Bence sende yavaş yavaş konuş cnm, en azından araştırırsın bi fikrin olur, zaten kesin konusmadı benim doktorumda gidişata bağlı olarak değişebilir...
sağol cnm benim o yüzden kesinlikle kiloları dert etmeyin gücünüz yerinde olsun sağlıklı olun yeter kilolar neymiş delikafaduldenonlar korksun bizden
UFFFFFFFFFFFFFFFFFF BENİMDE CANIM ÇEKTİ AMA YEMİCEM Kİİİİİİİİİİ delikafadulden
AVUCUMU YALIYAYIM EN İYİSİ............şakkıdı
YADA DOĞUMDAN SONRA YİYECEĞİM 1 TABAKKKK HEMDE DUBLE TABAK PATATESİ DÜŞÜNEYİMMMMMMMMcokacimcoook
Kızlaarrrrr benden bugünlükte bu kadarrr, yarın sabah görüşünceye kadar esen kalın kaydirigubbakcemile3 Her akşam böyle kapatcam artık programıııı.... sositososito Yarın perşembe yani cumadan 1 gün önce, böyle diye diye haftasonunu da getircem... Öpüyorum hepinisi teker teker...
bu akdar yemek knuştuk aklıma geldi.
şimdi ben şekrli şeyelrden uzak duracağım ya
acaba diyorum meyve de mi şekerli şeylere giriyor ben briaz meyveciyim de
acaba diyorum şimdi kafam karıştı?
pazar günü ablamlara gitmiştik..............
hava güneşliydi yazdan kalma..............5 yaşında yeğenim bir baktık ki çılgınlar gibi alkışlıyor...........
ne oldu dedik.............yaz geldi öykü doğcak demek diyor...........
annesine sormuş öykü ne zaman doğacak diye o da yaz gelince havalar ısınınca doğcak kızım demiş........
zavallım güneşi görünce yaz geldi diye nasıl seviniyor bi görseniz:lepi:
bu akdar yemek knuştuk aklıma geldi.
şimdi ben şekrli şeyelrden uzak duracağım ya
acaba diyorum meyve de mi şekerli şeylere giriyor ben briaz meyveciyim de
acaba diyorum şimdi kafam karıştı?
meysim meyveleri çok kaloriliymiş.özellikle ayva,portakal,muz..doktorum öyle dedi.yani meyvede kilo aldırıyormuş..-tatlicadiarzu-
hadiii yaa ben bunu bilmiodummm :1no2:
üzüldümmm çünkü ben normalde sevmez ve yemezdim ama son 1 aydır çok meyve yiyorum....
Ama meyveye o kadar Çok sarılıyorum kİ ben aÇlık halİnde ve sıkıntı yaptıĞımda malesef onuda azaltacaĞım ha
ben canım brİ Şey Çekerse keİsnlİkle bu emyve olurdu hepp
neyse herŞey bebekler İÇİn dİyete baŞlıyoruz o halde
Ama meyveye o kadar Çok sarılıyorum kİ ben aÇlık halİnde ve sıkıntı yaptıĞımda malesef onuda azaltacaĞım ha
ben canım brİ Şey Çekerse keİsnlİkle bu emyve olurdu hepp
neyse herŞey bebekler İÇİn dİyete baŞlıyoruz o halde
uf çiçekçim ya azimliyim ama yiyemiyorum diye de çok üzülüyorum ..........sanırım üzüntüme de kilo alamıyorum hatta vereceğim bu gidişleeedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?