2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

:lepi::roflol::roflol::roflol: bence de ya güldüm valla ben de anlayamadım aklım karıştıııııııııııııfisfisfis

kizlar ben kaciyorum. 5te doktor randevum var. su nefes problemi icin gogus hastaliklarina da bir gorun dedi doktorum, cunku oksuruk de var biraz. gideyim bakayim ne cikacak. herkese sevgiler! yarin gorusmek uzere!!!

Hıhhhhhh benim tartım da kesin hatalı, 8 kilo almısım gibi gözüküyo ama dal gibi, fidan gibiyim, ordan oraya süzülüyorummmmm kaydirigubbakcemile3

kizlar ben kaciyorum. 5te doktor randevum var. su nefes problemi icin gogus hastaliklarina da bir gorun dedi doktorum, cunku oksuruk de var biraz. gideyim bakayim ne cikacak. herkese sevgiler! yarin gorusmek uzere!!!

Babayloncum haber ver bise, tekrar tekrar geçmiş olsun, iyi öksür doktora iyi dinlesinnnn-tatlicadiarzu-

ben de ilk 4,5 aylık zamanda 2 kilo aldım.son bir ayda 3 kilo almışım.doktorum çok dedi.57 kilo ile başladım 62 kiloyum şu an sizce çok mu?şu an 22.haftama girecem..

canım önemli bişey çıkmayacak merak etme...........:Saruboceq:
iyi haberler le gel

ben hala prensesimin tekmelerini hissetmedim.22.haftadayızmirmirmirmir

Canım ben senden tam 1 hafta öndeyim bende de bişi yok merak etme, 3 haftadır da düzenli olarak söylene söylene doktora gidiyorum her seferinde pıtır pıtır oynuyo içerde pıtırcığım, biz bir gelecek pir gelecek diyorus buna göz korkutmak gibi olmasın ama :dance::dance:

58 ıle baŞaldım bugÜn kg 67
yanı 9 kg alarak en ŞıŞko anne Ünvanını ben aldım kızlarrrrrrrr
ama benı gÖren sadece gÖbeĞın var hıÇ kg almamıŞsın dıyor.gÜlÜyorum eee nerde 9 kg :))))))
eŞımde kızıma suÇ atma annesı sen kg -aldın ıŞte dıyor:)))))))
aaa aaahhh aslıdna Çok da yemıyorum ama :)))))))klasık su ıÇsem yarıyor mu desem acaba ,tamam ınkar etmıyorum.yıyorum ama Çok deĞıllllllllll

ben de ilk 4,5 aylık zamanda 2 kilo aldım.son bir ayda 3 kilo almışım.doktorum çok dedi.57 kilo ile başladım 62 kiloyum şu an sizce çok mu?şu an 22.haftama girecem..

Cok degil bence ama dikkatli gitmekte fayda var sengözlerimebaksanab Ben senden şişkoyummm tecrübe konusuyo klava:

inşallah canım ya , şuan az bizim kilomuz sanirim tamamlarız 12 ile falan

inşallah canım ya son iki ay çok alınıyormuş...............6 kilo hakkım kaldı bakalım............
53 ile başladım..........56 yım 20.haftada...........62 yi aşmak istemiyorum kural koydum kendime bakalım...........son aylar yaz bahar olacak bol yürüyüş ve hafif yaz sebze meyveleriyle alnımızın akıyla çıkarız inşallah bu işin içinden...........
a.s

sırnaşık şeydelikafadulden:teselli:

Ya sen söyleyince aklıma geldi, benim bi arkadasım vardı su içsem yarıyo deri azcıkta kemiklerim iri derdi ama bi oturuşta 2 kişilik porsiyon yerdi -tatlicadiarzu-

Ayrıca bende 2.şişko anne adayıyım senden sora :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…