bebişkocum tebrik ediyorum,maşallah,allah bağışlasın canım. bişey sorucam sana,benim sat 10 ekim 6 kasımda regli olmam gerekiyordu olmayınca bende 7 kasımda bhcg ölçtürdüm bhcg 972 çıktı,burdaki tüm arkadaşlardan yüksek,anlam veremedim,acaba ikiz olabilirmi diye düşünüyorum,senin sat dan 1 yaklaşık 1 ay sonra bhcg kaç çıkmıştı hatırlıyomusun canım,yada ikiz olması için sence benim kaç çıkması gerekirdi fikrin varmı:uhm:
Canım neden dr a gidip ultrasonda baktırmıyorsun?
Böylece bu meraktan kurtulursun:teselli:
Merhaba kızlar benide alın aranıza bende 5 haftalık hamişim.Bugün ultrasonda keseyi gördük normal gebelikmiş 15 gün sonra kalp atışlarına bakıcaz...Ama aklıma takılan doktora sormadım ama cinsel ilişkiye bir süre ara mı vermek gerekiyo arkadşlar......
Merhaba kızlar benide alın aranıza bende 5 haftalık hamişim.Bugün ultrasonda keseyi gördük normal gebelikmiş 15 gün sonra kalp atışlarına bakıcaz...Ama aklıma takılan doktora sormadım ama cinsel ilişkiye bir süre ara mı vermek gerekiyo arkadşlar......
blue sen bu çizelgeyi nasıl yapıyorsun tarif edebilirmisin
slm canım.........senınle beraber gun sayıcaz nasıpse....... bugun 5 haftalık oldum ben:dance: son adetın 21 ekım mı canım???????a.s.
AAa evet canım 21 ekim...Ne güzel beraber paylaşırız ne yaşıyosak?Kan testi yaptırdınmı ben yapmadım bugün ultrasonda göründü.Ama cinsel ilişkide terddütüm var..Sen napıosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?