2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

vovvvvvvvvvv ikizlerimiz çoğalıyor mu yoksa? hadi hayırlısı canım, normal yolla mı hamile kaldın yoksa tedavi var mıydı?
Mikroenjeksiyonla canım..

Canım teşekkür ederim bitanem..Çok üzüldüm son duruma...:çok üzgünüm:

arkadaslar çokkkk şükür ki kahve akıntım kesildi:))))) bugün migde bulantım basladı çokk hafif 2 kerede basım döndüü acayip mutlu oldumm migde bulantıma 5+3 üm bugün Allahın izniyle ilaç ve igneler işe yaradı galiba dr ne kadar korkma desede insanın elinde deil bide 2 düşük yapmıssan Allah hepimizin kucagına almayı nasip etsin bebeişlerimizi saglıkla

Mikroenjeksiyonla canım..

Canım teşekkür ederim bitanem..Çok üzüldüm son duruma...:çok üzgünüm:

kanamaların ne renkti canım bende hafif bir hafta k.rengi çamurumsu akıntı wardı dr kırmızı yeni kan olmadıkça korkma dedi bide parça gelmiş senden herhalde canım ben o acıyı 2 kez yasadım umarım bir daha yasamayız hiçbirimiz Allah sana sabır versin

Beyaz Melek çok geçmiş olsun.Görümcen inşallah atlatır bu durumu hayırlısıyla:teselli:

canim cok üzüldüm... Allah yardimcin olsun:1hug:

adet kanaması gibi kıpkırmızı kan geldi canım...ped kullanmıştım...

yazılarınızı gözlerim dolu dolu okudum...ben de 2008 eylül annesiydim...20 ağustos 2008 de doğum yaptım...düyanın en değerli varlığını kucağıma aldım....çok çok güzel bir duygu....ama şunu açıkca söylemek isterim ki hamilelikde çok daha güzel bir duygu..herşeyi dolu dolu yaşıyorsun....bu lafım sakın yanlış anlaşılmaısn bebek olunca ilgilenirken onunla duygularını dinlemeye vakit bulamıyorsun....ama karnındayken tekmeleri..yok usg deki kalp atışı derken...müthiş bir 9 ay geçiyor.....umarımm hepiniz çok çok güzel 9 ay geçirir yavrularınızı sağlıkla kucaklarınıza alırsınız.....Allah ın kadınlara tattırdığı en güzel duygu bu olsa gerek....

bademcim çok özür dilerim ben soruyu btrklc arkadasa sormustum senindemi kanaman vardı bu gebeliginde düşük muhabbetini ondan yaptım kusura bakma Allah bebişlerini saglıkla kucagına almayı naip etsin

Canım buradaki doktorum üstün körü baktı..kese varmı yok mu diye..Var mı var...kaydirigubbakcemile3pazar günü Kocaelideki doktorum bakıcak..
ilk defa sizlerin yazılarını okuyorum....kocaelinde hangi doktora gidiyorsun..ben gölcükteyim...ve doktorumdan çok memnunum.....başka şehirlerden bile hastaları var isterseniz tavsiye edebilirim...

Son düzenleme:
slm kızlar bende naıp olursa temmuz annesıyım ama kanamalarım sebebıyle 4 gun hastanede yattım.ılac iğne tedavısı yapıldı .şükür suan kesıldı ama yatıyorum surekli.sızden rıcam en ufak şüphenızde dr basvurun.benım ıkıncı kanamam kusmalardan ötürü zorlamaktan rahım üst duvarında yırtılma olmus.oda kanama yaptı parcalar düşürdüm çok şükür bebegım benımle su anda.rabbim yardımcımız olsunkızlar...bu arada 8-3 gunlüğüz.....

ilk defa sizlerin yazılarını okuyorum....üzüldüm inan...kocaelinde hangi doktora gidiyorsun..ben gölcükteyim...ve doktorumdan çok memnunum.....başka şehirlerden bile hastaları var isterseniz tavsiye edebilirim...

Canım neden üzülüyorsun ki anlamadım? :uhm:benim hamileliğin başında kanama vardı geçti..o da hamile olup olmadığımdan emin değildim..kocaeli tıpta tüp bebek yaptırdığımız için oraya gideceğim..bir problem yok,her şey yolunda bitanem..kaydirigubbakcemile5

Şu an yok kanama lekelenme falan..

canım ne güzel hayırlı olsun inş ikizdir tek seferde kurtulursun:Saruboceq::Saruboceq:

ilk defa sizlerin yazılarını okuyorum....kocaelinde hangi doktora gidiyorsun..ben gölcükteyim...ve doktorumdan çok memnunum.....başka şehirlerden bile hastaları var isterseniz tavsiye edebilirim...

dr ilkay mı ilknur mu neydi..Bu hanımdan mı bahsediyorsun acaba

tebrik ederim canım ve bütün kalp atışını duyan güzel anne adayları sende kahwe akıntı vardı noldu dr ne dedi:

saol cnm... kahverengi akıntı için kırmızıya dönmediği ve çoğalmadığı sürece sorun yok dedi.... ilişki yasak dedi bu akıntı olduğu için....

canım çok geçmiş olsun inşallah tekrar sağlıklı bi şekilde bebiş sahibi olursun herşeyde bi hayır vardır sakın ümidi kaybetme iyi haberlerini bekliyoruz en yakın zamanda..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…