2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar benim boşluklarımda ağrı başladı 2 gündür kasık ağrısı mide sorunlari inş bebişim büyüyordur değilmi bugün 10 gün oldu hamileliğimi öğreneli ben hiç bir ağrıdan şikayatçi değilim hatta olmadığı zaman korkuyorum allahım ayırma onu benden dün bir arkadaş bebeğini laybetti tüp bebek bölümünde okadar üzüldümki

kızlar görümcem bu gün ameliyat olacak........
Bu gün işten erken çıkıp hastaneye gideceğim.
Saat 2 de çıkçam.inşallah hayırlısı ile iyi geçer ameliyatı

selam kızlar
ben 2008 temmuz annesiyim. başlığı görünce bi bakim dedim yeni hamişler napıo diye :CüvCüv:
geçen yıl bu zamanlar bende sizlerin hissettiklerini hissediyordum, Allahın izniyle seneye bu zamanlarda siz benim şu anda hissettiklerimi hissedeceksiniz :asigim: ayyy çokmu karışık oldu ne kaydirigubbakcemile3
neyse dularaım sizlerle :Saruboceq: Allah yardımcınız olsun

günaydın arkadaşlar benim mide bulantılarım hat safhada, sabah öğürmekten evden çıkamadım, servisi kaçıracaktım nerdeyse, en sonunda safra salgısı çıkınca rahatladım ama şimdi yine var, akşam yemeği kayınvalidemlerde yedik, eve gelince kendi mutfağımı toparlamam gerekiyordu giremedim bir türlü, dün teyzem de ayvayı önerdi, bulantı için iyi geliyormuş, onu deniycem bugün. inşallah iyi gelir. Siz nasılsınız?

çok şükür gittim pıtpıt ları görüdm.
ay bebeğim varya resmen bir fasulye doktorumuz irice bir fasulye şimid bakın.dedi.
sanki eli kolu oynuyoır gibi kalbi attıkça hareket ediyor gibi maşllah
2 aylık hamilesin dedi.
allahım iinşallah sağlıkla kucağımza almayı nasip eder.:)
amin

Ya keşke bende yiyemesem ben devamlı acıkıyorum 2 saatte bir bişeyler yiyorum gerçi Allaha şükür hiç kilo almadım daha ama böyle devam ederse nolurum bilmem

beyaz melerk allah şifasını verisn.görümcenin.
bol bol dua ediniz.
lütfen allah genç yaşına ,sevdikerline bağışlasın inşallah.
rabbim kimseyede dert verip dermen aratmasın.
sende o stres ile kendini yorma
ve ameliyathanein dışında felan beklemeye çalış.
ortam seni gerebilir ve bvebeğini strese sokabilir
allah yarıdmcınız olsun.

swethome çok sevinfim kalp atışlarını duymana canım ya...
Ne güzel bişeydir..darısı başımıza inşallah..gözün aydın bitanem

arkadaşlar ben sabahları bir bardak soya içeceği içiyorum, bebeğin zeka ve beyin gelişimi açısından soyanın çok faydalı olduğunu biliyorum ama bu soya içeceği ile ilgili olumlu olumsuz bilgisi olan var mı paylaşırsanız sevinirim herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…