2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

banda çok şükür hiç kanama, leke felan gelmedi.
artık folik ait yerine elevite geç dedi doktorum.
hayırlsı ile ayın 20 d felan da tahlilieri yaptıracağız.
komple ne varsa
ense kalınlığıda dahil.
allahım inşallah hayırlı şekilde sonuçlarınmızı iyi çıkartsın .

Son düzenleme:
Teyzem bana sölemisti olabilir burun kanaman korkma ... vücudun hassaslasiyor demisti ...Ama tabiki tedbiri elden birakmamak lazim ..

arayıp sordum doktorumu.gebelikte burun mukozası çok çabuk ödem yapar normal korkma dedi.ayy çok telaşlandım kızlar ya..

Insallah canim hersey yolunda gider ...Merak etme bebisin saglikli ve hersey yerli yerindedir merak etme ..Hayirli haberlerini bekliyoruz

esracım hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsin benim sat 20 ekim bir gün var aramızda yerleşme lekesi bende de olmadı inşallahta olmaz, korkutur insanı. zaten evham basıyor.neyse güzel düşünelim güzel olsun herşey

cok sevindim arkadasım .
hak etmişitn artık sen bu pıt pıtları
inş böyle sağlıklı bi şekilde devam eder .
darısı basımıza :))

cok sevindim arkadasım .
Hak etmişitn artık sen bu pıt pıtları
inş böyle sağlıklı bi şekilde devam eder .
Darısı basımıza :))

allahım razı olsun hepinizden.... Canım sende göreceksin inşallah...
Beyaz melek görümcene üzüldüm allah acil şifalar versin canım .. Sanada geçmiş olsun dikkat et. Stresden olmuş olabilir canım...

selam kızlar maşallah bugünde çok hareketli yazıları okumada baya bi zorlandım takip etmye çalışıyorum kızlar doktorunuz size hangi vitamini verdi bana doktorum eleviti verdi folic plus vardı yarım kalan ondan da günde bi tane alabilirsin dedi sizler ne kullanıyosunuz...fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…