haa bu arada yanlis ifade ettim galiba. aldigim kilo her iki tartida da ayni. bastan beri 8 kilo aldim. her iki tartida da en basta farkli rakamlar vardi. ama simdi hepsinin ustune 8 kilo kondu ve iki tarti arasinda 6 kilo fark var. vay beee ne anlattim! ben bile anlamadim ne dedigimi delikafadulden
ben hala prensesimin tekmelerini hissetmedim.22.haftadayızmirmirmirmir
kizlar ben kaciyorum. 5te doktor randevum var. su nefes problemi icin gogus hastaliklarina da bir gorun dedi doktorum, cunku oksuruk de var biraz. gideyim bakayim ne cikacak. herkese sevgiler! yarin gorusmek uzere!!!
İlsu 12-13 kİlo İle tamamlarız İnŞallahhhhhhhhh
kizlar ben kaciyorum. 5te doktor randevum var. su nefes problemi icin gogus hastaliklarina da bir gorun dedi doktorum, cunku oksuruk de var biraz. gideyim bakayim ne cikacak. herkese sevgiler! yarin gorusmek uzere!!!
ben hala prensesimin tekmelerini hissetmedim.22.haftadayızmirmirmirmir
ben de ilk 4,5 aylık zamanda 2 kilo aldım.son bir ayda 3 kilo almışım.doktorum çok dedi.57 kilo ile başladım 62 kiloyum şu an sizce çok mu?şu an 22.haftama girecem..
ben de ilk 4,5 aylık zamanda 2 kilo aldım.son bir ayda 3 kilo almışım.doktorum çok dedi.57 kilo ile başladım 62 kiloyum şu an sizce çok mu?şu an 22.haftama girecem..
inşallah canım ya , şuan az bizim kilomuz sanirim tamamlarız 12 ile falan
haa bu arada yanlis ifade ettim galiba. aldigim kilo her iki tartida da ayni. bastan beri 8 kilo aldim. her iki tartida da en basta farkli rakamlar vardi. ama simdi hepsinin ustune 8 kilo kondu ve iki tarti arasinda 6 kilo fark var. vay beee ne anlattim! ben bile anlamadim ne dedigimi delikafadulden
Cok degil bence ama dikkatli gitmekte fayda var sengözlerimebaksanab Ben senden şişkoyummm tecrübe konusuyoklava:
58 İle baŞaldım bugÜn kg 67
yanİ 9 kg alarak en ŞİŞko anne Ünvanını ben aldım kızlarrrrrrrr
ama benİ gÖren sadece gÖbeĞİn var hİÇ kg almamıŞsın dİyor.gÜlÜyorum eee nerde 9 kg :))))))
eŞİmde kızıma suÇ atma annesİ sen kg -aldın İŞte dİyor:)))))))
aaa aaahhh aslıdna Çok da yemİyorum ama :)))))))klasİk su İÇsem yarıyor mu desem acaba ,tamam İnkar etmİyorum.yİyorum ama Çok deĞİllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?