemiyordum çok iyi oldu sonra ewe geldim duramadım çamaşırlar yıkanmıştı onları al ütüle yerleştir baya da varmış anca ewin dağınıklığını toparladım yerleştirme işi benim süpürme silme işi kocişin ama yemek geldi aklına dışarı çıktı bişiler almaya gerçekten bende acıktım sabahtan beri bişi yemedim açımmmm

yeni gelecek resimleride eklerim iyi fikir canım odasının duvarına asarım büyüyünce bakar
şimdi internetten bakım çantalarına bakıyorum iki marka arasında karrasız kalıyorum bübchen var birde sebamed bübchen alman markası sen kullandınmı hiç oğlun için nasıl acaba , sebamed te yıllardır bildiğimiz ürün aklım karıştı

Herkesin Mübarek Kurban Bayramını Kutluyorum İnşallah Sevdiklerinizle Mutlu, Huzurlu, Bereketli Bir Bayram Geçirmeniz Dileğiyle.....

kızlar iyi akşamlar hepinize,ay bugün hiç giremedim siteye,misafirler falan vardı öyle koştur koştur geçti.iyisiniz umarım.
Nestle Maşallah canım kuzuna tosuncuk olmuş:)

canım walla doktorum bana çalışabilir izni vermedi benim biraz problemli bacağım belim falan.raporluyum zaten.ama izin için 32 de gel dedi.öyle bi kaç gün çok fark etmez 32+1 de olsa doktor 32 yazar.sonuçta her ultrasona girdiğimizde tam aynı gün çıkmaya biliyor

DERİNZLM canım çok güzel olmuş foto şeridin:)) bu arada canım bende sebamed kullanıcam.ablam oğluna onu kullandı.kendisi ebe ve acıbademde çalışıyordu,oradaki doktorlarıda sebamed tavsiye etmiş.özelliklede pişik kremi için mutlaka onu kullan diyor bana

Çok sağol canım şampuanları falanda aynı kalitededir o zaman bübchen yeni duyduğum bir marka o yüzden tam güvenemiyorum sebamed e yoğunlaşayım ben en iyisi.Sen ne kadar şanslısın ebe abla oohhh süper valla doğumuna girecekmi ablan kendine ne kadar güvende hissedersin süper valla

Son düzenleme:

canım walla ablam bursada çalışıyor o yüzden doğumuma girme şansı yok hani zamanı günü belli olsa keşke o zaman gelirdi.bazen takılıyom zaten gelde evde doğurt beni hastane masrafından yırtayım diye ama telaşlanırım sende diyo.bu arada sende bursada oturuyosun dimi

cnm bübchen kullaniyorum ben hayla hatta hamileler icin olan catlak yagi var onuda tavsiye ederim cok hos kokuyor hemde cok uygun fiyati
ogluma devamli PENATEN sampuanini kremini kullandim
burdaki en iyi en taninmis marka o sanirim onun kremleride türkiyede var

ben oglum dogdugunda bu ürünlerden kullandim hayla daha onlari ve bübchen i kullaniyorum
aklinizda olsun kizlar benim ebem ilk üc ay bebek losyonunu kullan demisti
3. aydan sonra bebek yagi kullanabilirsin demisti a.s.

İŞTE GERÇEK MUCİZE NERDEN NEREYE GELDİK

derincim çok güzel olmuş maşallah kızımıza Allah nazarlardan saklasın valla senin doktoruna imreniyorum ya ne güzel cdler bol bol fotolar hem de 4d süper ya

canım sen çalışmayacağın çok problem değil sanırım ama bana tam 32. haftanın dolumunda gel demesi benim 1 hafta daha fazla çalışmam anlamına geliyor o yüzden moralim bozuldu ya 31+1de verse raporu ocağın sonuna kadar çalışcam bu şekilde 4 şubata kadar ay sinir oldum yaaa

nestlecim kız maşallah tosununa senin zaten hep önde gidiyordu gelişimi galiba dimi ama 2150 gr ben de cuma günü doktordaydım 28+2de 1310 gr geldi seninkinin yanında bücür kalıyo valla

ay evet hemen irtibata geçelim ablanla ben acıbademi çok düşündüm doğum için ama 6.500 ytl .çok yani araba parası nerdeyse . Doğumun agiremese bile doğumdan sonrası ve öncesi için birsürü faydası olur sana ne güzel yaa

sağol canım vidi yi okumuşsundur bepanten de iyi yaa onu tercih edeyim olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…