dilara maşallah emin adımlarla yürüyorsunuz sona doğru canım. inş sonuna kadar böyle problemsiz geçirirsin hamileliğini ve nur topunu vaktinde kucağına alırsın. tabi hepimiz için aynı şeyler geçerli...
bu arada dilara senin şafak nası 105 oluyo. sezeryan mı olacaksın tarihi belli mi? benimki 116 da.kafamçokkarıştı
Kizlar artik gecmisi okuyamiyorum. o kadar hizli ilerliyor ki sayfalar. goremedigim arada kacirdigim bir sey olursa kusura bakmayin.
Sadece Ilsu'nun rahim agzina doktoun ultrasonla baktigini okudum.
Bugun benim de rutin kontrolum vardi. Ben de badem'in durumunu soyledim ve bunun icin nasil bir tedbir alindigini kontrolun nasil yapildigini sordum. o da ultrasonla yapildigini ve zaten ayrintili ultrasonda bunun net bir sekilde eblli olacagini, bende sorun olmadigini, emin oldugu icin de alttan muayeneye gerek olmadigini soyledi.
3lu test ve ayrintili ultrasonum sonucunda bebegin uzman tarafindan tekrar gorulmesini istedi doktorum.down sendromu kromozom bozuklugu gibi riskler degiller. burada doktor bakmiyor ultrasonla. uzman doktoru bakiyor. bir iki tane riskli organ gormusler. zaten gormeselerdi sasirdim. en eski ultrason cihazi ile bakiyorlar. neyse benim icim rahat.gidecegim yerdeki ultrason cihazi daha ileriymis. gorecegiz bakalim. pazartesiye aldirdim randevumu. esim cumaya kadar sinavlarla bogusacagi icin onsuz gitmek istemiyorum.
ama ben biliyorum bunlari ya. manyagin teki arkadasima bebegin midesini goremedim ama 3 bobrek var diye kizi ayaga kaldirmisti.
doktora dedim ben rahatim sorun cikmayacagindan eminim, o da ben de rahatim dedi:) ama sadece bunu ispatlamam lazim dedi. ben de seve seve dedim. simdi pazartesi kizimi tekrar gorecegim insallah. 2,5 hafta daha buyumus olacak teyzeleri.
her neyse bu isten benim karim, bebegimi tekrar gorecegim.22 haftalik olmus olacak.
kizlar sizde nefes darligi oluyor mu? aksam uyuyamadim dogru duzgun. burnumdan nefes alamiyorum zaten kemik egriligi vardi, nefes yetmiyor burundan. agzimdan alinca da bogazim kuruyor. sanki cigerlerimi sıkıyorlar. hafif oksuruk ve bas agrisi da var. hala zor nefes aliyorum. usuttum mu acaba yoksa cigerlere baskidan dolayi mi nefessiz kaliyorum bu kadar. doktorum ogleden sonra gelecekmis, arayip soracam ona da. acaba dahiliyeye falan gitsem mi?
kızlar bi z doktordan geldik eleğim çok tatlıydı şeker testimiz temiz çıktı ama annesi 3 haftada 3 kilo almış artık dikkat edecez
evet güzel hanımlar doktordan geldik.
bebeğimizi gördük ,çok şükür iyi maşallah.
hjalsizlik için kan hapını artırıd. midem için ilaç yazdı.
sırtımdaki ağrı mideden geliyormuş çünkü kaburga kemiklerimdeydi.
magnesıuma devam.
akıntımdan bahsettim yoğun değil ama koku hissediyorum dedim.fitil verid.
şimdilik rahatlatır dedi.
şekerimiz malesef yğkelem sonucu falza çıktıç.
bir hafta şeker azaltıalcak ,sonra perşembeye tekrar tahlil yapıalcak.bu aşamalardan malesef tekrar geçecğiz.
sinir bozucu bir bekleme malum.2 saat boyunca.
neyse işte bakacağız bakalım ne olacak.
zaten daha önce tatlı yemezdim ama 2 haftadır tatlı çekiyordu canım ,demek ki avrmış bir şey.
ve bebeğimiz 597 gr.teyzeleri yavrum maşallah iyi deid doktor teyzemiz
:)))))))maşallah maşallah.
doğum şekli için erken ama şimdilik normal yolda ilerliyoruz.dedi ayrıca
Şeker testi yaptıran arkadaşlar...Olumlu sonuç alanların gözü aydın.Nur gözün aydın canım...
Dilara senin de sonuçların iyi çıkar inşallah...
Ben pazartesi yaptırdım 50 g.şeker yüklemesi...Değerim yüksek çıktı maalesef...10 gün içinde 100 g.lık yükleme yapılacak...Çok endişeliyim...
Normalde şeker değerlerim alt sınırlarda çıkardı.Tatlı,şekerli şeylerle de aram hiç iyi değildir.Anlam veremedim...
50 g.lık yüklemeden sonra 140 ın üstünde çıkmaması gerekiyor.Benim 189 çıktı.
Ailem de şeker hastası yok,genetik oluyor ya genelde...Eşim de var...Ama onun bir etkisi yok tabi...
Bakalım inşallah 100 g.lık yüklemeden sonra değerlerim normal çıkar...
Bu arada doktorumu değiştirdim...O da ayrı bir sıkıntı oldu...
Allah'ım herkese sıkıntısız,problemsiz ve bu günlerin tadını çıkararak yaşamayı nasip etsin...
Kıslar mide ilacı ne verdi doktorunuz ben talcid çiğneme tableti alıyorum yanma için sizler ne alıyosunuz
Çook teşekkürler canım...En son Medilife ve Beylikdüzü Kolan arasında kalmıştım.Cmrts günü Kolan'a gittik.Ordaki doktorla ilgili iyi şeyler duymuştum...Ama tam bir faciaydı o günüm...
Aman Allah'ım iyi denen o doktor,odasından çıktığımda kendimi enkaz gibi hissettirdi bana...
Olumsuz , iç karartıcı yorumlar , gözümü korkutması,iki ayağımı bir pabuça sokan aceleciliğ,vs....
Ordan çıktığımda kendimi berbat hissettim ya anlatamam...Eşim bütün gün yüzümü güldüremedi.Annem aramıştı ,o da sesimden ters giden bişeyler olduğunu anladı,kadın o kadar üzülmüş ki hastalanmış...
Eşim Allah tan böyle durumlarda çok serinkanlı...Ordan Medicana'ya gittik...Fiyatları ço yüksek bulduk...Sonra Medilife'a gittik.Pzrts.için randevu aldık...Ordan ve doktordan memnun kaldık...Oraya devam edicem...Çok güzel ilglendi,uzun uzun anlattı merak ettiklerimi...Cep no.sunu da ben sormadan verdi.Kendisi de yeni doğum yapmış...
Dişetlerim hamileliğimden sonra şişti ve çok kanıyor.Normal diye okuduğum için çok önemsememiştim.Medilife'da kadın doğumda muayene olanlara diş muayenesi bedavaymış...Diş muayenemi de oldum hemen o gün...Enfeksiyon varmış...Antibiyotik verdi doktor.Burdaki enfeksiyon da bebeğe zararlı olabilir dedi doktor.
Yani canımcığım...Bir tek şeker nedeniyle üzgün ayrıldım Medilife'dan ama hastane çok temiz ve düzenli...Çok memnun kaldım...Doktorumdan da ...Tabi mesleki birikimi konusunda karar vermek için erken ama oraya devam edicem...
Bende gÖrÜnce bayılmıŞtım canım yakından gÖrsen daha bır bıdık .gÖzlerı sulu sulu bakıyor.
ben dr daki tartıya göre 4,5 - evdeki tartıya göre 3,5 kilo almış görünüyorum:))))
ama ben takmıyorum pek kiloyu .
ben hala prensesimin tekmelerini hissetmedim.22.haftadayızmirmirmirmir
slm kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir..
dün akşam yemekten sonra karnım inanılmaz şekilde gerildi ve şişti patlamak üzere olan balon gibi ; çok kötü hissettim neyseki bir süre sonra geçti :bbo:
bende sadece 2 kg almışım 44 kg olmusum....
evet canım bende böyle dusunuyorum
canımın cektıgı bırseyı yemezsem bebegıme haksızlık ettıgımı dusunuyorum ben sankı onun canı cekıyomus gıbı dusunuyorum:asigim:
iyi akşamlar annişlerr biz geldikkkkkkk
bebişim gayet sağlıklıymış 395 gr dedi boyu normal dedi sölemedi
cinsiyetimizide en sonunda öğrendik
benimde ikinci kızım yoldaymış
ama canım çok sıkkın çünkü
doktor ve hastane değiştirecez
çünkü burda doğum yapılmıyomuş
başka hastane bakıcaz doktorda öle biyerle bağlantılı değilmiş.baştan söleseler ya dimi
neyse sorun da ben burda gurbetteyim ve hangi hastane nerde kim daha iyi bilmiyorum netten bakıcaz artık şansa dedik zaten doktorada ben sölersem anca konuşuyodu sinir olmaya başlamıştım bakalım yenisini bulmam lazım bir an önce canım çok sıkkın ama bildiğiniz gibi değil neyse
merhaba kizlar,
gecmisi okumaktan simdi girebildim ancak,
of ya patates kizartmasi demissiniz, canim patates kizartmasi cekti iyimi??
işte geldim kızlarr çok yoruldum bugün ömrü hayatımda bu kadar yürümedim beni merak edenler canlarım sizleri çok seviyorum Şeniz tahlil sonuçlarımı aldım kızlar şeker yok 110 çıktı şekerim herşey yolunda sadece idrarımda biraz iltihap çıktı diğer hiçbişeyde sorun yokhihoyyyt geçmişi bi okuyayım geliyorum
kızlar ben çok üşüyorum yaa neden acaba sizde öylemisiniz bugün hava güzel güneşli ama ben şapka atkı kabanım içimde normal bi kazak vardı yinede sanki sırtıma kar yağıyo gibi hissettim acaba hastamı olacam :mymeka:
dilara cnm gözün aydın temiz çıkmış şekerin . aman dikkat et üşüyosan daha fazla halsizleşmeden bol bol vitamin al cnm
yine ortalarda pek yoksun mu bana mı öyle geliyor sengözlerimebaksanab
maşallah şekerim
herşey yolundaymış .. idrardaki iltihap için ne yapılacak ???
biraz pekmez için , regl dönemin yaklaştıysa o da üşütmüş olabilir seni yerimseniben
ohhhhhh şükür öğrendin ya :Saruboceq:
yalnız bu sıralar ne çok kişi dr.unu değiştirmeye kararlı :sm_confused:
ben de dahil kaydirigubbakcemile5
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN
herkez iyi sanırım................
kikoleyim:kızın olacakmış tebrik ederim sağlıkla gelsin kızın..........
dilara:canım sonuçların iyi çıkmış çok sevindim gözünaydın............
herkeze merhabaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?