Ay senin göbeğini bulayım derken benim ki çatladı heryer karmakarışık yaa neyse senin profilinden gördüm sonra özlemimm maşallah ne güzel olmuş çatlak falanda yok süper vallaKızlarrrr göbüşümün resmini koydum ya nezmandır kimse resim koymuyo noldu göbüşlere annişlerrr
Kızlarrrr göbüşümün resmini koydum ya nezmandır kimse resim koymuyo noldu göbüşlere annişlerrr
masallah sekerim göbüsüne
kiskandim valla bende koyucam göbüsümü kaydirigubbakcemile5
İŞTE GERÇEK MUCİZE NERDEN NEREYE GELDİK
kızlar ben de şanslyım çatlaklar konusunda, 31. haftama gireceğim ama tek çatlak oluşmadı göbeğimde, kalçamda hafif hafif oluştu ama göbekte tık yok, inşalah bundan sonra da oluşmaz
iyiakşamlar kızlar nasılsınız ben dün doktordaydım kızımı gördüm çok iyiymiş geçen gittiğimizde doktor birhafta geri demişti şimdi çok iyi gördü beslenmesi filan çok iyi dedi 1500 gr olmuş kızım benimbusefer güzel bi pozda verdi bize parmağını emiyo çok güzel:asigim: akıntım için fitil verdi erken doğum tetiklemesin diye bende sadece 2 kilo almışım kaydirigubbakcemile2 bayramdan sonra tekrar gideceğim artık 2 haftada bir gidicekmişiz hem iznimi uzatacağım 37. haftaya kadar kızlar doğum konusunuda sordu normalmi düşünüyorsun diye evet dedim epidurali tavsiye etti çok rahat edersin diyor bilmiyorum kafam karıştı biraz:uhm:
doktordan sonra eminönüne gittik eşimin bir işi vardı gitmişken havuzlu hana da uğradık park yatak için cibinlik istiyordum bulduk tam istediğimiz gibi alt açma minderi birde nuk un küçük cam biberonunu aldım göğüs pompalarını sordum 40 55 70 küsür fiyatlar manualmi alsam yoksa elektiriklimi karar veremedim evde olsam almayı düşünmüyordum ama çalışıcağım o yüzden almam gerek bugünde sinemaya gittik aroga sırnaşık şey kızlar bana birşey olmadı sonuna kadar rahatça izledimkaydirigubbakcemile3 ama kızım sesden olsa gerek hiç durmadı :1rolleyes::1rolleyes:
derin harika bir manzara, hele son resmi, inanılmaz bir poz, bayılmammak işten değil
yalnız gerçekten dokotr yönünden çok şanslısın, benimki her seferinde poz vermiyor deyip renki resmini vermiyor
yalnız bu resimleri yanyana dizmeyi nasıl başardın? ben onu merak ettim? bir açıklasana??
maşallah canım kızına, ne güzel büyümüş,senin ile haftamız neredeyse aynı, yalnız benim kızın kilosu bana düşük geldi yaaaa, aklıma takıntı oldu doktordan geldiğimden beri, benimki 1260 gr, oysa babası da iri ben de, ama neden bizim kız zayıf kaldı anlamadım, iyi besleyemiyor muyum ki yaaaa
benim sorduğum bütün doktorlar, epidural yapmıyoruz, anneye de tavsiye etmiyoruz, doğumu zorlaştıryor dediler, ben de epidural normal doğum istiyordum ancak yaptıracak hastane yok burada, artık ne yapacağım bilemiyorum epidurali düşünebilrisin yaaaa, ne güzel işte ağrısız doğum, keşke benim de öyle bir şansım olmuş olsaşakkıdı
bence göğüs pompasını elektirikli al, manuel çok yoruyormuş anneyi, elektirikli daha pratik, elektirikli ve pilli olma özelliğine de dikkat et, elektirik kesildiğinde ve taşıma çaısndan kolaylık olur pil kullanmak,
ben de medela dan alacağım, siz şanslısınız, İsatnbul da daha ucuz, ben burada sordum 170 YTL dedi, nette bakıyorum 120 den başlıyor fiyatı, arada 50 YTL fark var
ben de bugün nihayet doğum çantamı aldım, içinedoldurdum kızımın eşyalarını, daha yıkmadım, bayramdan sonra yıkayacağım
karar veremedim benim sorduklarım bebedorundu model model hepsi fazla soramadım özelliklerini internetten araştırıp öyle alacağım internetten hiç alışveriş yapmadım birde açıkçası kargo parası benim biraz kafamı kurcalıyor el kadar birşeye fazla kargo parası ödemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?