inşallah gönlünden geçen olur zuzu
sağlıklı olsun da
Kesinlikle Melekcim, o verdigim aşırı tepkilerden sonra sadece gönlümden bebişimin sağlıklı olması geçiyo, ben hem erkek hemde kız bebekleri cok seviyorum, hepsi cok tatlı ve topaç oluyolar, hayırlısı olur hepimiz için insallah cnmmmm a.s.
Bu arada dün akşam patateslerimi yidiimmmm :lepi: Ama az yedim yarım tabak bile etmedi hatta sadece nefsimi köreltmiş oldum, gece uyuyamazdım valla :roflol:
:çok üzgünüm: afiyet olsun canım...............naniknanik
ama ben yemedimmmmmmmmmm:lepi:
hemen çıkarıp attım aklımdan................
birde eşim eve gelir gelmez patates kızartalım mı demesin mi........:mymeka:
indirdim oklavayı kafasınaklava:
yapmadık tabi....o da yiyemedi garibim neye uğradığını şaşırdıkaydirigubbakcemile3
Yazıkkkk Melekcimmm ya, ben çok üzülüyorum bu babaların durumuna valla, hamilelik hormonlarının etkisiyle sürekli aşırı şiddet yada sevgiye maruz kalıyolar :dance: Ben bazen oturuyorum bebek gibi seviyorum eşimi hoşuna gidiyo canımınnnn :asigim:, sora bişey oldumu bütün bıdı bıdıyı da ona ediyormmmm, ya altıüstü patates yiyelim dedim demiştir ve anlam verememiştir seninki de muhtemelen ne bilsin zavallıcık burda bisim aksama kadar yazdıgımız senaryoları -tatlicadiarzu-
valla canım ya.zaten akşam trafik sıkışıktı eve zar zor gittim.bunaldım...........birde kapıdan girer girmez patates kızartalım mı demesin mi.müjde verir gibi:roflol::roflol:
sinirlendim bende sonra anlattım...benim yemem zararlı biliyorsun sen yiyince
benimde canım çekiyor dikkat etmem gerek dedim.........:1closedeyes:
canım sağolsun özür dilerim valla aklıa gelmedi tammam dedi...sonra ben uzandım biraz.bana misssssss gibi bir salata hazırladı yedim.............bol yoğurtlu.........delikafadulden
günaydınn arkadaşlarr...
nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir.. bugün çook güzell bi gün olsun hepimiz için yarın izinliyim.. bütün gün yatıcamm :)))))))))
sizi de ziyaret ederim tabii...
GÜNAYDIN KIZLAR SABAH SABAH BU NE NEŞE MAŞALLAH :1rolleyes: BİZDE YATCAZ KALKCAZ AŞIYA GİDİCEZ YARIN KIZIMLA 2.TETENOZ AŞIMIZ VAR
ohooo ben korkudan ilkine gidemedim aramışlardı iki hafta önce
sen ne güzel ikincisine gideceksin
korkunun ecele faydası yok tabi gitmem lazım
İyiyiz hamile gün arkadasım sen nasılsın ? Bak bi de hava atıyosun ben izinliyim diye kovalarım seni oklavaylaklava: klava: Gecen haftada ben izinliydim gerci cuma Ama olsun izin dedimi yatmak dedimi bende akan sular duruyo :sm_cool:
ohooo ben korkudan ilkine gidemedim aramışlardı iki hafta önce
sen ne güzel ikincisine gideceksin
korkunun ecele faydası yok tabi gitmem lazım
canımm sağoll bende çok iyiyimmm.. hamile gün arkadaşım lafı çok hoşuma gitti :))))
bende yarın uyumak uyumak uyumak istiyorum ama olmuyoo yine aynı saatimde kalkıyorummm kurulu saat gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?