2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kayınvalidem aradı kızlar saat 2 de ameliyata giriyomuş görümcem.bende işlerimi toparlayıp çıkçam aksi gibi bu gün de kdv günü...
Kayınvalidem gelme sen hastane ortamı dedi ama içim rahaat etmezki...
Zaten özel hastane temizdir bişey olmaz..onu görmek istiyorum çok kötüyüm

İNŞALLAH BU SRESLE BEBEĞİME BİŞEY OLMAZ KIZLARsenağlsenağlama
ENGEL OLAMIYORUM GÖZYAŞLARIMA senağlama:a015::Saruboceq:ama

İNŞALLAH BU SRESLE BEBEĞİME BİŞEY OLMAZ KIZLARsenağlsenağlama
ENGEL OLAMIYORUM GÖZYAŞLARIMA senağlama:a015::Saruboceq:ama

Canim benim duygusallasman cok normal ...Kendini kasarsan daha kötü olur ama cokta birakma olur mu herse cok güzel olucak herkez icin bunu düsün yeter..Biz yanindayiz .. bizi habersiz birakma

selam arkadaşlar ooooo sayfalar uçmuş geriye dönüp okuyayım ben ne güzel ben akşam gözümü açıp nete giremiyorumki uyku hastasıyım resmen

Ben biryerden duydum ama nerden artik hatirlayamiyorum ...Daha dogrusu karistirdim ...Demir eksikliginden dolayi uyku yapiyormus ...Ama ne kadar dogru bilmiyorum ...

hepinize çok teşekkür ederim.çok sağolun iyi ki varsınız.
ben şimdi çıkıyorum.inşallah hayırlı haberlerle dönerim.
kendinize iyi bakın.öpüyorum sizi ve küçük meleklerinizi...
hoşçakalın

meleklerının kalp atışlarını goren anneler tebrık ederım sızı
beyazmelekcım lutfen kendıne dıkkat et cok cok gecmıs olsun
stres yapma bebişi üzme tatlım

sağol canım ya Allah razı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

kızlar keseyi gördüm sonunda :) şimdi sıra geldi kalp atışına onun içinde haftaya cumartesi gideceğim inş. kalbinide duyarım çok güzel bir duyguydu yaaa nohut kadar benim küçük kelebeğim :)

slm güzel anne adayları bende yarın gidiyorum doktoruma bakalım göebilecekmiyim belki süpriz olur hem görürüm hemde kalp atıslarını duyarım inşş

nasıl bakalim hamişler iyimi .benim tek şikayetim uyku ona yeniliyorum ama bulnatı falan ona direne biliyorum yani :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar bende o tahlillerin hepsini hamile olduğumu öğrendiğimde drum yaptırdı bendede allah korusun kanama filan olmadı zaten çok korkuyorum her tuvalete gidişimde korkuyorum.bugün bendede bulantı daha fazla sürekli uykum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…