dıloş nıye gelmedı ya ben cok merak etmeye basladımbenneyaptımki
zannedersem şeker yüklemesi vardı onun dimi.sonrada gezmeye gitmiştir belki
işte geldim kızlarr çok yoruldum bugün ömrü hayatımda bu kadar yürümedim beni merak edenler canlarım sizleri çok seviyorum Şeniz tahlil sonuçlarımı aldım kızlar şeker yok 110 çıktı şekerim herşey yolunda sadece idrarımda biraz iltihap çıktı diğer hiçbişeyde sorun yokhihoyyyt geçmişi bi okuyayım geliyorum
işte geldim kızlarr çok yoruldum bugün ömrü hayatımda bu kadar yürümedim beni merak edenler canlarım sizleri çok seviyorum Şeniz tahlil sonuçlarımı aldım kızlar şeker yok 110 çıktı şekerim herşey yolunda sadece idrarımda biraz iltihap çıktı diğer hiçbişeyde sorun yokhihoyyyt geçmişi bi okuyayım geliyorum
iyi akşamlar annişlerr biz geldikkkkkkk
bebişim gayet sağlıklıymış 395 gr dedi boyu normal dedi sölemedi
cinsiyetimizide en sonunda öğrendik
benimde ikinci kızım yoldaymış
ama canım çok sıkkın çünkü
doktor ve hastane değiştirecez
çünkü burda doğum yapılmıyomuş
başka hastane bakıcaz doktorda öle biyerle bağlantılı değilmiş.baştan söleseler ya dimi
neyse sorun da ben burda gurbetteyim ve hangi hastane nerde kim daha iyi bilmiyorum netten bakıcaz artık şansa dedik zaten doktorada ben sölersem anca konuşuyodu sinir olmaya başlamıştım bakalım yenisini bulmam lazım bir an önce canım çok sıkkın ama bildiğiniz gibi değil neyse
selam kislar.. gecmisi ancak okuyup geldim. kotu bi haber olmamasina cok sevindim..
dilara herseyin yolunda olmasina da cok sevindim cnmm. gozun aydin
:lepi: işte buuuuuu ,süper canım ya çok sevindim.Darısı bizim başımıza inşallah :teytey:a.s.
hoş geldin bakalım sende temiz çıkmışsın hadi gözün aydın gene nereleri gezdin anlat bakalımkaydirigubbakcemile2
selam kislar.. gecmisi ancak okuyup geldim. kotu bi haber olmamasina cok sevindim..
dilara herseyin yolunda olmasina da cok sevindim cnmm. gozun aydin
nerdesın sen yaaaaaaaaaaaaaa:mymeka:
cok merak ettım senısenağlama
neyse cok sukur hersey yolundaymıs:Saruboceq:
kizlar sizde nefes darligi oluyor mu? aksam uyuyamadim dogru duzgun. burnumdan nefes alamiyorum zaten kemik egriligi vardi, nefes yetmiyor burundan. agzimdan alinca da bogazim kuruyor. sanki cigerlerimi sıkıyorlar. hafif oksuruk ve bas agrisi da var. hala zor nefes aliyorum. usuttum mu acaba yoksa cigerlere baskidan dolayi mi nefessiz kaliyorum bu kadar. doktorum ogleden sonra gelecekmis, arayip soracam ona da. acaba dahiliyeye falan gitsem mi?
Şeker testi yaptıran arkadaşlar...Olumlu sonuç alanların gözü aydın.Nur gözün aydın canım...
Dilara senin de sonuçların iyi çıkar inşallah...
Ben pazartesi yaptırdım 50 g.şeker yüklemesi...Değerim yüksek çıktı maalesef...10 gün içinde 100 g.lık yükleme yapılacak...Çok endişeliyim...
Normalde şeker değerlerim alt sınırlarda çıkardı.Tatlı,şekerli şeylerle de aram hiç iyi değildir.Anlam veremedim...
50 g.lık yüklemeden sonra 140 ın üstünde çıkmaması gerekiyor.Benim 189 çıktı.
Ailem de şeker hastası yok,genetik oluyor ya genelde...Eşim de var...Ama onun bir etkisi yok tabi...
Bakalım inşallah 100 g.lık yüklemeden sonra değerlerim normal çıkar...
Bu arada doktorumu değiştirdim...O da ayrı bir sıkıntı oldu...
Allah'ım herkese sıkıntısız,problemsiz ve bu günlerin tadını çıkararak yaşamayı nasip etsin...
58 İle baŞaldım bugÜn kg 67
yanİ 9 kg alarak en ŞİŞko anne Ünvanını ben aldım kızlarrrrrrrr
ama benİ gÖren sadece gÖbeĞİn var hİÇ kg almamıŞsın dİyor.gÜlÜyorum eee nerde 9 kg :))))))
eŞİmde kızıma suÇ atma annesİ sen kg -aldın İŞte dİyor:)))))))
aaa aaahhh aslıdna Çok da yemİyorum ama :)))))))klasİk su İÇsem yarıyor mu desem acaba ,tamam İnkar etmİyorum.yİyorum ama Çok deĞİllllllllll
canım teşekkür ederim dün söylemiştim ben yarın yokum diye keşke yazsaydım giderken gelmicemi tekrarŞeniz(
canım tebrik ederim seni bi kızın daha oluyo maşallah sağlığıda yerindeikimizde şanslıyız bu konuda kızlara arkadaş geliyo:lepi:
Gözün aydın canım.
hoşgeldın canıma.s.
kızlar ben çok üşüyorum yaa neden acaba sizde öylemisiniz bugün hava güzel güneşli ama ben şapka atkı kabanım içimde normal bi kazak vardı yinede sanki sırtıma kar yağıyo gibi hissettim acaba hastamı olacam :mymeka:
büyük ihtimalle üşüttün .nolur nolmaza hemen bi nane limon-ıhlamur felan içte tedbiri elden bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?