kızlar benim ara ara bulantılarım oluyo aranızda kendini kilo almış hisseden varmı ben 8+4 günlüğüm 1 kilo aldım sizce normalmi yoksa erkenmi kilo almak için üff şişko bişey olucam bu gidişle....
canım benım.sozun bıttıgı yerdeyım.:çok üzgünüm:selam kızlar badem seni ve eşini tebrik ederim hayırlı olsun birtanem.
ama ben güzel haber veremicem.artık temmuz annesi değilim.bebeğim 9 gün süren kanamada kaybetmişim.o düşen parça eski çatlamayan yumurta değilmiş.bebeğimmiş :1no2:
sevgiyle kalın.babeklerinize iyi bakın.
dr ilkay mı ilknur mu neydi..Bu hanımdan mı bahsediyorsun acaba
slm kızlar bende naıp olursa temmuz annesıyım ama kanamalarım sebebıyle 4 gun hastanede yattım.ılac iğne tedavısı yapıldı .şükür suan kesıldı ama yatıyorum surekli.sızden rıcam en ufak şüphenızde dr basvurun.benım ıkıncı kanamam kusmalardan ötürü zorlamaktan rahım üst duvarında yırtılma olmus.oda kanama yaptı parcalar düşürdüm çok şükür bebegım benımle su anda.rabbim yardımcımız olsunkızlar...bu arada 8-3 gunlüğüz.....
selam kızlar badem seni ve eşini tebrik ederim hayırlı olsun birtanem.
ama ben güzel haber veremicem.artık temmuz annesi değilim.bebeğim 9 gün süren kanamada kaybetmişim.o düşen parça eski çatlamayan yumurta değilmiş.bebeğimmiş
sevgiyle kalın.babeklerinize iyi bakın.
kımsecıkler yok sanırım.
bende yemek yapmak ıcın mutfaga gıdeyım barı.sonra yıne gorusuruz.:a015:
artık yemek yapmakta cok sıkıntı yasıyorum..kafamçokkarıştı
yaa evet kızlar benimde karnım acayip şiş 4 aylık gibiyim birde bende kabızlık var dr şurup verdi ama fayda etmiyor
saol cnm... kahverengi akıntı için kırmızıya dönmediği ve çoğalmadığı sürece sorun yok dedi.... ilişki yasak dedi bu akıntı olduğu için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?