2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar benim ara ara bulantılarım oluyo aranızda kendini kilo almış hisseden varmı ben 8+4 günlüğüm 1 kilo aldım sizce normalmi yoksa erkenmi kilo almak için üff şişko bişey olucam bu gidişle....

herkese ıyı aksamlar kızlar............bı gorunup kacıcam kızlar gecmıslerı okuyacagım cunku.......herkesı optum guzel annısler:1hug:

btrklc çok üzüldüm canım,söyleyecek bişey bulamıyorum.Allah gönlüne göre versin bundan sonra,hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah,Allah yardımcımız olsun,en kısa ve hayırlı zamanda bebeğine kavuşursun inşallah canım

kızlar benim ara ara bulantılarım oluyo aranızda kendini kilo almış hisseden varmı ben 8+4 günlüğüm 1 kilo aldım sizce normalmi yoksa erkenmi kilo almak için üff şişko bişey olucam bu gidişle....

canım ben 7 haftalığım ve bende yarım kilo almışım, eme bende kendimi çok şişko gibi hissetmeye başladım,sanırım şişlikler falan var ondan. bence aslında gayet iyi gidiyoruz,biz çok güzel hamişler olucaz inşallah:CüvCüv:

canım benım.sozun bıttıgı yerdeyım.:çok üzgünüm:
ınsallah en kısa zamanda yenıden hamıs kalıcaksın canım buna gercekten ınanıyorum.:Saruboceq:

kıslar buarada bende yarın doktora gıdıyorum nıhayet beklenılen gun geldı.
ınsallah guzel haberlerle donerım.sımdıden cok heyecanlıyım.

kımsecıkler yok sanırım.
bende yemek yapmak ıcın mutfaga gıdeyım barı.sonra yıne gorusuruz.:a015:
artık yemek yapmakta cok sıkıntı yasıyorum..kafamçokkarıştı

çok çok geçmiş olsun canım bundan sonra çok dikkatli ol ilk üç ay riskli bilindiği üzre..bende hapşururken çok korkuyorum bazen ağrı giriyo zorlanmaktan panikliyorum.. ama Allah a şükür bebişimde bende iyiyiz cuma günü dr gidicem umuyorum kalp atışlarınıda duyucam..

canım sanada çok geçmiş olsun ama sakın üzülme nasip, Rabbim yavrunu kucağına almayı nasip etsin en kısa zaman da inşallah..

kımsecıkler yok sanırım.
bende yemek yapmak ıcın mutfaga gıdeyım barı.sonra yıne gorusuruz.:a015:
artık yemek yapmakta cok sıkıntı yasıyorum..kafamçokkarıştı

ben varım ama bir taraftan yemek yapıp bir taraftan yazılarınızı okuyorum.. :))) bebişim için sağlıklı olucağını düşündüm pırasa pişiriyorum ama tam bir işkence çekiyorum şuan kafamçokkarıştı

yaa evet kızlar benimde karnım acayip şiş 4 aylık gibiyim birde bende kabızlık var dr şurup verdi ama fayda etmiyor

evet kayısı çok iyi geliyor öyle durumlarda hatta kayısıyı kaynatıp komposto gibi sabah akşam içsen dahada faydasını görürsün..

BTRKLC arkadaşım ne diyeceğim bilmiyorum inş.bu açını cabuk unutman için allahım sana tez zamanda yeni bir melek gönderir

kızlar bende sabah açkarnına 4 kayısı,2 kuru incir yiyorum,üzerinede yarım litre kadar ılık su içiyorum çok iyi geliyor

buca tıp merkezine gidiyorum op. dr. aylin barbaros çok ii bi doktor ve çok ii bir hastane çok ilgileniyorlar ayrıca ssk ve bağkurdan da yararlanabiliosun... tavsiye ederimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…