huzuncum aslinda ben de hep oyle genellemeler yapardim ve erkek doktor tercih ederdim hep. su anki doktorum bayan ve kendisine ulasana kadar hem erkek hem kadin kac tane doktor degistirdim. simdi cok memnunum. sanirim kadin erkek olmalariyla degil de biraz da kisilikleriyle alakali birsey. onemli olan doktorlarimiza guvenebilmek.
huzuncum aslinda ben de hep oyle genellemeler yapardim ve erkek doktor tercih ederdim hep. su anki doktorum bayan ve kendisine ulasana kadar hem erkek hem kadin kac tane doktor degistirdim. simdi cok memnunum. sanirim kadin erkek olmalariyla degil de biraz da kisilikleriyle alakali birsey. onemli olan doktorlarimiza guvenebilmek.
Yaaa ilsu senin bu avatarındaki bıdık cok tatlı, nasıl bakıyo o öle, ne zaman bi mesaj yollasan okuyorum sonra resme bakınca gülesim, mıncıklayasım geliyo kaydirigubbakcemile3
bende henüz şişlik oluşmadı ama tuz ve şekeri pek tüketmiyorum ondandır..........
birde idrarda albünin pozitifse el ve ayaklarda şişme oluyormuş............
idrar testlerini ne kadar zamanda bir yaptırıyorsunuz
yaa valla ilsu ben de ne zamandir soyleyecem. cok seker bir bebek.
zuzuum avatarindaki de senin bebis di mi :)
Aaaaa swethome kovalarım bak oklavaylaklava: şişkoyumda elim agır ona gore, aferim boyle heseyi büyüt kafanda bebekcikte icerde neyle karsılastıgını şaşırsın sen ne hissedersen o da onu hissediyo cnm biliyosun, dikkat et güzel seyler düşün, eminim hersey yolunda gidicek ve bis burda gülüces hep beraber...
Melekcim bence 1 günde hepsini halledersin cnm, biçoğuna kanından bakıcakları için sadece tüp tüp kan alırlar, aman yanında tatlı bişiler götürmeyi unutma, ben hep fırsat kolluyorum çikolata yemek için kan tahlillerini kaydirigubbakcemile3
Canım ben normalde şekerli şeyleri hiç sevmem ve ufacık bir dilim tatlıyı bile zor yerim.
Ama şimdi ne farkettim biliyor musun,bana göre yemem mümkün olmayan büyük bir çukulatayı hiç kesilmeden yedim.Bu son tabi...Ben de yemem artık...Zaten ellerimde şişlik oluyor diye tuz yasak...Şimdi şeker de yasak...Beyaz un yasak...Bütün beyazlar yasak anlayacağın...Ama en zoru tuz galiba.Tatsız,tuzsuz geçireceğiz bu günleri anlaşıldı...:1no2:
herkesın kendı dusuncesı benım doktorum erkek ve özellıkle erkek olmasını ıstedım gayet rahatım yanında sıkıntı cekmıyorum olabıldıgınce ılgılenıyo benımle hıcbır bayan doktordan bu kadar ılgı gormedım ben.......
Bazı doktorlar o kadar İlgİsİzkİ ne tansİyon ne de kİlo takİbİ yapıyor hastalarına...........
Hamİle olupta kan veya İdrar testİ rutİn yapılmayan Çok hasta tanıyorum..
Bence bunlar usg muaynelerİ kadar Çok Önemlİ...................
Bazı doktorlar o kadar İlgİsİzkİ ne tansİyon ne de kİlo takİbİ yapıyor hastalarına...........
Hamİle olupta kan veya İdrar testİ rutİn yapılmayan Çok hasta tanıyorum..
Bence bunlar usg muaynelerİ kadar Çok Önemlİ...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?