bende sadece 2 kg almışım 44 kg olmusum....
az kaldı sabır et ya............
ya da akşama fırında kızart ne dersin:1hug:
Bence bu akşam ben yiyim en iyisi yoksa o parmak patatesler günlerce rüyama girer, hem evde yaptıgım gibi olmuyo dısardan aldıgıııımmm:1no2:
kesinlikle seni takip edicem o zaman.... canım sen de normal mi düşünüyordun doğumu...?
Bence bu akşam ben yiyim en iyisi yoksa o parmak patatesler günlerce rüyama girer, hem evde yaptıgım gibi olmuyo dısardan aldıgıııımmm:1no2:
Ama beni ennn hassas yerimden vuruyosunuz :asigim::asigim:
Ben normal düşünüyodum cnm ama vücut yapım bilas dar, minyonumda doktorum normal dogumun cok riskli olabileceğini, konusmak için cok erken oldugunu söyledi, sanırım sezaryen olcam, sen???
benimde hep öyle oluyor canım
yemeklerden sonra ve yorulduğum zaman
uzan öyle hissetiğin zaman kendilğinden iniyor karnın
çok az kilo almışşsın.çok zayıfsın
anladım canım ben de normal olmayı çok istiyorum hiç konuşmadım dr umla..aslında konuşmak lazım ama son aylarda söylerler diye sormak aklıma gelmedii..
sibelcim canımm kıyamam sana tabii haklısın sende... bünye çok önemli bunun kilo ile alakası yok bence
UFFFFFFFFFFFFFFFFFF BENİMDE CANIM ÇEKTİ AMA YEMİCEM Kİİİİİİİİİİ delikafadulden
AVUCUMU YALIYAYIM EN İYİSİ............şakkıdı
YADA DOĞUMDAN SONRA YİYECEĞİM 1 TABAKKKK HEMDE DUBLE TABAK PATATESİ DÜŞÜNEYİMMMMMMMMcokacimcoook
Kızlaarrrrr benden bugünlükte bu kadarrr, yarın sabah görüşünceye kadar esen kalın kaydirigubbakcemile3 Her akşam böyle kapatcam artık programıııı.... sositososito Yarın perşembe yani cumadan 1 gün önce, böyle diye diye haftasonunu da getircem... Öpüyorum hepinisi teker teker...
Kızlaarrrrr benden bugünlükte bu kadarrr, yarın sabah görüşünceye kadar esen kalın kaydirigubbakcemile3 Her akşam böyle kapatcam artık programıııı.... sositososito Yarın perşembe yani cumadan 1 gün önce, böyle diye diye haftasonunu da getircem... Öpüyorum hepinisi teker teker...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?