kızlar herkesin kurban bayramı kutlu olsun şimdiden allah nasip kısmet ederse bir sonraki bayramda hepimizin böcekleri yanında olcak ay düşünmesi bile çok heyecanlı herkese hayırlı bayramlar
amanda amannnnn birileri kizinin pozunuda koymus avatarina :))))))
derincim o fotograf tek d3 ultrasondami cekiliyor ??
:teytey::teytey:ay can sıkıntısından ne yapıcağımı sasırdım canım yaa resimlerle onuyorum habire 4 boyutlu renkli ultrason canım bu benim dr. sürekli tüm resimlerini böyle veriyor daha net olsun diye herhalde
vidicim sen şuan 31+4 görünüyorsun doktorundan çalışabilir veya uzatma raporunu aldın mı yoksa 3 gün sonra mı alıcan bana doktorum 32+0 da geleceksin dedi bazı arkadaşlara da doktorları 31+1 de vermişler de ondan bi sorayım dedim
DERİNZLM canım çok güzel olmuş foto şeridin:)) bu arada canım bende sebamed kullanıcam.ablam oğluna onu kullandı.kendisi ebe ve acıbademde çalışıyordu,oradaki doktorlarıda sebamed tavsiye etmiş.özelliklede pişik kremi için mutlaka onu kullan diyor bana
Çok sağol canım şampuanları falanda aynı kalitededir o zaman bübchen yeni duyduğum bir marka o yüzden tam güvenemiyorum sebamed e yoğunlaşayım ben en iyisi.Sen ne kadar şanslısın ebe abla oohhh süper valla doğumuna girecekmi ablan kendine ne kadar güvende hissedersin süper valla
yeni gelecek resimleride eklerim iyi fikir canım odasının duvarına asarım büyüyünce bakar
şimdi internetten bakım çantalarına bakıyorum iki marka arasında karrasız kalıyorum bübchen var birde sebamed bübchen alman markası sen kullandınmı hiç oğlun için nasıl acaba , sebamed te yıllardır bildiğimiz ürün aklım karıştı
İŞTE GERÇEK MUCİZE NERDEN NEREYE GELDİK
kızlar iyi akşamlar hepinize,ay bugün hiç giremedim siteye,misafirler falan vardı öyle koştur koştur geçti.iyisiniz umarım.
Nestle Maşallah canım kuzuna tosuncuk olmuş:)
canım walla doktorum bana çalışabilir izni vermedi benim biraz problemli bacağım belim falan.raporluyum zaten.ama izin için 32 de gel dedi.öyle bi kaç gün çok fark etmez 32+1 de olsa doktor 32 yazar.sonuçta her ultrasona girdiğimizde tam aynı gün çıkmaya biliyor
kızlar dün doktordaydık...1-2 gündür çok hareket etmiyor bebek diye endişeliydim...doktora söyleyince o da biraz tedirgin oldu ve ilk nst ye bağlanışım gerçekleşti...çok şükür sonuç normal çıktı..futbolcu kadar hareketli merak etme dedi..yalnız teyzeleri bir sorunumuz var...bebiş vaktinden çok çok ilerde....4-5 hafta kadar ileri diyebiliriz.dün doktor aynı zamanda tekrar ayrıntılıya soktu beni...şimdi sıkı durun bebişin kilosunu söylüyorum 2150 gr. daha 30. haftama yarın gireceğim düşünün...doktor birşey olmaz filan diyor ama...sizce bu çocuk kaç kilo doğar allah aşkınıza...ben 2 haftada 300 gr. almışım...bebek yaklaşık 700 gr...doğum malum sezaryanla olacağı için yaklaşık tarihi de söyledi doktor...normalde 23 şubat...ama sezaryanla 10 şubatta alınacak...durum bu kızlar...eğer çok kilolu doğarsa kan şekerinde düşmeler olabiliyormuş bebeğin sık sık...doğunca test yapacklar sanırım...valla anlamadım..herkes ne yiyorsa bende onu yiyorum...30 haftada 13-14 kilo aldım...ama işin içinden çıkamadım...2 hafta sonra yine kontrolümüz var bakalım nolcak...çocuğun gelişimine göre aslında ben 4 haftaya kadar doğurabilirim yani:)))
ay evet hemen irtibata geçelim ablanla ben acıbademi çok düşündüm doğum için ama 6.500 ytl .çok yani araba parası nerdeyse . Doğumun agiremese bile doğumdan sonrası ve öncesi için birsürü faydası olur sana ne güzel yaacanım walla ablam bursada çalışıyor o yüzden doğumuma girme şansı yokhani zamanı günü belli olsa keşke o zaman gelirdi.bazen takılıyom zaten gelde evde doğurt beni hastane masrafından yırtayım diye ama telaşlanırım sende diyo.bu arada sende bursada oturuyosun dimi
cnm bübchen kullaniyorum ben hayla hatta hamileler icin olan catlak yagi var onuda tavsiye ederim cok hos kokuyor hemde cok uygun fiyati
ogluma devamli PENATEN sampuanini kremini kullandim
burdaki en iyi en taninmis marka o sanirim onun kremleride türkiyede var
ben oglum dogdugunda bu ürünlerden kullandim hayla daha onlari ve bübchen i kullaniyorum
aklinizda olsun kizlar benim ebem ilk üc ay bebek losyonunu kullan demisti
3. aydan sonra bebek yagi kullanabilirsin demisti a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?