kızlar şimdi geldim doktordan kalp atışlarını gördüm pıt pıt nasıl atıodu anlatamam çok güsel bi duygu... 20 gün sonra randevum var iple çekiorum tekrar görmek için...
kızlar şimdi geldim doktordan kalp atışlarını gördüm pıt pıt nasıl atıodu anlatamam çok güsel bi duygu... 20 gün sonra randevum var iple çekiorum tekrar görmek için...
kızlar değerim hakkında birşey söyleyin lütfennnnnn?
Arkadaşlar merhaba ,bu gün bebişimizin kesesini görmeye gittik..Beta hcg değerinden dolayı tek kese göreceğimizi sanıyorduk ama tam emin olamamakla birlikte iki kese gördük.Dr da tam emin olamadı.Karın ultrasonundan baktı.Becerebilirsem buraya ekleyeceğim.
selam kızlar badem seni ve eşini tebrik ederim hayırlı olsun birtanem.
ama ben güzel haber veremicem.artık temmuz annesi değilim.bebeğim 9 gün süren kanamada kaybetmişim.o düşen parça eski çatlamayan yumurta değilmiş.bebeğimmiş :1no2:
sevgiyle kalın.babeklerinize iyi bakın.
selam kızlar badem seni ve eşini tebrik ederim hayırlı olsun birtanem.
ama ben güzel haber veremicem.artık temmuz annesi değilim.bebeğim 9 gün süren kanamada kaybetmişim.o düşen parça eski çatlamayan yumurta değilmiş.bebeğimmiş :1no2:
sevgiyle kalın.babeklerinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?