2009 şubat bebekleri bu gün ne yedi?

boşver anacım altan çıksın ben mamayı içiyorum ondakka sonra kusuyor
bugünlerde içmekte istemiyor anlamadım gitti

ya kızlar bişey sorcam sizin bebekler maşallah günde 3 4 kere 150cc mama içiyorlar benim kızım günde 3 kere 60cc yi zorla içiyo oda içine cicibebe ve muhallebi katarak kaşıkla yediriyorum...
her mama saatimiz tam bi savaş şekliden şekile giriyorum...

canım öyle olması normal çünki sen emziriyorsun kızın mamayı istemez tabi
buda çok normal yani bizde süt yokki napsın yavrucaklar aç kalmamak için mecbur içiyorlar

hımmm haklısın ben emzirip mama veriyosunuz diye düşünmüştüm..
benimkinin bu kadar az yemesi normak dimi?
sütüm az ama ne zaman istese emziriyorum..

Bende önce emziriyorum sonra ek gıda veriyorum sütüm bitmesin diye .Maşallah benimki çorbayı çok seviyor dün ilk defa muhallebi verdim sildi süpürdü. Oğluşumun kakası normale döndü meğer doymadığından düzensizleşmiş kakası.Tadı ekşimsi şeyleri sevmiyor tatlı şeyleri silip süpürüyor. Babasının kopyası zaten damak tadıda aynı babası. Ben hazır mama vermiyorum bebişime içime sinmiyor güvenemiyorum birtürlü. Ama mecbur kalınınca elbetteki verilir çok şükür bizim öyle bir ihtiyacımız olmadı. herşeyi evde kendim hazırlıyorum

Benimkide 3 aylıkken çekyattan düşmüştü hemde kafasının üstüne hemen acile götürdük . Dediğin gibi insan psikolojik olarak çöküyor. çok şükür bizimkindede bişey çıkamamıştı evde takip ettik bizde. Doktor bebekler büyük insandan daha sağlam oluyorlar hiç korkma demişti. Dileklerin için sağol geçmiş olsun

ay geçmiş olsaun canım bunların ne yapacağı hiç belli olmuyo valla..
ben yere yorgan üzerine çarşaf serdim ıonun üzerinde kızım yuvarlanıp duruyo ama yüzüstü döndüğünde bi daha düzelenmiyo kalıyo öyle basıyo çığlığı :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
ya kızlar ben bu aralar kavanozlara dadandım valla...tatildi, hastalıktı, düşmeydi derken sebze/meyve öğünlerini hep kavanoz verdim...inşallah pazartesi itibariyle tekrar kendim hazırlamaya başlayacağım...tabi bir aksilik çıkmazsa.....

kızlar peynir ne yediriyorsunuz ben pınarın 8li paketler halinde satılan labnesini aldım ama tadı tuzlu ve zeynep sütlü birşeyler yediğinde ağzının kenarları hep kızarıyor hatta yanaklarına kadar
mesela heronun veya milupanın kahvaltılıklarını yediğinde de aynı şekilde kızarıyor niye acaba

peynir olarak doktorum bize pınar labne kullanabilirisniz onlar tuzsuz oluyor demişti ama ben bilindik markanın normal salmaurasını alıyorum yağsız peynir, geceden suya ıslıyorum sabah veriyorum

bugün bizimkız sabah muhalebi öğlen yayla çorbası şimdi de birazdan sebzeli tavuk çorbası yedireceğim tabii aralarda anne sütü de veriyorum

zeynep sabah 7 de uyandı ve emdi ardından 8 de uynadı tekrar ve hero babynin sütlü pekmezli kahvaltılığından yedi yaklaşık 40cc kadar

oynadı etti sonra 11 gb uyudu uyumadan emdi gene uyanınca saat 2 di bebelacın sebze püresinden yedi içine de bir cicibebenin ekmeğini rendeledim yoksa yemiyor pütürlü şeyele meyve dışında tahammülü yok

3 te bir erik ve yarım incir rendeledim onu yedi sonra tekrar emdi şimdi uyuyor kalkınca piriç unudan muhallebi yapıcam çünkü antibiyotik içiyor

sizce benim kız az mı yiyor akşam altı gbi falan pirinç unu muhallebisi veriyorum sonra arada gene emiyor saat 9 buçukta da meyve püresi yada suyu veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…