2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bu akdar yemek knuştuk aklıma geldi.
şimdi ben şekrli şeyelrden uzak duracağım ya
acaba diyorum meyve de mi şekerli şeylere giriyor ben briaz meyveciyim de
acaba diyorum şimdi kafam karıştı?

pazar günü ablamlara gitmiştik..............
hava güneşliydi yazdan kalma..............5 yaşında yeğenim bir baktık ki çılgınlar gibi alkışlıyor...........
ne oldu dedik.............yaz geldi öykü doğcak demek diyor...........
annesine sormuş öykü ne zaman doğacak diye o da yaz gelince havalar ısınınca doğcak kızım demiş........
zavallım güneşi görünce yaz geldi diye nasıl seviniyor bi görseniz:lepi:

Bence sende yavaş yavaş konuş cnm, en azından araştırırsın bi fikrin olur, zaten kesin konusmadı benim doktorumda gidişata bağlı olarak değişebilir...

haklısın canım konuşmam lazım bu ayın 20 sinde gitmeyi düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa o zaman sorarım inşallah aklıma gelirse.. sezeryan dan nedense korkuyorum normal doğum yapmak istiyorumm hakkımızda hayırlsı tabii..........

bu arada iyi akşamlar canımmm....

sağol cnm benim o yüzden kesinlikle kiloları dert etmeyin gücünüz yerinde olsun sağlıklı olun yeter kilolar neymiş delikafaduldenonlar korksun bizden

çok haklısın canım mutlaka bu kiloıları vericez.. eminim sende son aylarına doğru durmadan kilo alacaksın.. 7. aydan sonra çok alınıyormuşş...

Azmine hayranım melekcim :bbo:

Güle güle zuzummm :1hug: kendine ve bebişine iyi bak

meysim meyveleri çok kaloriliymiş.özellikle ayva,portakal,muz..doktorum öyle dedi.yani meyvede kilo aldırıyormuş..-tatlicadiarzu-

ayy ne güzell maşallah ona çok akıllı demekki bazen çocukların söyledikleri karşısında şoke oluyorumm :1shok:

evettt yaz geliyooo az kaldı bebişlerimizee kavuşmamıza allah ın izniylee

evet canım özellikle bazı meyveler daha çok yükseltiyor şekeri.bir de tavsiyem gece meyva yeme gündüz ye. uzak durman gereken çok ciddi meyvalar var muz, elma, incir vs bunlardan bir kaçı doktorada sorabilirsin.o sana söyler.

uf çiçekçim ya azimliyim ama yiyemiyorum diye de çok üzülüyorum ..........sanırım üzüntüme de kilo alamıyorum hatta vereceğim bu gidişleeedelikafadulden

meysim meyveleri çok kaloriliymiş.özellikle ayva,portakal,muz..doktorum öyle dedi.yani meyvede kilo aldırıyormuş..-tatlicadiarzu-

hadiii yaa ben bunu bilmiodummm :1no2:
üzüldümmm çünkü ben normalde sevmez ve yemezdim ama son 1 aydır çok meyve yiyorum....

çocuklar çok akıllılar..bizden daha zekiler.yaz geliyor bebişlerimize kavuşacağız.hihoyyyt

akşamki yemeğime karar verdim.............
az çorba yarım kase................
2 havucu rendeletip yoğurtlayıp yiycem o kadar............
yemek ten 2 saat sonra 1 bardak süt ve uyku zamanııııııııııı

Ama meyveye o kadar Çok sarılıyorum kı ben aÇlık halınde ve sıkıntı yaptıĞımda malesef onuda azaltacaĞım ha
ben canım brı Şey Çekerse keısnlıkle bu emyve olurdu hepp
neyse herŞey bebekler ıÇın dıyete baŞlıyoruz o halde

bende meyve yerım ama nedense canım butun yaz meyvelerını cekıyo bıan önce yaz gelsede dogumdan önce bol bol yaz meyvelerı yesem

herşey bebişerimizin ve tabiki de bizim sağlığımız için.herşeyden yiyelim az miktarda yiyelim..

uf çiçekçim ya azimliyim ama yiyemiyorum diye de çok üzülüyorum ..........sanırım üzüntüme de kilo alamıyorum hatta vereceğim bu gidişleeedelikafadulden

Ama ben canım çok isterse yiyorum ya,öyle çok kıstığım bişey yok hamurişi dışında azda olsa yiyorum mutlaka yemezsem oğlum tekme atar :) senin kızın nasıl duruyoki annesi.Sen çok hassassın anladığım kadarıyla tadımlıkta olsa ye tatlım bence bununda tadı böyle çıksın doğum yapıncada kiloları vericez diye düşünmekten yiyemeyiz :bbo:

kızlar doğum yapınca kiloları emzirerek vereceğiz diye kendimizi kandırmayalım..araştırdım nette bilimsel bir teoriye dayanan gerçekliği yokmuş..dikkat etmemiz lazım mış..özellikle yağdan kilo vermek çok zormuş 12 kiloyu ne kadar çok aşarsak o kadar zor kilo verirmişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…