2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Benim doktorum da bayan babaylon............
ben çok ama çok memnunum kendisinden..çok nazik ve kibar..ben bir erkeğin bu şekilde olacağını düşünemiyorum bu tercih meselesi....
ben erkek doktorun yanında çok fazla rahat edemem.........örneğin bazı özel sorunları konuşamazdım..........ama doktorum bayan ve ben bi arkadaş gibi ona herşeyi danışıp dertleşebiliyorum.........:lepi:

Yaaa ilsu senin bu avatarındaki bıdık cok tatlı, nasıl bakıyo o öle, ne zaman bi mesaj yollasan okuyorum sonra resme bakınca gülesim, mıncıklayasım geliyo kaydirigubbakcemile3

Benim doktorum erkek ama sana katılıyorum cnm kesinlikle kişilik ve etik kuralları ile alakalı, kendimi yanında cok rahat ve huzurlu hissediyorum, inanılmaz da alakalı, cok seviyorus eşimde bende ama tabi nadir bulunan doktor tiplerinden biri olabilir, baska herhangi bir doktora gtmedigimden sadece kendi doktorumu anlatabiliyorum...

birde bayan doktorların daha düzenli daha takibi sıkı ve daha ilgili olduklarını düşünüyorum bu benim fikrim tabi ki...............
test,kilo takibi tansiyon takibi...........kan ve idrar tahlilleri gibi rutin takipleri daha düznli ve önemseyerek yaptıkları kanattindeyim...........
tabi her zaman için istisnalar kaideyi bozmaz...........
önemli olan bizim memnun olduğumuz doktoru bulmamız..bay bayan farketmez

Yaaa ilsu senin bu avatarındaki bıdık cok tatlı, nasıl bakıyo o öle, ne zaman bi mesaj yollasan okuyorum sonra resme bakınca gülesim, mıncıklayasım geliyo kaydirigubbakcemile3

yaa valla ilsu ben de ne zamandir soyleyecem. cok seker bir bebek.

zuzuum avatarindaki de senin bebis di mi :)

Bende gÖrÜnce bayılmıŞtım canım yakından gÖrsen daha bır bıdık .gÖzlerı sulu sulu bakıyor.

Canım benim bildiğim el ve ayaklarda şişme olabiliyor,doku aralarına su birikiyor bu da ödem zaten...Tuzu azaltmak ya da çok fazlaysa tamamen kesmek gerekiyor.
Ama asıl tehlikeli olan bu şişlikle beraber;idrarda albümin çıkarsa,tansiyon yüksek seyrediyorsa ''preeklampsi''denen bir hastalık görülme durumu olabiliyor.Buna halk arasında ''hamilelik zehirlenmesi''deniyor.Ve anne ve bebeğin hayatını tehdit edebiliyor.
Zaten ben bu korkuyla gitmiştim en son moralimi bozan o doktora.
Ama benim tansiyonum normal ve idrarda protein(Albümin)yok...O yüzden doktorum korkacak bişey yok dedi...

yaa valla ilsu ben de ne zamandir soyleyecem. cok seker bir bebek.

zuzuum avatarindaki de senin bebis di mi :)

Benim sanal bebişimmm, eşimin küçük kopyası kaydirigubbakcemile3 Hani erkek olcaktı ya basta bende cok benimsemiştim bu minişi hala cok seviyorum değiştiremiyorum resmi, kız versiyonunu da yapmıyo program onu ben yapcam insallah :lepi:

canım ben genellemeden bahsedıyorum ve etrafımdakı bırcok ınsan bu konuda benımle hem fıkır hatta özel bır hastanede calısan cok yakın bır aıle dostumuz var bu konuyu onunla konustum kesınlıkle bır cok bayan hastanın bayan doktorların cok sert olmasından sıkayetcı oldugunu soyledı
ben sımdıye kadar hıcbır bayan doktorumdan memnun kalmadım bence erkek doktorlar daha hassas..........

herkesın kendı dusuncesı benım doktorum erkek ve özellıkle erkek olmasını ıstedım gayet rahatım yanında sıkıntı cekmıyorum olabıldıgınce ılgılenıyo benımle hıcbır bayan doktordan bu kadar ılgı gormedım ben.......

yok yok merak etme ben minik kuzumu üzmemek için düşünmem kötü şeyleri. sadece tedbir canımcığım.ne yaaplım bizdede böyle tedbirli ölçülü oalckasak oluruz.değil mi?
yavru kuşum çok değerli teyzesi, hepimizin ki gibi.a
y ben onun bacaklarını doğsada kemirsem bir koklaya koklaya tabi 40. haftayı bekliyoruz:) erken gelmeye kalkma kızım diye arada tembih veriyorum ,ne olur ne olmaz annesi deli söyledi diye uslu kızım söz dinler de sonra.aman ha zaten anne adaylarına doktoralar sakın
gel bebeğim gel artık özelim gibi sözler sarfetmeyin diye tenbihte bulunuyorlar.vucud istendi diye doğum olayını hzıalndırabiliyormuş !!!!!!!!!!!!!!!!!

bende sevmem hatta yemiyorudm.yediğim de çok az yeridm .ama son günlerde rahtaça şekrli şeyler yedim.cokacimcoook varmış bir hikmetidelikafadulden şişlik sorunum yoktu ama bugündne sorna onada dikkat ederim.zate çok atmam ama biraz daha dikkat:)

huzuncum iste herkes guvenebilecegi, yaninda rahat hissedecegi bir doktor ariyor. sen, ben ve buradaki cogu arkadasimiz da bulmus (henuz bulamayanlar da tez vakitte bulurlar insallah!) onemli olan da bu, gerisi bos bence.

Bazı doktorlar o kadar ılgısızkı ne tansıyon ne de kılo takıbı yapıyor hastalarına...........
Hamıle olupta kan veya ıdrar testı rutın yapılmayan Çok hasta tanıyorum..
Bence bunlar usg muaynelerı kadar Çok Önemlı...................

Ciddi misin swethome cum ya ben meraktan durmadan ay biran once gelsende beraber soyle yapsak boyle yapsak diyip duruyorum bebeğime, aman su zamanda gel diye şart kipi koyıyım o zaman :CüvCüv: Hatta tam tarih koyıyım kaydirigubbakcemile3

bence de herkes dr unu bulmuş beğenmiş gitmiş doktor tartışmasına girmeye gerek yok arkadaslar ... erkeğinde iyisi var bayanında ..

canım kiloyu bir yana bırakalım tansiyon çok önemli .ölçmeyenler bende duymuştum ama hiç rastlamadım .

Katılıyorum kesinlikle ama şu kilo takibi benim canımı sıkıyo mesela Sürekli tartıya çıkıyorum, tamam şişkoyum niye yüzüme vuruyosunuz diye kızıyorum ardından kaydirigubbakcemile3

Kiloda önemli ılsucum ya, ani kilo artışları cok ciddi problemler yaratabiliyomus gebelikte... Sonucta onların tartısı hassas tartı gramına kadar belli oluyo kilo değişimin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…