2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

dilara maşallah emin adımlarla yürüyorsunuz sona doğru canım. inş sonuna kadar böyle problemsiz geçirirsin hamileliğini ve nur topunu vaktinde kucağına alırsın. tabi hepimiz için aynı şeyler geçerli...

amin canım çok teşekür ederim güzel dileklerin için cümlemiz inşallah bu yarıştan galip çıkarız bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız :1hug:

bu arada dilara senin şafak nası 105 oluyo. sezeryan mı olacaksın tarihi belli mi? benimki 116 da.kafamçokkarıştı

Flashback yapayım dedim .. geçmişte neler yazdınız çizdiniz bakalım yerimseniben

ne güzel canım , maşallah sana serinkanlı ve mantıklı davranabildiğin için , biraz da bana bulaşsa keşke kaydirigubbakcemile5

kızlar bi z doktordan geldik eleğim çok tatlıydı şeker testimiz temiz çıktı ama annesi 3 haftada 3 kilo almış artık dikkat edecez

maşallah ana kıza

canım ya seninki gebelik şekeridir o zaman , gebelik döneminde yükselip doğumdan sonra normal seviyeye düşermiş , eğer aileden birinde benzer bir öykü yoksa .. içinde glükoz bulunan meyve ve sebzelerden de uzak dur olur mu yerimseniben

canım geçmiş olsun .. açıkçası ben de değiştirmeyi düşünüyorum dr.umu :uhm:
herkesin olumlu referans verdiği Ege Üni.den bir Prof var , onunla devam etmeyi düşünüyorum , alt komşumun da takibini yapmış , bir gün onunla beraber gidicez görüşmeye sanırım .. eşim halen bu dr.a biraz daha şans vermekten yana da olsa benim sıtkım sıyrıldı , soğudum bir kere :1closedeyes:
çok sık gelmiyorsun buralara , umarım yazdıklarının dışında herşey yolundadır ..
sürecini bundan sonra keyifli ve sorunsuz tamamlaman dileğiyle ...

Kıslar mide ilacı ne verdi doktorunuz ben talcid çiğneme tableti alıyorum yanma için sizler ne alıyosunuz

bana rennie tablet verdi , ama şükür daha çiğnemek zorunda kalmadım .. rennie talcide göre tadı daha güzel ve ferahlatıyor sanki içini ..

benim dr.da bir alem .. anlaşıldığı üzere taktım ben kadına galiba kaydirigubbakcemile
üçlü testin sonucu çok güzel çıkmış dedi önce ... ben de oh çok şükür dedim .. tam yerime oturuyordum " tabi burdaki değerlere takılmıycaz , neticede ikiz başlayıp tek devam ettiği için değerler farklı çıkabilir demiştik .. ben evet , hani bu sendromlarla alakalıydı dimi dedim .. yok bu başka deyip ASDL gibi kısaltmalı bir şeyi gösterdi , rakam yüksek çıkmış , sendromla alakalı değil omurilik açıklığıyla alakalı dedi ..
hayyydaaaaaaaaa
o söylemese ben bilmiycem , zaten çok güzel demişti , onun rahatlığı , oğluşumun şirinlik kareleriyle ayrılıcam merkezden ama ne mümkün ...
aynı gün hem erken doğum belirtileri yaşadığımı hem de ( kesin olmamakla beraber ) oğluşumun omur ilik açıklığını öğreniyorum benneyaptımki
nasıl mutlu ayrılabilirimki oradan yada birsonraki kontrole kafamda acabalarla gitmeyeyim .... neyseki 21indeki kontrolü bir arkadaşı yapacaktı ve ondan sonra bir daha gitmemeyi düşünüyorum .. bakalım :bbo:

Bende gÖrÜnce bayılmıŞtım canım yakından gÖrsen daha bır bıdık .gÖzlerı sulu sulu bakıyor.

ayyyynı eltimin kızı .. ama bizim çıtırık bunun daga koyu saçlı ve kahverengi gözlüsü .. eklemeye çalışayım bir resmini hatta

ben dr daki tartıya göre 4,5 - evdeki tartıya göre 3,5 kilo almış görünüyorum:))))
ama ben takmıyorum pek kiloyu .

takma tabi güzelim aldığın kilo kilo değil olsa ne yazar verirsin nasılsa yerimseniben
ben de 4,5 kilo almışım 4,5 ayda hihoyyyt
aslında 3 ay tamamlanıncaya kadar kullandığım o kadar hormon ilacı-iğne-bant ve fitile ve 3 aydan fazla ve hali hazırdaki istirahat moduna göre gayet iyiyim galiba ben de üstelik istediğimi de yedim cokacimcoook

ben hala prensesimin tekmelerini hissetmedim.22.haftadayızmirmirmirmir

canımcım belki hissediyorsundur da ayrımını yapamaış olabilir misin .. 22. haftana gelmişsen artık hissetmen lazım diye biliyorum , dr.unu arayıp görüştün mü , ultrasonda nasıl miniğin ??
yakın tarihe bir randevu alıp görünsen sanki iyi olur gibi derim ben yerimseniben

dilara cnm gözün aydın temiz çıkmış şekerin . aman dikkat et üşüyosan daha fazla halsizleşmeden bol bol vitamin al cnm

bende sadece 2 kg almışım 44 kg olmusum....

yediklerin gaz yapmış olabilir canım .. makarna bile gaz yapıyormuş ..
gaz yapan diğer yiyecekler mercimek , nohut , patates , bulgur ..
44 kilo mu , ay sen en çıtırıkımızmışsınnnnn

Alıntı:
swethome kullanıcısından alıntı
Bİr arkadaŞım bana kaÇ kere hamİle kalacaksın,tadını Çıkart
sorun yoksa ye İÇ gez tembellİk et dedİ.yanİ bİr bakıma abartamamk kaydı İle doĞru sÖylemİŞ.
Ben canım patates kızartması İsterse kalkar bİr tabak yapar ve yerİm Şahsen yanİ.
Ama kaÇ kere yaptın dİye sorsan 5 ayda 3 en fazladır.
SaĞlıklı olmak İÇİn bİraz Çaba sarfedİyorum amaazıcık da keyİf yapıyorum:)

evet canım bende böyle dusunuyorum
canımın cektıgı bırseyı yemezsem bebegıme haksızlık ettıgımı dusunuyorum ben sankı onun canı cekıyomus gıbı dusunuyorum:asigim:

ben de öyle düşünüyorum .. eskiler ( annem de dahil ) derki senin canının çektiği aslında bebeğin canının çektiğiymiş .. ben de anneme diyorum ki bebek şimdiye kadar yemediği şeyi nerden bilecek de canı çekecek kaydirigubbakcemile3

ohhhhhh şükür öğrendin ya :Saruboceq:
yalnız bu sıralar ne çok kişi dr.unu değiştirmeye kararlı :sm_confused:
ben de dahil kaydirigubbakcemile5

merhaba kizlar,
gecmisi okumaktan simdi girebildim ancak,
of ya patates kizartmasi demissiniz, canim patates kizartmasi cekti iyimi??

yine ortalarda pek yoksun mu bana mı öyle geliyor sengözlerimebaksanab

maşallah şekerim
herşey yolundaymış .. idrardaki iltihap için ne yapılacak ???
biraz pekmez için , regl dönemin yaklaştıysa o da üşütmüş olabilir seni yerimseniben

dilara cnm gözün aydın temiz çıkmış şekerin . aman dikkat et üşüyosan daha fazla halsizleşmeden bol bol vitamin al cnm

teşekkür ederim canım bişeyler yapıcam artık ama kaç gündür böyleyim üşüme geliyo arada am gripte değilim çözemedim kendimi neyse inşallah ilerlemez daha fazla:)

teşekkür ederim canım pekmez den neyret ediyorum ben yaa( midem bulanıyo helede tatlıyı hiç sevmiyorum o yüzden pekmez bana çok uzak :tomato: bende mide bulantısı yok allahıma şükür ama tatlı yersem bulanıyo :ecrin_bebek:

[/QUOTE]

ama ben mecbur değişiyom bu doktor doğum yapmıyomuş sadece muane miş.bende beni takip edenle doğumumu yapan bir olsun istiyom .anlasın bilsin bende rahat olayım dimi.oyüzden bu doktora gidip gidip doğum zamanı herjengi bi doktora rasgele doğurtmak istemiyom:çok üzgünüm:

ama ben mecbur değişiyom bu doktor doğum yapmıyomuş sadece muane miş.bende beni takip edenle doğumumu yapan bir olsun istiyom .anlasın bilsin bende rahat olayım dimi.oyüzden bu doktora gidip gidip doğum zamanı herjengi bi doktora rasgele doğurtmak istemiyom:çok üzgünüm:[/QUOTE]

Bu da çok enteresan aslında. Sadece muayene yapan dr'u da ilk kez duyuyorum. Doktorun tembeli böyle olsa gerek. Ne gerek var doğum falan uğraşacam dedi herhalde. Allah bilir onu kan da tutuyodur. Bence bu zihniyette olan bir dr'a gitmemen zaten çok iyi olmuş. Her işte bir hayır vardır derler ya.

kibelecim nasilsin canim?? bende isim konusunda bi yorum yapmak istiyorum. betfin ismini bende cok begeniyorum. dogulu falan da diilim. herkes doguda cok kullaniliyo diye karsiladigi icin kizim olursa da dusunmeyecegim sanirim. bu durumda bence de eda gusel:)

Günaydınnnnn güzeller güzeli anneler ve onların dahada güzel bebişleri, gerçi artık bebiş demiyelim hepsinin cinsiyeti belli oldu sayılır yakışıklı delikanlılar ve güzel kızlar diyelim, ay cok heyecanlı... Bugün perşembe yani cumadan 1 gün once, yatcas kalkcas cuma olcak, sora bi daha ytcas kalkcas cumartesi olcak ve ben miniğimin cinsiyetini ögrencemmmm insallah sonunda :sm_cool::sm_cool: Cok mutluyum cok mutluyummmm ben böyle yata kalka doğumu da getirim kıslarrrr söliyim simdidenn :hooray::hooray:

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN
herkez iyi sanırım................

kikoleyim:kızın olacakmış tebrik ederim sağlıkla gelsin kızın..........

dilara:canım sonuçların iyi çıkmış çok sevindim gözünaydın............

herkeze merhabaaaaaaaaaaaa

Günaydın melekçimmmm, ay bende kikoleyim ve dilaraya iyi dileklerimi iletcektim mutluluktan uçuyorum diye unutuvermişimmmm Kızlar özür dileyerekten sonuçlarınızın hayırlı olmasını ve bebişlerinizi saglıkla kucaklarınıza almanızı diliyorummm :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…