- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
bende şok oldum göbek deliğinin hemen altından enlemesine kesmiş kızı aman allahım çok kötü...ben olsam mahkemeye verirdim..............:1shok:
en saçma olanı da anne oldun bikini giyecek değilsin ya demesi..............aman allahımmmmmmmmmmmmkötükedihüso
hoşgeldin eyetkiner nasılsın tatlımmmmmmmmmmmmm
eyetkiner hoşgeldin canım..:1hug:
evet kesinlikle kesi yeri çok küçük oluyor ve estetik dikiş oluyor........çamaşırdan gözükmüyor çamaşırın bek kısmının en az 5 cm altında oluyor minik bir kesi...gözümle gördüm...4-5 yıl sonra belli bile olmuyor........ayy inanmıyorum kasap gibi kesmiş demekki .
ne demek bikini mi giyeceksin demek .
sonuçta sezeryanla gerçekten de çok altta kalıyor kesi yeri görünmüyor
öyle sezeryan mı olur..çok ilginç..tam mahkemeye verilmelik bir durum yani..
Yolarım ben o doktoruuuuklava: Delinin zoruna bak sen bikini de giyerim giymem ona mı sorcam bak cok sinirlendim gider ayak
eyetkiner dünde çok girmedin işlerin yoğun sanirim
inş iyisinizdir
çok şükür biz iyiyiz ilsucum sağoll...
işlerimiz biraz yoğun onun için giremedim pek ama aklım sizdeydi hep..
bu arada nisanın sonuna kadar yani 30. haftama kadar çalışıcam patronumla konuştuım anlayışla karşıladı sağolsuınn bunun için mutlu oldumm konumuzla alakası yok ama paylaşmak istedimm... :1hug:
evet kesinlikle kesi yeri çok küçük oluyor ve estetik dikiş oluyor........çamaşırdan gözükmüyor çamaşırın bek kısmının en az 5 cm altında oluyor minik bir kesi...gözümle gördüm...4-5 yıl sonra belli bile olmuyor........
yaniii ya bende çok şaırdım.................ne demek o öyle tabiki anne oldum ama bikini giymeyeceğim demenk değil ki bu tatilime de gideceğim bikini de giyeceğim elbette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?