2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

zuzucuğum benim evdeki tartım dijital ona daha çok güveniyorum
dr daki tartı dijital değil :)))ama dr da hep 1 kilo fazla çıkıyorum .şimcik nolcakhihoyyyt

doktorumuzdan memnunuz dıyoruz ama neye gÖre memnunuz acaba....................
Bız sormadan takıbımızı yeterlı yapıyormu....bız araŞtırmadan bızımle ılgılı o haftakı bılgılerı sormadan anlatıyormu.rutın kılo ,boy,ve tansıyon takıbını dÜzenlı yapıp geÇen aykıyle karŞılaŞtırıp bırlıkte yorumluyabılıyormuyuz..........7/24 kendısıne cepten ulaŞıp ılgıyle karŞılaŞabılıyormuyuz..
Muaynelerımızı yeterlı
hıjyenık koŞullarda saĞlıyormu....
TÜm aŞı ,test ve kontrollerımızı zamanında bız sormadan hatırlatmadan yapıyor mu.........
GÜven verıcı mı.........
Yeterınce vakıt ayırıyormu 10 dk da baŞından mı savıyor.........
SorduĞunuz sorulara net cevaplar alabılıyomusunuz............
Sızı rahatlatıyor mu..yoksa kafanızda soru ıŞaretlerıyle mı ayrılıyorsunuz...........
Bıze burdakılerın %95 kısmını saĞlayan doktor ıyıdır kadın veya erkek...........
Bunlar % 50 ye bıle dÜŞse benım tercıh etmıyeceĞım bır doktor olur.........

EVET EVET SEN ŞARTA ŞURTA DİSİPLİNE ALIŞTIR ŞİMDİDEN.
:))))))))kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benim doktordaki de evdeki de dijital ama arada 6 kilo kadar bir fark var :)) evdeki daha az tartiyor galiba :)

AMAN AZ MIŞ BABAYLON 6 KG:))))delikafadulden

kilo da önemli ilsu ani değişiklik,,,,gereğinden az ve gereğinden fazla kilo almak ta araştırılması gereken bir durum..........10 kilo da n az almak tehlikeli..........15 kilodan fazla almak ta sağlıksız.........

AMAN AZ MIŞ BABAYLON 6 KG:))))delikafadulden[/quote]

sorma valla. doktorda kantara ilk ciktigimda gozlerim yerinden firlayacakti! delikafaduldennapalim tombiksek tombigiz hihoyyyt

ilginç hurafelerkaydirigubbakcemile2

ışte size en ilginç bulduğumuz hurafelerden bazıları:

"Hamile kadının karnı 'sivri' olursa veya 'tatlılara' aş ererse çocuk erkek, karnı 'yuvarlak' ise veya 'ekşili ve acılı' yiyeceklere aş eriyorsa çocuk kız olur.”

“Bebeğin anne karnında ilk kıpırdadığı an kadın kime bakarsa bebek ona benzer.”

“Bebeğin göbeği düştükten sonra evine bağlı olması için göbek evde sandık içine konur veya okuması arzulanan okulun bahçesine gömülür.”

“Hamile kadın, kuşağına yumurta koyarsa, doğacak olan çocuk gamzeli olur.”

“Hamile kadın kuşağına elma koyarsa, doğacak çocuğun yanakları kırmızı olur.”

”Hamile iken yılan gören kadının, doğacak olan çocuğu ağzı açık halde uyur.”

”Rüyada asker gören kadının oğlu, altın gören kadının kızı olur.”

”Satılmış ve Satı isimlerinin kaynağı: Çocuğu yaşamayan bir kadın bir yatıra "Bunu sana sattım" der ve kurban kestirir. Kadının kızı olursa adını Satı, oğlu olursa Satılmış koyar. Aksi halde çocuğu yaşamaz.”

“Çocuk dünyaya geldikten sonra yıkanıp tuzlanır ve sofraaltı denilen beze (örtüye) sarılırsa tokgözlü olur.”

“Çocuğun göbeği cami avlusuna gümülürse dindar, okulun bahçesine gömülürse âlim, ahıra gömülürse malcı olur. Ayrıca göbek suya atılırsa huyu temiz, evin içinde bir yere gömülürse gözü dışarda olmaz.”

ben dr daki tartıya göre 4,5 - evdeki tartıya göre 3,5 kilo almış görünüyorum:))))
ama ben takmıyorum pek kiloyu .

6 kilo fark nasıl olur ya benimde evdeki tartım daha az tartıyor ama 1 kilo falan.........
ben o yüzden evdeki tartıyı hiçççççççç baz almadım.........
doktorumda ilk tartıldığımda 53 kg geldim............şimdi 56 küsürüm.........yani 3,5 kilo aldım ortalama...
doktorum da bende normal olduğunu düşünüyoruz...
hatta doktorum maşallah diyor her seferinde...

yeterki bebikim saglıklı olsun ben zaten dogumdan sonra hemen kilo verıyorum
gecen sene dogumda butun kilomu vermıstım normal dogum avantajı ıste:hooray:
[/COLOR

haa bu arada yanlis ifade ettim galiba. aldigim kilo her iki tartida da ayni. bastan beri 8 kilo aldim. her iki tartida da en basta farkli rakamlar vardi. ama simdi hepsinin ustune 8 kilo kondu ve iki tarti arasinda 6 kilo fark var. vay beee ne anlattim! ben bile anlamadim ne dedigimi delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…