2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bende hayır diyemiyorum patates kızartmasına yiyorum da biliyorum iyi bişi değil ama napim

tabi ki bikini giyeceğiz ya adamın söylediğine bakarmısınız.................
erkek işte tipik türk erkeğiiiiiiiiii

ayy inanmıyorum kasap gibi kesmiş demekki .
ne demek bikini mi giyeceksin demek .
sonuçta sezeryanla gerçekten de çok altta kalıyor kesi yeri görünmüyor

öyle sezeryan mı olur..çok ilginç..tam mahkemeye verilmelik bir durum yani..

Yolarım ben o doktoruuuu klava: Delinin zoruna bak sen bikini de giyerim giymem ona mı sorcam bak cok sinirlendim gider ayak

canım hakikaten kötü bi durum o bayan için bende okuyunca şook oldumm ne bu yaa.. ne biçim bi savunma şekli....

ayy inanmıyorum kasap gibi kesmiş demekki .
ne demek bikini mi giyeceksin demek .
sonuçta sezeryanla gerçekten de çok altta kalıyor kesi yeri görünmüyor
evet kesinlikle kesi yeri çok küçük oluyor ve estetik dikiş oluyor........çamaşırdan gözükmüyor çamaşırın bek kısmının en az 5 cm altında oluyor minik bir kesi...gözümle gördüm...4-5 yıl sonra belli bile olmuyor........

öyle sezeryan mı olur..çok ilginç..tam mahkemeye verilmelik bir durum yani..

yaniii ya bende çok şaırdım.................ne demek o öyle tabiki anne oldum ama bikini giymeyeceğim demenk değil ki bu tatilime de gideceğim bikini de giyeceğim elbette

Patates kızartması cok cok tehlikeli sanırım en cok yağ çeken şey patates kızartmasıymıs dolayısıyla direkt yağ deposu kendileri ama bende bayılırım yanında ketçapla orası ayrı kaydirigubbakcemile2

eyetkiner dünde çok girmedin işlerin yoğun sanirim
inş iyisinizdir

çok şükür biz iyiyiz ilsucum sağoll...
işlerimiz biraz yoğun onun için giremedim pek ama aklım sizdeydi hep..

bu arada nisanın sonuna kadar yani 30. haftama kadar çalışıcam patronumla konuştuım anlayışla karşıladı sağolsuınn bunun için mutlu oldumm konumuzla alakası yok ama paylaşmak istedimm... :1hug:

Hosgeldin eyetkinercimmmm, bebek kardeşim benimmm, ben tersten sayıyorum günleri senin tickerdan da normalini takip ediyorum kaydirigubbakcemile3

üstelik bu doktor bursanın çok ünlü bir profesörü ben okuyunca çok şaşırdım.doktor tavsiyeleri bölümüne yazmış bi kız.............

canım gözun aydın anlayısla karsılamasına cok sevındım:lepi:

çok iyi olmuş canım çalışman .nekadar calışırsan maddi acıdan sizin için kardır diye düşünüyorum. sonrada ssk dan alırsın maas 4 ay çok iyi yani .

o adama göre anne olan evinde oturacak çocuk bakacak başka bişey yapmıyacak..bir de tıp adamı yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…