2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kızlar ben çok kötüyüm ya başımı kaldıramıyorum midemde berbat ne zaman geçer bu acaba

canım ben hala midemi çözemedim yanıyor gibi sanki taş yemişimde midem sarkmış gibi bulanıyor gibi valla hala çözemedim

anlattığının aynısı bende de oluyordu ama malesef 13/14 . haftalara kadar sürdü 3 kilo verdim. ama şimdi verdiğim 3 kiloyu geri aldım ilk ay çok zor güzelim ya ama 3. ayın ortalarında rahatlayacaksınız. ben az yağlı çorba özellikle mercimek çorbası çok içtim. oda sadece tek öğün akşamları birde çok nadir meyve yiyordum. ama geçşici bir dönem geçiccek inşallah.

çok sağol canım inş geçer ben bide sınava hazırlanıyorum o yüzden çok zor oluyor şimdi bıraktım çalışmayı inş biran önce geçerde bende rahatlıkla çalışırım...

Son düzenleme:
kızlar benim sat 10 ekim,ben 7 kasımda baktırdım beta hcg ye 972 çıkmıştı,sizinkilere göre benimki çok yüksek,bu ne demek oluyor acaba?

kızla selam dun bebeğimin kalp atışını duydum :) çok ağladım... muthış bı andı
benımde ılk ctesı sabah ve bu sabah çok mıdem bulantı nerdeyse ogrerek kahvaltı ettımmmm
ama meleğim aklıma gelınce bulantı bıle tatlı gelıo

kızlar bende yarın keseyi görmeye gidecem.kanamam ara ara var.9 gün oldu.umarım kesilir.bebeğime zarar vermemiştir.

kızlar bende yarın keseyi görmeye gidecem.kanamam ara ara var.9 gün oldu.umarım kesilir.bebeğime zarar vermemiştir.

keseyı gorursun cnm ınsallah
benım kanamam transferımın 9.gunu başladı ve 15gun devam ettı hemde son zamanlarda şakır şakır gıbıydı 15 ve 16 kasımda fekalet artınca 17 kasımda yanı geçen pazartesı doktora gıttık ogun 5hafta 3gunluktu o kanamaya rağmen keseyı gordum.. ama geçenhafta pazartesıden berı progestan ıgnesı kullanıyorum 19 kasımda kan kesıldı 1haftadır kanamam yok çok şukur ve allaha çok şuukur dunde kalp atışını duydumm gordum ama progestan ıgneye gunde 1 devam

bazı hamileliklerde adet kanamaları devam edebiliyor, bazı doktorlarda normal diyor bazıları progestan veriyor.. en yakın örnek annemdi ben 14 yaşındaydım ve annem 3 aylık hamileyken hamile olduğunu öğrendi o güne kadar regl olduğu için hiç şüphelenmemiş bile ben kardeş geliceğini duyunca sevinçten havalara uçmuştum... doktor anneme hiç kalkma çorba bile karıştırma demişti ama annem dinlemedi bırak çorba yapmayı zeytin toplamaya bile gitti.. kardeşim Allah a şükür çok sağlıklı doğdu hala da öyle maaşallah şuan 7. sınıfa gidiyor.. Rabbim nasip etsin inşallah bizede yavrularımızı, tabii annemin belki şans belki büye meselesi biz yinede doktorları dinleyelim..
canım sanada çok geçmiş olsun

arkadaşlar bakıyorum da kimse bişey yiyemiyor herkes aynı dertten muzdarip fakat unutmayın bebişlerimizin organlarının oluşma devresindeyiz çoğumuz sırf bu yüzden kendinizi zorlayın azda olsa sık sık çeşitli gıdalar yiyin hep aynı şeyler değil çok çeşitli ve sağlıklı gıdalar.. örneğin kivi, fındık, ceviz, arada havuç... gibi şeyler atıştırın ki yavrularınız sağlıklı olsun.. mevsiminde olmayan hormonlu gıdalardan bu dönemde kesinlikle uzak kalın.. yemeklerde de bol bol fasulye, mercimek, balık, brokoli gibi yiyecekleri tüketin az da olsa mutlaka yiyin herşey minik meleklerimiz için..

yaa benim hiç mide bulantım olmadı kızlar şu ana kadar hiç belirtim olmadı göğüslerimdeki ağrı ve şişlikten başka herkeste farklı heralde az önce bebişlerimi gördüm dr gittim 1.50 cm biri 1.53cm biri olmuş allahım onları nazarlardan saklasın kucağımıza bi alabilsek bebeişlerimizi:))))

bebişkocum tebrik ediyorum,maşallah,allah bağışlasın canım. bişey sorucam sana,benim sat 10 ekim 6 kasımda regli olmam gerekiyordu olmayınca bende 7 kasımda bhcg ölçtürdüm bhcg 972 çıktı,burdaki tüm arkadaşlardan yüksek,anlam veremedim,acaba ikiz olabilirmi diye düşünüyorum,senin sat dan 1 yaklaşık 1 ay sonra bhcg kaç çıkmıştı hatırlıyomusun canım,yada ikiz olması için sence benim kaç çıkması gerekirdi fikrin varmı:uhm:

Canım neden dr a gidip ultrasonda baktırmıyorsun?
Böylece bu meraktan kurtulursun:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…