benm de midem berbat açım ama hiç bişi yiyesim yok sanki çok yemişimde biraz dha yesem kuscak gibiyimmm....
canım ben hala midemi çözemedim yanıyor gibi sanki taş yemişimde midem sarkmış gibi bulanıyor gibi valla hala çözemedim
anlattığının aynısı bende de oluyordu ama malesef 13/14 . haftalara kadar sürdü 3 kilo verdim. ama şimdi verdiğim 3 kiloyu geri aldım ilk ay çok zor güzelim ya ama 3. ayın ortalarında rahatlayacaksınız. ben az yağlı çorba özellikle mercimek çorbası çok içtim. oda sadece tek öğün akşamları birde çok nadir meyve yiyordum. ama geçşici bir dönem geçiccek inşallah.
kızlar bende yarın keseyi görmeye gidecem.kanamam ara ara var.9 gün oldu.umarım kesilir.bebeğime zarar vermemiştir.
keseyı gorursun cnm ınsallah
benım kanamam transferımın 9.gunu başladı ve 15gun devam ettı hemde son zamanlarda şakır şakır gıbıydı 15 ve 16 kasımda fekalet artınca 17 kasımda yanı geçen pazartesı doktora gıttık ogun 5hafta 3gunluktu o kanamaya rağmen keseyı gordum.. ama geçenhafta pazartesıden berı progestan ıgnesı kullanıyorum 19 kasımda kan kesıldı 1haftadır kanamam yok çok şukur ve allaha çok şuukur dunde kalp atışını duydumm gordum ama progestan ıgneye gunde 1 devam
yaa benim hiç mide bulantım olmadı kızlar şu ana kadar hiç belirtim olmadı göğüslerimdeki ağrı ve şişlikten başka herkeste farklı heralde az önce bebişlerimi gördüm dr gittim 1.50 cm biri 1.53cm biri olmuş allahım onları nazarlardan saklasın kucağımıza bi alabilsek bebeişlerimizi:))))
bebişkocum tebrik ediyorum,maşallah,allah bağışlasın canım. bişey sorucam sana,benim sat 10 ekim 6 kasımda regli olmam gerekiyordu olmayınca bende 7 kasımda bhcg ölçtürdüm bhcg 972 çıktı,burdaki tüm arkadaşlardan yüksek,anlam veremedim,acaba ikiz olabilirmi diye düşünüyorum,senin sat dan 1 yaklaşık 1 ay sonra bhcg kaç çıkmıştı hatırlıyomusun canım,yada ikiz olması için sence benim kaç çıkması gerekirdi fikrin varmı:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?