- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
nar bugun ayrıntılıya gırecektı ne oldu acaba ınsallah hayırlı haberlerle gelır:Saruboceq:
bugun carsamba dimi ... 4 boyutlu buldum gideceğim demişti .inş güzel haberlerle gelir
çok şükür biz iyiyiz ilsucum sağoll...
işlerimiz biraz yoğun onun için giremedim pek ama aklım sizdeydi hep..
bu arada nisanın sonuna kadar yani 30. haftama kadar çalışıcam patronumla konuştuım anlayışla karşıladı sağolsuınn bunun için mutlu oldumm konumuzla alakası yok ama paylaşmak istedimm... :1hug:
ama ahtım var ya................
bebeğim doğsun 1 büğük tabak patates kızartması yapçam üstüne bol ketçap mayanez sıkıp yicem............
hatta doğumdan gelir gelmez..................
ohhh afiyet olsun banadelikafaduldendelikafadulden
AMAN AZ MIŞ BABAYLON 6 KG:))))delikafadulden
ama ahtım var ya................
bebeğim doğsun 1 büğük tabak patates kızartması yapçam üstüne bol ketçap mayanez sıkıp yicem............
hatta doğumdan gelir gelmez..................
ohhh afiyet olsun banadelikafaduldendelikafadulden
Hosgeldin eyetkinercimmmm, bebek kardeşim benimmm, ben tersten sayıyorum günleri senin tickerdan da normalini takip ediyorum kaydirigubbakcemile3
canım gözun aydın anlayısla karsılamasına cok sevındım:lepi:
çok iyi olmuş canım çalışman .nekadar calışırsan maddi acıdan sizin için kardır diye düşünüyorum. sonrada ssk dan alırsın maas 4 ay çok iyi yani .
sitede okudum çok şaşırdım...........bursa d ünlü bi doktora sezeryanla doğum yaptırmış bi kız...........bir uyanmış ki....göbeğinin hemen altında bir karış bir kesi var..........şok olmuş.........normalde sezeryan kasıkta ufak bi çizgi oluyor çamaşırından gözükmüyor...........
doktora sormuş bu ne diye............doktorda sen artık anne oldun bikini giyecek değilsin ya demiş...........:1shok:
şok oldum okuyunca.....gülsem mi ağlasam mı...........:1shok:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5yeterkı bebışler saglıklı olsun:lepi:
hoşgeldin iyi olmana sevindim
bu arada nisanın sonuna kadar yani 30. haftama kadar çalışıcam patronumla konuştuım anlayışla karşıladı sağolsuınn bunun için mutlu oldumm konumuzla alakası yok ama paylaşmak istedimm... :1hug:
Tabi anlayısla karsılıcak bitanem, sonucta yılların emeğini vemişsin o şirkete belli bir hatır ilişkisi var, bence daha bile fazlasını yapmalıydı ama ben bu düşüncem yüzünden hiçbir zaman patron olamıcam sanırım onlar gibi düşünemiyorummmmmm, ynede hayırlısı olsun cnm senin adına sevindim :içelim:
hoşbuldum canımmm sağolll...evett canım senin ticker geri sayıma başlamışş.. aslında 8. ayımızdan sonra geri sayım olsa ne güzell olurdu :))))))))))
Ben simdiden basladım cnm geri saymaya sositososito 8.aydan sonra kendim bile tickerolurum cok rahat, sende beni takip edersin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Tabi anlayısla karsılıcak bitanem, sonucta yılların emeğini vemişsin o şirkete belli bir hatır ilişkisi var, bence daha bile fazlasını yapmalıydı ama ben bu düşüncem yüzünden hiçbir zaman patron olamıcam sanırım onlar gibi düşünemiyorummmmmm, ynede hayırlısı olsun cnm senin adına sevindim :içelim:
Ohhhh yarasın cnm ama benim canım çekti simdi iyi mi :1shok::1shok: Sarımsaklı mayonez, ketçap, patates kızartması ama parmak olcakkkk ahhh ahhhh senağlamasenağlama
evet güzel hanımlar doktordan geldik.
bebeğimizi gördük ,çok şükür iyi maşallah.
hjalsizlik için kan hapını artırıd. midem için ilaç yazdı.
sırtımdaki ağrı mideden geliyormuş çünkü kaburga kemiklerimdeydi.
magnesıuma devam.
akıntımdan bahsettim yoğun değil ama koku hissediyorum dedim.fitil verid.
şimdilik rahatlatır dedi.
şekerimiz malesef yğkelem sonucu falza çıktıç.
bir hafta şeker azaltıalcak ,sonra perşembeye tekrar tahlil yapıalcak.bu aşamalardan malesef tekrar geçecğiz.
sinir bozucu bir bekleme malum.2 saat boyunca.
neyse işte bakacağız bakalım ne olacak.
zaten daha önce tatlı yemezdim ama 2 haftadır tatlı çekiyordu canım ,demek ki avrmış bir şey.
ve bebeğimiz 597 gr.teyzeleri yavrum maşallah iyi deid doktor teyzemiz
:)))))))maşallah maşallah.
doğum şekli için erken ama şimdilik normal yolda ilerliyoruz.dedi ayrıca
kizlar ben kaciyorum. 5te doktor randevum var. su nefes problemi icin gogus hastaliklarina da bir gorun dedi doktorum, cunku oksuruk de var biraz. gideyim bakayim ne cikacak. herkese sevgiler! yarin gorusmek uzere!!!
sitede okudum çok şaşırdım...........bursa d ünlü bi doktora sezeryanla doğum yaptırmış bi kız...........bir uyanmış ki....göbeğinin hemen altında bir karış bir kesi var..........şok olmuş.........normalde sezeryan kasıkta ufak bi çizgi oluyor çamaşırından gözükmüyor...........
doktora sormuş bu ne diye............doktorda sen artık anne oldun bikini giyecek değilsin ya demiş...........:1shok:
şok oldum okuyunca.....gülsem mi ağlasam mı...........:1shok:
kılo alımı hesaplayıcı
Canım hesapladım 5 kilo aldım bu haftalarda 6-8 kilo arası diyo böyle devammm :teytey:
Gebelikte (hamilelikte) kilo alımı hesaplayıcı - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
aa çok iyi benimki artık ne zaman der bilmem bakalım.
patron olunmaz doğulur:)))delikafadulden
Ben simdiden basladım cnm geri saymaya sositososito 8.aydan sonra kendim bile tickerolurum cok rahat, sende beni takip edersin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir..
Dün akşam yemekten sonra karnım inanılmaz şekilde gerildi ve şişti patlamak üzere olan balon gibi ; çok kötü hissettim neyseki bir süre sonra geçti :bbo:
Maşallah canım bebişine kocaman olmuş. Şekeri biraz azalt bakaım bi dahaki gidişinde düştüğünü göreceksin inş. :Saruboceq:
Hayırlı haberlerle gel inş. :1hug:
:bbo: pes diyorum o doktora,kafasına göre nasıl yapmış ya
Hoşgeldinnn çok sevindim 30.haftana kadar çalışmana zaten normaldede 32.haftadan sonra ayrılıyosun dimi.Hem maddi olarak hemde kafanı dağıtman açısından iyi olmuş canım.Evde net var mı bilmiyorum ama gündüzleri burda takılırız ne güzel. :içelim:
ya ben arada bakıyorum sonra iş çıkıyo bi geliyorum sayfalar dolmuş oku oku bitmiyo :) anca yetişiyorum
bende sadece 2 kg almışım 44 kg olmusum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?