2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kesinlikle seni takip edicem o zaman.... canım sen de normal mi düşünüyordun doğumu...?

Ben normal düşünüyodum cnm ama vücut yapım bilas dar, minyonumda doktorum normal dogumun cok riskli olabileceğini, konusmak için cok erken oldugunu söyledi, sanırım sezaryen olcam, sen???

bende patates kızartmasını çok severim ama yiyemiyorum nedense.. midem çok yanıyo sonra..

Ben normal düşünüyodum cnm ama vücut yapım bilas dar, minyonumda doktorum normal dogumun cok riskli olabileceğini, konusmak için cok erken oldugunu söyledi, sanırım sezaryen olcam, sen???

anladım canım ben de normal olmayı çok istiyorum hiç konuşmadım dr umla..aslında konuşmak lazım ama son aylarda söylerler diye sormak aklıma gelmedii..

benimde hep öyle oluyor canım
yemeklerden sonra ve yorulduğum zaman
uzan öyle hissetiğin zaman kendilğinden iniyor karnın

canım ilk kez geliyor başıma çok korktum neyse artık uzanırım öyle olunca
sağol canım

ayyy ne güzellll kilo ya bak yaa.... walla çok kıskandımm :utangac
tatlım bence kıskanma çünkü bukadar zayıf olunca bünyede çok zayıf oluyor zavallı kocam 5 aydır neler çekiyor-tatlicadiarzu-bütün işler ona kaldı ben inanılmaz yorgun gidiyorum eve

çok az kilo almışşsın.çok zayıfsın

evet canım ilk aylar kilo verdim yeni yeni alıyorum..

sibelcim canımm kıyamam sana tabii haklısın sende... bünye çok önemli bunun kilo ile alakası yok bence

Şuan ıÇın benımkıde sezeryan veya normal doĞum hk. KonuŞmadı hıÇ .son zamanlarda konuŞurlar sanırım.

anladım canım ben de normal olmayı çok istiyorum hiç konuşmadım dr umla..aslında konuşmak lazım ama son aylarda söylerler diye sormak aklıma gelmedii..

Bence sende yavaş yavaş konuş cnm, en azından araştırırsın bi fikrin olur, zaten kesin konusmadı benim doktorumda gidişata bağlı olarak değişebilir...

UFFFFFFFFFFFFFFFFFF BENıMDE CANIM ÇEKTı AMA YEMıCEM Kıııııııııı delikafadulden
AVUCUMU YALIYAYIM EN ıYıSı............şakkıdı
YADA DOĞUMDAN SONRA YıYECEĞıM 1 TABAKKKK HEMDE DUBLE TABAK PATATESı DÜŞÜNEYıMMMMMMMMcokacimcoook

sibelcim canımm kıyamam sana tabii haklısın sende... bünye çok önemli bunun kilo ile alakası yok bence

sağol cnm benim o yüzden kesinlikle kiloları dert etmeyin gücünüz yerinde olsun sağlıklı olun yeter kilolar neymiş delikafaduldenonlar korksun bizden

Kızlaarrrrr benden bugünlükte bu kadarrr, yarın sabah görüşünceye kadar esen kalın kaydirigubbakcemile3 Her akşam böyle kapatcam artık programıııı.... sositososito Yarın perşembe yani cumadan 1 gün önce, böyle diye diye haftasonunu da getircem... Öpüyorum hepinisi teker teker...

şimdi avucumuzu yalayalım..kaydirigubbakcemile3doğumdan sonrası için hayal kuralım..

iyi akşamlar canımmmmmmmmmmm

iyi akşamlar zuzu................
çok yeme tamam mı patates kızartmasını..............
hakikaten haftasonuna yine yaklaşıyoruz zaman çok cabuk geçiyor yaşasın..................

güle güle canım..görüşmek üzere esen kal..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…