2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlarrr, şimdi kan sonucumu aldım geldim, 10 Kasım adet günümdü yani adetimin üzerinden 15 gün geçti ve benim değerim 45.144 , keseyi görmüştük ama bebek görünmüyordu pazartesi günü, bu değer normal değil mi? bana biraz yüksek gibi geldi, sizce nasıl?

kızlar şimdi geldim doktordan kalp atışlarını gördüm pıt pıt nasıl atıodu anlatamam çok güsel bi duygu... 20 gün sonra randevum var iple çekiorum tekrar görmek için...

kızlar şimdi geldim doktordan kalp atışlarını gördüm pıt pıt nasıl atıodu anlatamam çok güsel bi duygu... 20 gün sonra randevum var iple çekiorum tekrar görmek için...

Evet canım tekrar grmek için gün sayıyorsun eşime diyorum keşke sen yada ben doktor olsaydık diye sürekli bakardık ne güzelkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar merhaba ,bu gün bebişimizin kesesini görmeye gittik..Beta hcg değerinden dolayı tek kese göreceğimizi sanıyorduk ama tam emin olamamakla birlikte iki kese gördük.Dr da tam emin olamadı.Karın ultrasonundan baktı.Becerebilirsem buraya ekleyeceğim.

Kızlar şimdi dr dan geliyorum keseyi gördük çok şükür haftasıyla uyumlu.
Bayramdan sonra kalp için çağırdı
ve test verdi birsürü 162 ytl tutuyor hemen yaptır bakalım dedi .

vovvvvvvvvvv ikizlerimiz çoğalıyor mu yoksa? hadi hayırlısı canım, normal yolla mı hamile kaldın yoksa tedavi var mıydı?

selam kızlar badem seni ve eşini tebrik ederim hayırlı olsun birtanem.
ama ben güzel haber veremicem.artık temmuz annesi değilim.bebeğim 9 gün süren kanamada kaybetmişim.o düşen parça eski çatlamayan yumurta değilmiş.bebeğimmiş :1no2:
sevgiyle kalın.babeklerinize iyi bakın.

canımmm, çok geçmiş olsun tatlım, inşallah tekrar hamile kalırsın, canını sıkmamaya bak, tatlım benim bir kez oldu yine olur, yine hamile olursun, bebişini kucağına alırsın inşallah.:1hug:

Bademcım sankı ıkı kese var

ah canım çok gecmiş olsun(( çok üzüldüm .çok istiyordun bu bebegı allah ınş tekrardan verir

kızlar bişi sroecam lütfen bilgisi olan yazsın
benim gebelik kesen dikey gibi fasulyeye benziyor yuvarlak değil
kafama takıldı

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.. UMARIM EN YAKINDA SAĞLIKLI BEBEKLERİN OLUR... KENDİNE ÇOK İYİ BAK...:teselli:

selam arkadaşlarr.. güsel anne adaylarıı.. nasılsınızz?? ben de allahım nasip ederse temmuz sonunda alıcam kucağıma bebeğimi. henüz 4+6 yız.. inş sağlıkla sıhhatle nasip eder rabbim..

tebrik ederim canım ve bütün kalp atışını duyan güzel anne adayları sende kahwe akıntı vardı noldu dr ne dedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…