2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

işte geldim kızlarr çok yoruldum bugün ömrü hayatımda bu kadar yürümedim beni merak edenler canlarım sizleri çok seviyorum Şeniz tahlil sonuçlarımı aldım kızlar şeker yok 110 çıktı şekerim herşey yolunda sadece idrarımda biraz iltihap çıktı diğer hiçbişeyde sorun yokhihoyyyt geçmişi bi okuyayım geliyorum

:lepi: işte buuuuuu ,süper canım ya çok sevindim.Darısı bizim başımıza inşallah :teytey:a.s.

hoş geldin bakalım sende temiz çıkmışsın hadi gözün aydın gene nereleri gezdin anlat bakalımkaydirigubbakcemile2

selam kislar.. gecmisi ancak okuyup geldim. kotu bi haber olmamasina cok sevindim..

dilara herseyin yolunda olmasina da cok sevindim cnmm. gozun aydin

canım tebrik ederim seni bi kızın daha oluyo maşallah sağlığıda yerinde ikimizde şanslıyız bu konuda kızlara arkadaş geliyo:lepi:

nerdesın sen yaaaaaaaaaaaaaa:mymeka:
cok merak ettım senısenağlama
neyse cok sukur hersey yolundaymıs:Saruboceq:

:lepi: işte buuuuuu ,süper canım ya çok sevindim.Darısı bizim başımıza inşallah :teytey:a.s.

hoş geldin bakalım sende temiz çıkmışsın hadi gözün aydın gene nereleri gezdin anlat bakalımkaydirigubbakcemile2

selam kislar.. gecmisi ancak okuyup geldim. kotu bi haber olmamasina cok sevindim..

dilara herseyin yolunda olmasina da cok sevindim cnmm. gozun aydin

teşekkür ederim kızlar bende çok mutluyum bugün bayrampaşa carfuraa ordan bauhasa geçtik anlıcanız dolaştık ayaklarım davul gibi sıcak suya sokucam yatarken rahatlatır beni kaydirigubbakcemile2

Canım o bende de oluyor ama burnum sürekli tıkalı olduğundan. Hamilelikte olurmuş. Bende 5,5 aydır var. Doğumdan sonra geçmezse ameliyat yaptırıcam çünkü dayanılır gibi değil. Sen kan hapına başlamamışsın. Ondan da olabilir. Bir kan tahlili yaptır da ortaya çıksın bari.

Sweethome şekerin yüksek çıkmış. Dietin hayırlı olsun artık ne diyeyim. Yarın ben de şeker yüklemesi yaptıracağım bakalım ne çıkacak. Ama tatlı için deliriyorum resmen.

geçmiş olsun canım. Hamilelikte çok arkadaşımda yüksek çıktı dietle hallettiler.

Ben de 8 kilo aldım. Sendenim :jeyyar:

Gözün aydın canım.

geçmişi okuyamadım yaa kafam allak bullak oldu iyice okudum ama kime ne yazcağıma şaşırdım herkes iyi herşey yolunda çok şüküra.s.

kızlar ben çok üşüyorum yaa neden acaba sizde öylemisiniz bugün hava güzel güneşli ama ben şapka atkı kabanım içimde normal bi kazak vardı yinede sanki sırtıma kar yağıyo gibi hissettim acaba hastamı olacam :mymeka:

büyük ihtimalle üşüttün .nolur nolmaza hemen bi nane limon-ıhlamur felan içte tedbiri elden bırakma

büyük ihtimalle üşüttün .nolur nolmaza hemen bi nane limon-ıhlamur felan içte tedbiri elden bırakma

dediğini yapayım canım hemen ıhlamurum var ayvamda var onları kaynatayım allah korusun artık zaman daralıyo bu zamanlarda grip olamayalımda en çok korktuğum şey nasıl atlatırım:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…