ben de ilk 4,5 aylık zamanda 2 kilo aldım.son bir ayda 3 kilo almışım.doktorum çok dedi.57 kilo ile başladım 62 kiloyum şu an sizce çok mu?şu an 22.haftama girecem..
Canım ben senden tam 1 hafta öndeyim bende de bişi yok merak etme, 3 haftadır da düzenli olarak söylene söylene doktora gidiyorum her seferinde pıtır pıtır oynuyo içerde pıtırcığım, biz bir gelecek pir gelecek diyorus buna göz korkutmak gibi olmasın ama :dance::dance:
58 İle baŞaldım bugÜn kg 67
yanİ 9 kg alarak en ŞİŞko anne Ünvanını ben aldım kızlarrrrrrrr
ama benİ gÖren sadece gÖbeĞİn var hİÇ kg almamıŞsın dİyor.gÜlÜyorum eee nerde 9 kg :))))))
eŞİmde kızıma suÇ atma annesİ sen kg -aldın İŞte dİyor:)))))))
aaa aaahhh aslıdna Çok da yemİyorum ama :)))))))klasİk su İÇsem yarıyor mu desem acaba ,tamam İnkar etmİyorum.yİyorum ama Çok deĞİllllllllll
canım doktorun çok dediyse çok..........bence...........
bizler normal diyemeyiz doktorun çok dediği bişeye...............
belki toplamda normal kabul edilebilir ama 1 ayda 3 kilo alman büyük hız...........bu süratle gideceğinden korkmuştur doktorun...dikkat et ve doktorunun tavsiyelerini dinle tatlım
Ya sen söyleyince aklıma geldi, benim bi arkadasım vardı su içsem yarıyo deri azcıkta kemiklerim iri derdi ama bi oturuşta 2 kişilik porsiyon yerdi -tatlicadiarzu-
Ayrıca bende 2.şişko anne adayıyım senden sora :hooray:
evet canım haklısın.ben de dikkat edicem artık.doktorum çikolata,patetes kızartması,pilav ve makarnadan uzak durmamı söyledii..ben de bu ay çikolata ve patetes kızartması çok yedim.-tatlicadiarzu-.
sitede okudum çok şaşırdım...........bursa d ünlü bi doktora sezeryanla doğum yaptırmış bi kız...........bir uyanmış ki....göbeğinin hemen altında bir karış bir kesi var..........şok olmuş.........normalde sezeryan kasıkta ufak bi çizgi oluyor çamaşırından gözükmüyor...........
doktora sormuş bu ne diye............doktorda sen artık anne oldun bikini giyecek değilsin ya demiş...........:1shok:
şok oldum okuyunca.....gülsem mi ağlasam mı...........:1shok:
evet canım haklısın.ben de dikkat edicem artık.doktorum çikolata,patetes kızartması,pilav ve makarnadan uzak durmamı söyledii..ben de bu ay çikolata ve patetes kızartması çok yedim.-tatlicadiarzu-.
canım senin kilon çok iyi bence ama
:CüvCüv: meleğinde dediği gibi bencede 1 ayda 3 kg çok demiştir
her ay 3 kilo aldığını düşün
o zaman çok olur işte
ahhhhhhhh ahh bende patates kızartmasını çok severim canım ama yemiyorum...........eşim de aksine çok sık ister patates kızartmasına içim gidiyor..tadımlık 5-6 patates yiyorum o kadar............:çok üzgünüm:
aaa o da neydi öyle..:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?