2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sağol canım senide tebrik ederim allah eline yağına kavuştursun benim10.gün değerim 220 çıkmıştı ve 2 günde bir 2 ye katlaması gerekiyo yani senin döllenmeden 16 gün sonra baktırmışsın oda normal çünkü 12.gün değerin 600 ve üzeri olması gerekiyodu yani çok normal bir değer birde kişiden kişiye değişiyo bazen benim 1 ay sonraki değerim 1600 idi umarım sorunsuz bir hamişlik geçirirsin senin kendiliğindenmi oldu celine Şeniz

Canım neden dr a gidip ultrasonda baktırmıyorsun?
Böylece bu meraktan kurtulursun:teselli:

bademcim 8 gün önce ultrasonla kontrolüm olmuştu,tek kese vardı,5+3 dü henüz.ama bugün arkadaşlar kendi bhcg lerinden bahsetmişler,benimki onlara göre çok yüksek,bugün kafama takıldı acaba ikiz olabilirmi diye,aslında birazcıkda öyle istiyorumda ondan kendi kendime umut veriyorum sanırım:CüvCüv: zaten ikiz olsa geçen hafta görünürdü ama değilmi,ben boşa umutlanmıyım,bunada binlerce kez şükür,bi tane olsun ama sağlıklı olsun yeterki

Merhaba kızlar benide alın aranıza bende 5 haftalık hamişim.Bugün ultrasonda keseyi gördük normal gebelikmiş 15 gün sonra kalp atışlarına bakıcaz...Ama aklıma takılan doktora sormadım ama cinsel ilişkiye bir süre ara mı vermek gerekiyo arkadşlar......

Merhaba..ben de yarın baktırıcam ultrasonda..Duyduğum kadarıyla kalp atışlarını görene dek ilişki önerilmiyor..

hayırlı olsun cnm allah sağlıklı bir sekilde tamamına erdirr inş:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:

canım öncelikle hayırlı olsun bebişin..ben 4 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu.ve doktorum cinsel hayatına normal dvm edebilirsin demişti..şuan 7 haftalığım..

slm canım.........senınle beraber gun sayıcaz nasıpse....... bugun 5 haftalık oldum ben:dance: son adetın 21 ekım mı canım???????a.s.

slm canım.........senınle beraber gun sayıcaz nasıpse....... bugun 5 haftalık oldum ben:dance: son adetın 21 ekım mı canım???????a.s.

AAa evet canım 21 ekim...Ne güzel beraber paylaşırız ne yaşıyosak?Kan testi yaptırdınmı ben yapmadım bugün ultrasonda göründü.Ama cinsel ilişkide terddütüm var..Sen napıosun?

kızlar benım tek sıkayetım mıde yanması..........bı de sureklı uykum gelıyor....daha dogrusu uykum gunduzlerı var gecelerı mıdem yanıyor.........keseyı 2 aralıkta gorucez nasıpse ...sanırım cogul....mıcro hamısıyım ben cunku....hepımız ıcın hayırlı ve saglıklı olsunda tek yada cogul farketmez dımı ama???????:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

AAa evet canım 21 ekim...Ne güzel beraber paylaşırız ne yaşıyosak?Kan testi yaptırdınmı ben yapmadım bugün ultrasonda göründü.Ama cinsel ilişkide terddütüm var..Sen napıosun?

canım ben mıcro hamısıyım o yuzden kan testlerınden ogrendım zaten.....2 aralıkta ultrasonum var....bak sımdı drlar ılıskı konusunda pek yorum yapmıyorlar ama bence ılıskı ıcın bızım tarıhımız erken...cunku bebısler daha cok yenı tutundular rahme ve fazla kasılma yada anı hareket zarar verebılıyormus...bazen ılıskı sonrası kanama yasayıp korkanlarda oluyor.....bu korkuları cekmeye gerek yok bence benım duydugum bıldıgım bu canım...bız daha yenı 5 hafta oluyoruz cunku ılerleyen haftalarda olabılır amakaydirigubbakcemile5

ben cıkıyorum kızlar cok uykum geldı.............mirmirmirmir herkese ıyı geceler canlara.s.

kızlar herkeze günaydın.şimdilik bol bol uyuyun temmuzdan sonra bugünleri çok arıa.s.yacağız.

günaydınlar nasılsınız bakalım güzel anneler benim hiç canım kahvaltı etmek istemiyor bugün aslında midem kazınıyor ama birde baş ağrısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…