2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

inşallah gönlünden geçen olur zuzu
sağlıklı olsun da

Kesinlikle Melekcim, o verdigim aşırı tepkilerden sonra sadece gönlümden bebişimin sağlıklı olması geçiyo, ben hem erkek hemde kız bebekleri cok seviyorum, hepsi cok tatlı ve topaç oluyolar, hayırlısı olur hepimiz için insallah cnmmmm a.s.

Bu arada dün akşam patateslerimi yidiimmmm :lepi: Ama az yedim yarım tabak bile etmedi hatta sadece nefsimi köreltmiş oldum, gece uyuyamazdım valla :roflol:

:çok üzgünüm: afiyet olsun canım...............naniknanik
ama ben yemedimmmmmmmmmm:lepi:
hemen çıkarıp attım aklımdan................
birde eşim eve gelir gelmez patates kızartalım mı demesin mi........:mymeka:
indirdim oklavayı kafasınaklava:
yapmadık tabi....o da yiyemedi garibim neye uğradığını şaşırdıkaydirigubbakcemile3

Yazıkkkk Melekcimmm ya, ben çok üzülüyorum bu babaların durumuna valla, hamilelik hormonlarının etkisiyle sürekli aşırı şiddet yada sevgiye maruz kalıyolar :dance: Ben bazen oturuyorum bebek gibi seviyorum eşimi hoşuna gidiyo canımınnnn :asigim:, sora bişey oldumu bütün bıdı bıdıyı da ona ediyormmmm, ya altıüstü patates yiyelim dedim demiştir ve anlam verememiştir seninki de muhtemelen ne bilsin zavallıcık burda bisim aksama kadar yazdıgımız senaryoları -tatlicadiarzu-

valla canım ya.zaten akşam trafik sıkışıktı eve zar zor gittim.bunaldım...........birde kapıdan girer girmez patates kızartalım mı demesin mi.müjde verir gibi:roflol::roflol:
sinirlendim bende sonra anlattım...benim yemem zararlı biliyorsun sen yiyince
benimde canım çekiyor dikkat etmem gerek dedim.........:1closedeyes:
canım sağolsun özür dilerim valla aklıa gelmedi tammam dedi...sonra ben uzandım biraz.bana misssssss gibi bir salata hazırladı yedim.............bol yoğurtlu.........delikafadulden

günaydınn arkadaşlarr...
nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir.. bugün çook güzell bi gün olsun hepimiz için yarın izinliyim.. bütün gün yatıcamm :)))))))))
sizi de ziyaret ederim tabii...

Ne kadar anlayışlılar dimi, 1 dediğimiz 2 olmuyo aslında sevdim ben bu hamileliği fazlasıyla, hep ilgi hep ilgi, bebişler dogduktan sonra pabucumuz dama atılcak :dance: Gerci aynı sey babalar içinde geçerli :roflol:

Şaka bi yana cidden doğum sonrası sendromların bircogu bu yuzden cıkıyomus allah korusun, bebegini kıskanan anneler varmıs :1shok: Tabi bilincli degil sonucta ama cok feci bisi allah korusun hepimizi :Saruboceq:

günaydınn arkadaşlarr...
nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir.. bugün çook güzell bi gün olsun hepimiz için yarın izinliyim.. bütün gün yatıcamm :)))))))))
sizi de ziyaret ederim tabii...

İyiyiz hamile gün arkadasım sen nasılsın ? Bak bi de hava atıyosun ben izinliyim diye kovalarım seni oklavayla klava:klava: Gecen haftada ben izinliydim gerci cuma Ama olsun izin dedimi yatmak dedimi bende akan sular duruyo :sm_cool:

GÜNAYDIN KIZLAR SABAH SABAH BU NE NEŞE MAŞALLAH :1rolleyes: BıZDE YATCAZ KALKCAZ AŞIYA GıDıCEZ YARIN KIZIMLA 2.TETENOZ AŞIMIZ VAR

günaydın hanımlar anlaşılan bugün herkez enerjik
dün bende öyle başladım
bugünde tam tersi bütün enerjim cekilmiş gibi
bide uykum var çokkk
bu patetes kızartması konusunu abartıyomusunuz banamı öyle geldi
ya okadar canınız çekiyosa bikereden bişey olmaz canım az yersiniz olur biter

GÜNAYDIN KIZLAR SABAH SABAH BU NE NEŞE MAŞALLAH :1rolleyes: BİZDE YATCAZ KALKCAZ AŞIYA GİDİCEZ YARIN KIZIMLA 2.TETENOZ AŞIMIZ VAR

ohooo ben korkudan ilkine gidemedim aramışlardı iki hafta önce
sen ne güzel ikincisine gideceksin
korkunun ecele faydası yok tabi gitmem lazım

yarın cuma zuzucumm
bende c.tesi yi bekliyorum.
aslında kriz sebebi ile patrounum gözüğme bakıyor.gelmesede ücretisz izin olsa diye.
bende hiç oralı olmuyorum-.
neyaapyım canım.doktora gidiyorum öğleye kadar adama bir tuhaf bakıyor.ama benim ücretli olamsı en doğla hakkım.ç
başka zaman gelmediğimiz günelerde ücret kesintisi olmazdı.
şimdi ücretisz .hatta c.teside çalışırıdk. şu an c.tesiler ücretten düşülüyor gelmiyoruz ama ne yapalım yani işime de geliyor.
herşey kısmet.ben haftada 3 gün geleceğim desem adam valla sevinçten göbek atar.:)))))))
ama yokkk öyle kahrını çektik o akdar .şimdi de benim kahrımı çeksinler :))))))))

fazla acımıyor ki.
hiç korkma benim akdar iğneden korkan kimse yoktur.
dün şeker yüklemesidne eşim akrşımda sessiz öpücükelr atıyordu ,sakin oalyım diye
ama yine de çok korktum kan alınırken.:)))))))
sonra bak kızım anne senin için herşeye katlanıyor ,seni çok seviyor diye teselli verdi.bana
korkma ben de 2 aşıya inşallah 24. gideceğim.:)
biraz daha acıyormuş diğerien göre ama olsun ,1 dakiaka bile sürmüyor .
Şeniz

canımm sağoll bende çok iyiyimmm.. hamile gün arkadaşım lafı çok hoşuma gitti :))))

bende yarın uyumak uyumak uyumak istiyorum ama olmuyoo yine aynı saatimde kalkıyorummm kurulu saat gibi...

Hürrecmcim günaydın, evet enerjik ve mutluyus kıslar bugun sinir stres yokkkk bakiiimmmmklava: Ama aşı diyince işler bilas degisiyo işte ben olmadım bana hava hoş tabe ama umarım en az acıyla atlatırsın cnm, ben cok korkarımda

Swethome cum sen iş kanunu print et bence patronun önüne koy, rutin kontrollerinde sana ücretli izin vermek zorunda, adamlara bak ya, kafalarına göre hareket ediyolar, neşeliyim enerjikim ama elimde agır bi anda asabileşebilirimmm, yolarımmm ben o patronu bi cırpıda dua etsin persembe bugun kaydirigubbakcemile3

Günaydın kıslar
Süpersiniz maşallah bende fena değilim uykum vardı sabah çok şimdi açılmaya başladım ama mecburen bizde ctesi kontrole gidicez oğluşumu özledim vakit ne çabuk geçiyo ya 6. ayın içindeyiz çoğu gitti azı kaldı inş. hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı CADIARZU

Kikoleyim kızçen sağlıkla gelsin inş. kızları ikiledin desene hadi hayırlısı :lepi:
Dilara ne güsel değerlerin normal çıkmış canım için rahatlamıştır enfeksiyon varmış sanırım geçmiş olsun ilaç verdimi düzenli kullan bari canımcıma.s.

korkma canım git yaptır ya ben daha bir kişiden çok acıdı lafını duymadım gerçekten acımıyor çünkü iğne çok küçük normal enjektör değil minnacık :)

günaydınnn güzel anneler
bende bu hafta geçen seneden kalma 1 haftalık iznimi kullanacağım inş.

Günaydın bende dün tetanoz aşımı oldum korkmayın kızlar hiç acımıyor.sadece bugün kolumda biraz ağrı var o kadar.Gidip rahatlıkla yaptırın.Yanlız benim doktorum sağlık ocaklarında difteriyle karışık tetanoz aşısı yaptıklarını onu vurdurmamamı söyledi.Eczaneden sadece tetanoz aşısı alıp yaptırdım doktorumun isteği üzerine.

canımm sağoll bende çok iyiyimmm.. hamile gün arkadaşım lafı çok hoşuma gitti :))))

bende yarın uyumak uyumak uyumak istiyorum ama olmuyoo yine aynı saatimde kalkıyorummm kurulu saat gibi...

Vücut saati işte o uyan diye dürtükleyen kaydirigubbakcemile3 Ama olsun en azından uzanıp tv izleyebilceksin o bile ne kadar büyük bi lüks düşünsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…