2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ama ahtım var ya................
bebeğim doğsun 1 büğük tabak patates kızartması yapçam üstüne bol ketçap mayanez sıkıp yicem............
hatta doğumdan gelir gelmez..................
ohhh afiyet olsun banadelikafaduldendelikafadulden

Tabi anlayısla karsılıcak bitanem, sonucta yılların emeğini vemişsin o şirkete belli bir hatır ilişkisi var, bence daha bile fazlasını yapmalıydı ama ben bu düşüncem yüzünden hiçbir zaman patron olamıcam sanırım onlar gibi düşünemiyorummmmmm, ynede hayırlısı olsun cnm senin adına sevindim :içelim:

dileğin gerçekleşir inşaallah.afiyet olsuncokacimcoook

Ohhhh yarasın cnm ama benim canım çekti simdi iyi mi :1shok::1shok: Sarımsaklı mayonez, ketçap, patates kızartması ama parmak olcakkkk ahhh ahhhh senağlamasenağlama

Hosgeldin eyetkinercimmmm, bebek kardeşim benimmm, ben tersten sayıyorum günleri senin tickerdan da normalini takip ediyorum kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum canımmm sağolll...evett canım senin ticker geri sayıma başlamışş.. aslında 8. ayımızdan sonra geri sayım olsa ne güzell olurdu :))))))))))

canım gözun aydın anlayısla karsılamasına cok sevındım:lepi:

çok iyi olmuş canım çalışman .nekadar calışırsan maddi acıdan sizin için kardır diye düşünüyorum. sonrada ssk dan alırsın maas 4 ay çok iyi yani .

teşekkürler kızlarr.. evet çok haklsıın ilsucum benim için çok iyi olacak çalışmak hem maddi hem manevi. zaten çıkışımı da vermeyecek ben tekrar devam edicem işime bunun için de ayrı sevindim.. çok şükür bebğim şansıyla kısmetiyle geliyoo hihoyyyt

inanmıyorum ya doktormu kasapmı belli değil
aalla korusun ya üfff
hem ister bikini ister mayo sanane be adam
ne giyersem giyerim

yeterkı bebışler saglıklı olsun:lepi:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

aa çok iyi benimki artık ne zaman der bilmem bakalım.

patron olunmaz doğulur:)))delikafadulden

çook teşekkürler tatlımmm sağoll sizinle paylaşmak ayrı güzellldii.. iyi ki varsınız... :teytey:

slm kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir..
dün akşam yemekten sonra karnım inanılmaz şekilde gerildi ve şişti patlamak üzere olan balon gibi ; çok kötü hissettim neyseki bir süre sonra geçti :bbo:

Doğru soyluyosun Swethome cummmm , bende kendimin patronu olurum o zaman şakkıdı oyle eglenirim kendi kendime ahhh ahhh bi anlatsam benim planları ki bunlar uzun vadeli degil kısa vadeli kalkınma planları neler neler cıkar, doğuştan hayalci olmusum ben anca ola ola kaydirigubbakcemile3

Maşallah canım bebişine kocaman olmuş . Şekeri biraz azalt bakaım bi dahaki gidişinde düştüğünü göreceksin inş. :Saruboceq:

kizlar ben kaciyorum. 5te doktor randevum var. su nefes problemi icin gogus hastaliklarina da bir gorun dedi doktorum, cunku oksuruk de var biraz. gideyim bakayim ne cikacak. herkese sevgiler! yarin gorusmek uzere!!!

Hayırlı haberlerle gel inş. :1hug:

:bbo: pes diyorum o doktora,kafasına göre nasıl yapmış ya

Hoşgeldinnn çok sevindim 30.haftana kadar çalışmana zaten normaldede 32.haftadan sonra ayrılıyosun dimi.Hem maddi olarak hemde kafanı dağıtman açısından iyi olmuş canım.Evde net var mı bilmiyorum ama gündüzleri burda takılırız ne güzel. :içelim:

ya ben arada bakıyorum sonra iş çıkıyo bi geliyorum sayfalar dolmuş oku oku bitmiyo :) anca yetişiyorum

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

aa çok iyi benimki artık ne zaman der bilmem bakalım.

patron olunmaz doğulur:)))delikafadulden

inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur canım...

Ben simdiden basladım cnm geri saymaya sositososito 8.aydan sonra kendim bile tickerolurum cok rahat, sende beni takip edersin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kesinlikle seni takip edicem o zaman.... canım sen de normal mi düşünüyordun doğumu...?

benimde hep öyle oluyor canım
yemeklerden sonra ve yorulduğum zaman
uzan öyle hissetiğin zaman kendilğinden iniyor karnın

çok şükür sağoll canım 30. haftama kadar çalışacağımı bilmek bile ilaç gibi geldi walla.. ev de net var tabii doğum iznime ayrılınca başından kalkmıcam.. doğumdan sonra da yaramazlar uykumuzu kaçırıp da kendileri uykuya dalarlarsa soluğu burada alacağımdan eminimm :roflol:

bende sadece 2 kg almışım 44 kg olmusum....

ayyy ne güzellll kilo ya bak yaa.... walla çok kıskandımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…