cnm demek ikinci kız geliyo gözün aydın sağlıkla gelsin kızın
iyi akşamlar annişlerr biz geldikkkkkkk
bebişim gayet sağlıklıymış 395 gr dedi boyu normal dedi sölemedi
cinsiyetimizide en sonunda öğrendik
benimde ikinci kızım yoldaymış
ama canım çok sıkkın çünkü
doktor ve hastane değiştirecez
çünkü burda doğum yapılmıyomuş
başka hastane bakıcaz doktorda öle biyerle bağlantılı değilmiş.baştan söleseler ya dimi
neyse sorun da ben burda gurbetteyim ve hangi hastane nerde kim daha iyi bilmiyorum netten bakıcaz artık şansa dedik zaten doktorada ben sölersem anca konuşuyodu sinir olmaya başlamıştım bakalım yenisini bulmam lazım bir an önce canım çok sıkkın ama bildiğiniz gibi değil neyse
maşallah kızına canımsağlıcakla gelsinlerr a.s.
ben de çıkıyorumm kızlarr iyi akşamlarrr....
canım gözunaydın masallah bebısıne ınsallah ıyı bı doktor bulursun
ben de çıkıyorumm kızlarr iyi akşamlarrr....
keşke bildiğim bi şehir olsa yada bikaç tanıdığım olsa da danışsam ama yok bunada öle karambolden gitmiştik .canımı buna sıkıyom şimdi napam nedemde doktor ve hastane bulacam yaaa
iyi akşamlar annişlerr biz geldikkkkkkk
bebişim gayet sağlıklıymış 395 gr dedi boyu normal dedi sölemedi
cinsiyetimizide en sonunda öğrendik
benimde ikinci kızım yoldaymış
ama canım çok sıkkın çünkü
doktor ve hastane değiştirecez
çünkü burda doğum yapılmıyomuş
başka hastane bakıcaz doktorda öle biyerle bağlantılı değilmiş.baştan söleseler ya dimi
neyse sorun da ben burda gurbetteyim ve hangi hastane nerde kim daha iyi bilmiyorum netten bakıcaz artık şansa dedik zaten doktorada ben sölersem anca konuşuyodu sinir olmaya başlamıştım bakalım yenisini bulmam lazım bir an önce canım çok sıkkın ama bildiğiniz gibi değil neyse
merhaba kizlar,
gecmisi okumaktan simdi girebildim ancak,
of ya patates kizartmasi demissiniz, canim patates kizartmasi cekti iyimi??
kikoleyim tebrikler, Allah anali babali buyutsun.
Canım çok sevindimmm sağlıkla gelsin kızın. Doktor konusunuda kafana takma inşallah bulacaksın gönlüne göre
kikoleyim canim gozun aydin
saolasın canım evet oyönden şanslı olacak inşallahkikoleyim canım gözünaydın ne güzel kızına arkadsaş geliyor çok isterdim bir kızkardeşim veya ablam olsun bir kardeşim var oda erkek ne kadar dertleşebilirsinki
saol canım.bende 5 kız kardeşiz ve birbirimize çok bağlıyızdır oyüzden hakkaten kızım yalnız kalmayacak seviniyorumKikoleyim tebrikler. Biz iki kız kardeşiz ve iyiki de böyle olmuş. Kız kardeşler çok farklı oluyor.
Dr önemli değil canım ya. Daha yolun yarısındasın. İyi anlaşabileceğin birtane bulursun elbet.
iyi akşamlar kızlar,
drye gidenler olmuş bugün baya. genelde güzel haberler var. inş şeker ölçümleri de iyi çıkar kızların.
kikoleyim seni de tebrik ediyorum canım bi kızımız daha oluyo. maşallah küçük hanıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?