Mikroenjeksiyonla canım..vovvvvvvvvvv ikizlerimiz çoğalıyor mu yoksa? hadi hayırlısı canım, normal yolla mı hamile kaldın yoksa tedavi var mıydı?
selam kızlar badem seni ve eşini tebrik ederim hayırlı olsun birtanem.
ama ben güzel haber veremicem.artık temmuz annesi değilim.bebeğim 9 gün süren kanamada kaybetmişim.o düşen parça eski çatlamayan yumurta değilmiş.bebeğimmiş :1no2:
sevgiyle kalın.babeklerinize iyi bakın.
Mikroenjeksiyonla canım..
Canım teşekkür ederim bitanem..Çok üzüldüm son duruma...:çok üzgünüm:
ama ben güzel haber veremicem.artık temmuz annesi değilim.bebeğim 9 gün süren kanamada kaybetmişim.o düşen parça eski çatlamayan yumurta değilmiş.bebeğimmiş :1no2:
kanamaların ne renkti canım bende hafif bir hafta k.rengi çamurumsu akıntı wardı dr kırmızı yeni kan olmadıkça korkma dedi bide parça gelmiş senden herhalde canım ben o acıyı 2 kez yasadım umarım bir daha yasamayız hiçbirimiz Allah sana sabır versin
bademcim keselerin kaç mm idi ?
ilk defa sizlerin yazılarını okuyorum....kocaelinde hangi doktora gidiyorsun..ben gölcükteyim...ve doktorumdan çok memnunum.....başka şehirlerden bile hastaları var isterseniz tavsiye edebilirim...Canım buradaki doktorum üstün körü baktı..kese varmı yok mu diye..Var mı var...kaydirigubbakcemile3pazar günü Kocaelideki doktorum bakıcak..
canım son adet 16 ekimdi..pazar günü umarım daha ayrıntılı ultrasona girip öğrenirim..:asigim:sağol canım .. haftalarımız yakın seninle srouyum dedim
ilk defa sizlerin yazılarını okuyorum....üzüldüm inan...kocaelinde hangi doktora gidiyorsun..ben gölcükteyim...ve doktorumdan çok memnunum.....başka şehirlerden bile hastaları var isterseniz tavsiye edebilirim...
Arkadaşlar merhaba ,bu gün bebişimizin kesesini görmeye gittik..Beta hcg değerinden dolayı tek kese göreceğimizi sanıyorduk ama tam emin olamamakla birlikte iki kese gördük.Dr da tam emin olamadı.Karın ultrasonundan baktı.Becerebilirsem buraya ekleyeceğim.
ilk defa sizlerin yazılarını okuyorum....kocaelinde hangi doktora gidiyorsun..ben gölcükteyim...ve doktorumdan çok memnunum.....başka şehirlerden bile hastaları var isterseniz tavsiye edebilirim...
tebrik ederim canım ve bütün kalp atışını duyan güzel anne adaylarısende kahwe akıntı vardı noldu dr ne dedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?