2009 Şubat Anneleri

yarın bir yığın iş beni bekliyor kızlar, yatıp dinlensem iyi olacak iyi geceler hepinize, şimdiden iyi bayramlar..

şimdi netten göğüs pomapalarına baktım fiyatlar çok uçuk ya benim dün emin önünde sorduklarımı da buldum bebedorun onlar daha uygun aynı işi yapıyor sonuçta çok para vermeye gerek yok bence

bu elektirikli olan 70 ytl dediler

buda normal buda 40 ytl karar veremedim gerçekten birde klasik olanlar var onlar daha ucuz benim işyerim evime yakın oyüzden süt izni kullanıcam öğlenleri bir saat paydosumda var ozaman gelebilirim eve oyüzden hangisini alsam bir türlü karar veremedim kızlar ya

aybuke bunlar çok cici güle güle kullansın bebişin canım sağlıklı günlerde giymesini nasib etsin rabbim

bu biberonda yeni çıkmış yani türkiyeye yeni gelmiş kızlar silikon yumuşak ilginç bişey 22 ytlden başlıyo fiyatları eşimin çok hoşuna gitti ama aldırmadım gereksiz geldi bana

buda kızıma aldığım alt açma minderi okadar güzel şeyler varki mevlüt takımı sordum dantelli filan çok hoştu ama onu almadım bidahaki sefere inşşallah

aybuke cnm takma kafana senle aramizda bir hafta var benim bebisde 1185 gr :)))
kilosu normal bebisinin annesi :))

yehuuuuuuuuuuuuuu kizlarrr 29 haftayi bitirmisiz :))))))
inanmiyorumm 30 dan gün aliyoruz oglusumla :)))

günaydın güzel hamişler kurban bayramınız mübarek olsun diyor gönlünüzce bir bayram geçirmeniz diliyorum iyi bayramlar herkese

günaydın güzel hamişler kurban bayramınız mübarek olsun diyor gönlünüzce bir bayram geçirmeniz diliyorum iyi bayramlar herkese

günaydin cnm seninde bayramin mübarek olsun a.s.

kizlar hepinizin bayramini kutluyorum ,gelecek bayrama bebislerimizleyiz ins. :dance:

günaydın hepinize güzel hamışlerrr,güzel hayırlı bir bayram geçirmenizi diliyorum. oğluşta ellerinizden öpüyor teyzeleri...
Cimcimecim walla sabah sabah güne iyi başladım karikatürlerle emeğine sağlık hayatım

günaydın herkese bayramınız mübarek olsun birdahaki bayrama inşşallah bebişlerimizle giricez bayramınızın güzel geçmesi dileğiyle hepinizi öpüyoruz kızımlaŞeniza.s.a.s.

kızlar herkes tatilde yada bayram gezmesinde galiba hepinizin bayramı kutlu olsun.

cnmm masallah bebisine tosuncuk olmus :1rolleyes:
tahminime göre sanirim 4 kilo falan dogar bebisin
normal bebekler yaklasik 3300 falan doguyorlar
doktor 4 haftaya kadar dogurabilirsin dedimi cnmm ?? a.s.

cimcimecim valla bu oğlan nasıl böyle oldu benimde aklım almıyor....inşallah sorunsuz doğar...4 haftaya kadar doğurabilirsin demedi..sadece ben hesapladım nerden baksan bu çocuk 4 hafta sonra 3500 gr. filan olur...eee doğurabilirmişim gibi geldi:))))) normalde doktorun verdiği sezaryen tarihi 10 şubat...benim sat ım da senin ki gibi 19 mayıstı canım....

canım sorma tosun ki ne tosun...benim sat ım 19 mayıs...sezaryen tarihi olarak da doktorum 10 şubat dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…