2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım gözunaydın masallah bebısıne ınsallah ıyı bı doktor bulursun

Canım çok sevindimmm sağlıkla gelsin kızın . Doktor konusunuda kafana takma inşallah bulacaksın gönlüne göre

merhaba kizlar,
gecmisi okumaktan simdi girebildim ancak,
of ya patates kizartmasi demissiniz, canim patates kizartmasi cekti iyimi??

kikoleyim canım gözünaydın ne güzel kızına arkadsaş geliyor çok isterdim bir kızkardeşim veya ablam olsun bir kardeşim var oda erkek ne kadar dertleşebilirsinki

Kikoleyim tebrikler. Biz iki kız kardeşiz ve iyiki de böyle olmuş. Kız kardeşler çok farklı oluyor.
Dr önemli değil canım ya. Daha yolun yarısındasın. ıyi anlaşabileceğin birtane bulursun elbet.

iyi akşamlar kızlar,
drye gidenler olmuş bugün baya. genelde güzel haberler var. inş şeker ölçümleri de iyi çıkar kızların.
kikoleyim seni de tebrik ediyorum canım bi kızımız daha oluyo. maşallah küçük hanıma.

kikoleyim tebrikler, Allah anali babali buyutsun.

Canım çok sevindimmm sağlıkla gelsin kızın . Doktor konusunuda kafana takma inşallah bulacaksın gönlüne göre

kikoleyim canim gozun aydin

çok saolun kızlarrrr
kikoleyim canım gözünaydın ne güzel kızına arkadsaş geliyor çok isterdim bir kızkardeşim veya ablam olsun bir kardeşim var oda erkek ne kadar dertleşebilirsinki
saolasın canım evet oyönden şanslı olacak inşallah

Kikoleyim tebrikler. Biz iki kız kardeşiz ve iyiki de böyle olmuş. Kız kardeşler çok farklı oluyor.
Dr önemli değil canım ya. Daha yolun yarısındasın. İyi anlaşabileceğin birtane bulursun elbet.
saol canım.bende 5 kız kardeşiz ve birbirimize çok bağlıyızdır oyüzden hakkaten kızım yalnız kalmayacak seviniyorum

teşekkür ederim canım zannedersem kızlar önden gidiyo erkekleri solladı gibi:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…