2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar hbs,ag hbs,hıv,toksoplazma,rubella ...vb.gebeliğim ilk ayında yapılan testleri yaptırdınız mı istedi mi doktorunuz

Selam kızlar...

Az önce dr.dan geldim.. çok mutluyum... Bebeğimi gördüm 6+3 günlükmüş ve canlanmış dedi dr.um kalbi atıyormuş...
Gayet sağlıklı görünüyor şu an bi problem yok dedi..
Folibole devam etmemi söledi mide bulantım için ilaç verdi..
Aç kalma sürekli atıştır dedi.... Ilişkide ağrı kanam aolursa yapmayın dedi ...
şikayetin olmaz ise ayda 1 gelmen yeterli dedi olursa ne zaman istersen gel dedi....
Tahlillerim var onları yaptıracağım....
Boyuda 6 mm teyzelaeri çok mutluyum çok çok şükür... Boş gebelikden sonra bu çok güzel bir duygu..
Allahım herkese nasip etsin... Korusun bebeklerimizi ve bize bağışlasın inş...

Günaydin arkadaslar , güzel anneler ... Beyaz Melek gecmis olsun ve acil sifalar görümcene .. Ama Hastane de dikkatli ol ...Steril olmasina karsin geleni gideni cok olan bir yer Allah korusun ... Benim de mide bulantim yok ama bugün acaip uykum var ve ayaklarim cok üsüyorrrrrr... Ofisde oturdum uyukluyorum:))

AAA bu arada bana verilen vitamin tabletinin ismi : femibion 800 metafolin ... Bu 13. haftaya kadar kullanilacak olan vitamin ... Bebegin tüm gereksinimleri var ...

canım gözün aydın, ben de bayramdan sonra gidicem inşallah

:teytey::teytey: süperrr canım çok sevindim.darısı başımıza inşallaha.s.

sat kaç canım

KAlp atisini duyan ... kesesini gören anneler ... ne mutlu sizlere ...Sizin adiniza cok ama cok sevindim insallah ilk hareketlerinide tez zamanda hissetmeniz dilegiyle ... Bende yarin gidicem doktora insallah kalp hareketlerini görürüm..

merhaba ben yeniyim aranızda gerçi kesin birşeyde yok 15 aylık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz bir sorun yoktu tahlillerimde filan eşimdede. ama ben sürekli idrar yollar ve rahim ağzı enfeksiyosn geçiriyordum bu engel oluyordu çok şükür 2 aydır enf olmadım hiç ve bu ay geldi bebeiş
sat tarihim 21 ekim yumurtlamam geç oldu ateşimi ölçüyordum da ondan biliyorum cumartesi adetime 1 gün vardı akşam yaptırdım tahlil 27.1 çıktı. normalde 2 günde bir yaptırıyolar biliyorum ama biraz büyüsün bekliyim dedim yarın tekrar yaptırıcam tahlil. bacaklarım çok ağrıyor yku fena çöküyor göğüslerim çok büyüdü acıyo baya beyaz krem akıntım var şimdilik bunlar var
yerleşme lekesi herkeste olmuyor değilmi herkesin belirtisi aynı olmuyordur da bende daha hiç birşey yok gerçi en ak u bişey görzsemde korkarım sorunmu varki diye ama merak ediliyor işte

canım hoşgeldin aramıza

Esracim ben adetimin gelemesi gereken gün dayanamayip yaptirdim genede cikmadi ... Ancak adet gecikmesi 2 gün gecti ozaman cikti ... Bence bekle ... Belirtiler sanki o yönde gibi ama kendini cok kaptirma ( sonu kötü oluyor ) Bende lekelenme olmamisti ...Hayirlisi canim ...Insallah olur

kızlar bende de son adet tarihimden bu yana tek damla lekelenme gelmedi..
yerleşme kanaması falan da olmadı bende.bunu yaşayan varmı aranızda

esra hayırlısı olur inşallah.şimdilik durum pozitif hanmilesin.umarım değerin yükselir.benim ilk testim 11 di düşün yani..ama 2 gün sonra 54.55 e çıktı ve hergün 2 katı hatta daha fazlası arttı.

kızlar bende de son adet tarihimden bu yana tek damla lekelenme gelmedi..
yerleşme kanaması falan da olmadı bende.bunu yaşayan varmı aranızda

Benimde hiç gelmedi canım kiminin dışına gelirmi kimninde rahim içinde kalır zamanl orda dağılırmış

Bendede olmadı kanama ama düşük belirtisi olduğunu biliyorum ilk bebğimde öle idi.Ve sürekli yattım...

Kizlar aldiniz mi vitaminin ismini bir sorun eczaneye ...Femibion 800 metafolin ...sadece13. haftaya kadar 13. haftadan sonra ayni isim ama draji yüksek olan kullaniliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…