Bİr arkadaŞım bana kaÇ kere hamİle kalacaksın,tadını Çıkart
sorun yoksa ye İÇ gez tembellİk et dedİ.yanİ bİr bakıma abartamamk kaydı İle doĞru sÖylemİŞ.
Ben canım patates kızartması İsterse kalkar bİr tabak yapar ve yerİm Şahsen yanİ.
Ama kaÇ kere yaptın dİye sorsan 5 ayda 3 en fazladır.
SaĞlıklı olmak İÇİn bİraz Çaba sarfedİyorum amaazıcık da keyİf yapıyorum:)
kızlar iyi akşamlar kendinize iyi bakın benim mesai bitti çok şükürrrr
evet canım bende böyle dusunuyorum
canımın cektıgı bırseyı yemezsem bebegıme haksızlık ettıgımı dusunuyorum ben sankı onun canı cekıyomus gıbı dusunuyorum:asigim:
kaydirigubbakcemile5
zaten hamilelikte canımızn çekti dediği şeyelr vucudn ihtiyacaı imiş.
tabi ki abartamdan yemek te fayda var.
ay kızım bir şey mi istemiş diyorum hemen bende ama allahtan çok zor şeyler istemiyor kızım benim.
ya badem +ceviz yada meyve ve bazı zeytinyağlı yemekeri çekiyor .çok nadir ağır şeyleri istediği
.ben de orta kararı buluyorum.
strese girmek daha tahlikeli o yüzden stressiz bir hamilelik için ıkmıyorum ama boşlamıyorum da:)
evet abartmadan yiyorum benkızlar böyle yapmayın canınızın çektiğini dozajında yiyin bence valla ben yiyiyorum patates kızartmasıda ketçapta canım çektiğinde bence yememek kötü keyfini çıkarın hamileleliğinizin nasılsa normal yaşamımızda kilo ttakıyoruz bari hamileyken rahat edelim dimi yaniiiiiiiii
iyi akşamlar kızalr benim mesai bitti yavaş yavaş eve gidiyoruma rtık toparlanayım.18,30 dedimi çıkarım
30 dakiakalık bri yürüme mesafesi var hamile olduüumdan beri o mesafeyi yürüyorum.eskiden minübüse bienridm.
ama hzılı yürüsem 15 dakikadır belki de ama normal yürüyorum .
şu sıralar tek yürüyüşüm bu.ama günerl uzasın akşamları bir şekilde yürüyüş mesafesini uzatmam laızm.
normal doğum yapmak isteyenler için yüyürümek tavsiye edilen bir olay.:)
hadi çok konuştum gene bilmiş bilmiş :))))))
görüşürüz
herkese iyi akşamlar allaha emanet olunuz
evet abartmadan yiyorum ben
ama ba<zen iştahım öyle bir açılıyorki.o an yemek yemek çok zevkli oluyor.:))))))
eşim sen hiç böyle iştahlı yemezdin diyor.hoşuna gdiyormuş beni seyretmek:))))))
ama dikkat ettim de balık gibi şeyleri daa iştahlı yiyorsun diyor.
beebğe faydalı ya ))))))))) korkmadan yiyyoruım
ama ne yapayım.ya spor salonuna giderim.manken oalcak değilim ya.38 değil dde40 giyerim artık 1 sene sorna 38 sorna 2. bebek derken 40-42 beden giyerim herhalde
:)))))))
öyleymiş canım.doktor dediğinde ben de şaşırdım.en iyisi ölçülü yemek doğuma kadar..:1hug:
kızlar doğum yapınca kiloları emzirerek vereceğiz diye kendimizi kandırmayalım..araştırdım nette bilimsel bir teoriye dayanan gerçekliği yokmuş..dikkat etmemiz lazım mış..özellikle yağdan kilo vermek çok zormuş 12 kiloyu ne kadar çok aşarsak o kadar zor kilo verirmişiz
kızlar iyi akşamlar kendinize iyi bakın benim mesai bitti çok şükürrrr
bende çıkıyorum iyi akşamlar kızlar............
iyi akşamlar kızalr benim mesai bitti yavaş yavaş eve gidiyoruma rtık toparlanayım.18,30 dedimi çıkarım
30 dakiakalık bri yürüme mesafesi var hamile olduüumdan beri o mesafeyi yürüyorum.eskiden minübüse bienridm.
şu sıralar tek yürüyüşüm bu.ama günerl uzasın akşamları bir şekilde yürüyüş mesafesini uzatmam laızm.
görüşürüz
kibelecim Eda daha bi güsel sanki siz nerelisiniz canımcım? Berfin doğuda sık kullanılıyor diye biliyorum kürtçe sanırım
görüşürüz
iyi akşamlar annişlerr biz geldikkkkkkk
bebişim gayet sağlıklıymış 395 gr dedi boyu normal dedi sölemedi
cinsiyetimizide en sonunda öğrendik
benimde ikinci kızım yoldaymış
ama canım çok sıkkın çünkü
doktor ve hastane değiştirecez
çünkü burda doğum yapılmıyomuş
başka hastane bakıcaz doktorda öle biyerle bağlantılı değilmiş.baştan söleseler ya dimi
neyse sorun da ben burda gurbetteyim ve hangi hastane nerde kim daha iyi bilmiyorum netten bakıcaz artık şansa dedik zaten doktorada ben sölersem anca konuşuyodu sinir olmaya başlamıştım bakalım yenisini bulmam lazım bir an önce canım çok sıkkın ama bildiğiniz gibi değil neyse
iyi akşamlar annişlerr biz geldikkkkkkk
bebişim gayet sağlıklıymış 395 gr dedi boyu normal dedi sölemedi
cinsiyetimizide en sonunda öğrendik
benimde ikinci kızım yoldaymış
ama canım çok sıkkın çünkü
doktor ve hastane değiştirecez
çünkü burda doğum yapılmıyomuş
başka hastane bakıcaz doktorda öle biyerle bağlantılı değilmiş.baştan söleseler ya dimi
neyse sorun da ben burda gurbetteyim ve hangi hastane nerde kim daha iyi bilmiyorum netten bakıcaz artık şansa dedik zaten doktorada ben sölersem anca konuşuyodu sinir olmaya başlamıştım bakalım yenisini bulmam lazım bir an önce canım çok sıkkın ama bildiğiniz gibi değil neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?