2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bende 60 la başladım 66.5 oldum
6.5 kg aldım
aslında 2 ayda çok aldım ondan önce gayet iyi gidiyodu
neyse bu ay daha dikkat edicem bakalım

ben de ilk 4,5 aylık zamanda 2 kilo aldım.son bir ayda 3 kilo almışım.doktorum çok dedi.57 kilo ile başladım 62 kiloyum şu an sizce çok mu?şu an 22.haftama girecem..

canım doktorun çok dediyse çok..........bence...........
bizler normal diyemeyiz doktorun çok dediği bişeye...............
belki toplamda normal kabul edilebilir ama 1 ayda 3 kilo alman büyük hız...........bu süratle gideceğinden korkmuştur doktorun...dikkat et ve doktorunun tavsiyelerini dinle tatlım

ayy rahatladım yaaa.nasıl bişey olduğunu da bilmiyorum.doktorum hisediyor musun diye sorduğunda içimde bişeyler oluyo ama ne olduğunu anlayamıyorum dedim işte onlar hareketleri dedi.ama birebir tekme hissetmedim.
ben de ''şimdi akıllıyımben size çıkınca göstericem''demek istiyor diyorum

yeterkı bebışler saglıklı olsun:lepi:

evet canım haklısın.ben de dikkat edicem artık.doktorum çikolata,patetes kızartması,pilav ve makarnadan uzak durmamı söyledii..ben de bu ay çikolata ve patetes kızartması çok yedim.-tatlicadiarzu-.

arkadaşlar mrb,ilk aylarda foruma katılıyordum ama uzun zaman oldu girmeyeli..umarım herkes iidir..son sayfalarda kilolardan bahsedilmiş.ben bir beden eğitimci olarak diorum ki,gereksiz kilo alımından kaçınalım,şu dönemlerde enerji açısından karbonhidratlara ihtiyacımız var fakat bunu minimuma düşürelim.çok fazla yenen ekmeğin,hamur işinin bebeğe hiç bir yararı olmayacaktır..hamileler için özel egzersizler var her gün yapalım,akşamları 25 -30 dakika hafif tempolu yürüyüşler yapalım...şuan 22 haftalık hamileyim 53 kilo ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum.çok kilo alanlarda dert etmesin doğumdan sonra sıkı bi spor programıyla eski kiloya dönebilirler..herkese sevgiler.ara ara girmeye çalışırım yine..

sitede okudum çok şaşırdım...........bursa d ünlü bi doktora sezeryanla doğum yaptırmış bi kız...........bir uyanmış ki....göbeğinin hemen altında bir karış bir kesi var..........şok olmuş.........normalde sezeryan kasıkta ufak bi çizgi oluyor çamaşırından gözükmüyor...........
doktora sormuş bu ne diye............doktorda sen artık anne oldun bikini giyecek değilsin ya demiş...........:1shok:
şok oldum okuyunca.....gülsem mi ağlasam mı...........:1shok:

vallahi 2 porsiyon yemiyorum
sabahları en fazle 2 dilim kepek ekmeği
yanıdna ki peynir oluyor hep.
domates bile yemiyorum.hormonlu diye
öğlen işyerinde hazrı çorba ,peynir ,yumuırta felan yine ancak 1 dilim yada en fazla 2 dilim kepek ekmeğii
akşam da 1 tabak yemek artık ne olursa.yani.bazen iştahım çok açık oluyor o zaman 1,5 tabak ama
herkes fazla yemediğimi sçylüyor.
çok naidr fazla yersem zaten çatlayacak gibi oluyorum.
bunalrın yanında arada meyvemi yerim bride ceviz badem felan ama onalrda kısıtlı sayıda
bazen çkeirdek felan abartıyorum tabi ama ekstra yani haftanın 1 günü mesela
tatlı aorlak d asütlü tatlıları tercih ederim ve her zaman yemem.
ama alıyorum ne yapayım.demek ki bir yerde hata yapıyorum.
ben 1. :hooray:
sen 2.:hooray:
3,:uhm: hadi aday yok mu???????????:roflol:
ama keke foto mu eklesem çok da göstermiyorum uzun değilm ama :))))))))))
ne hikmetse işte

evet canım haklısın.ben de dikkat edicem artık.doktorum çikolata,patetes kızartması,pilav ve makarnadan uzak durmamı söyledii..ben de bu ay çikolata ve patetes kızartması çok yedim.-tatlicadiarzu-.

canım senin kilon çok iyi bence ama
:CüvCüv: meleğinde dediği gibi bencede 1 ayda 3 kg çok demiştir
her ay 3 kilo aldığını düşün
o zaman çok olur işte

aaa o da neydi öyle..:1shok:

ahhhhhhhh ahh bende patates kızartmasını çok severim canım ama yemiyorum...........eşim de aksine çok sık ister patates kızartmasına içim gidiyor..tadımlık 5-6 patates yiyorum o kadar............:çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlarr.........

bugün çok yoğundum onun için arada baktım size kısa kısa ama yazamadım tabii geçmişe de bakamadım inşallah herkes iyidir.....

canım senin kilon çok iyi bence ama
:CüvCüv: meleğinde dediği gibi bencede 1 ayda 3 kg çok demiştir
her ay 3 kilo aldığını düşün
o zaman çok olur işte

doğru her ay 3 kilo alsam davul gibi olurum.bu benim için bir alarmdı dikkat etmem için.a.s

irademize hakim olacağız artık hem kendimiz hem bebişlerimiz için.

aaa o da neydi öyle..:1shok:

bende şok oldum göbek deliğinin hemen altından enlemesine kesmiş kızı aman allahım çok kötü...ben olsam mahkemeye verirdim..............:1shok:
en saçma olanı da anne oldun bikini giyecek değilsin ya demesi..............aman allahımmmmmmmmmmmmkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…