günaydınnn güzel anneler
bende bu hafta geçen seneden kalma 1 haftalık iznimi kullanacağım inş.
günaydınnn güzel anneler
bende bu hafta geçen seneden kalma 1 haftalık iznimi kullanacağım inş.
ooh sefan olsun ilsucum. iyice dinlen. insallah havalar da guzel gider, tadini cikartirsiniz.
Cok yoruldfum gaydıncığım onun için kullanacağım. bu yılın izninden de 3 hafta iznim var zaten .onu da doğum iznimden kullacağım
canim cok tesekkurler. sen de iyi bak kendine.:1hug:Geçmiş olsun babayloncum, benimde üst solunum yolları bitmiş durumda şuan ama rahatsız olmamaya çalışıyorum, kullandıgımız antibiyotiklerde cok güclü olmadıgından pek etkilemiyo şahsen benim solunum yollarımı etkilemedi, umarım problem yaratmaz babayloncum dikkat et kendine a.s.
Zuzum ya çok güldürüyorusn beni allah seni d egüldürüsn inşallah.
Valla patornuma ben de çok kızıyorum sonra da acıyorum aman allahım ne merhametli şeyim ben.
2 aydır maaş alamamış bir mali müşavir adayı olarak, eşimde işsiz, yani bir de hamişim, ama adama acıyorum bize maaş veremediği için üzülüyordur diye.....
Evet evet ben iflah olmamm:)))))))
ya eskiden annem memleketten geldi de c.teis bana izin vememişti.mikrop adam ,çok kızmıiştım.şimdi izin veriyor ama paraını kesiyor.bak ben de kızıdm gel yerimiz kartal da dövelim şu adamı.
:)))))
günaydınlarrrrrrrr nasılsınız bakalım biz kızımla çok iyiyiz kızım iki akşamdır içeride koşturuyor nasıl canım yanıyor bir karnımın sağında solunda göbeğimin üstünde son rada kasıklarımda ayyyyy canım benim yaaaaaa ne kadar müthiş bir duygu ama gündüz çok hafif hissediyorum demekki kızım gündüz uyuyor benim bugün bizim pazarımız çok büyük çok güzel bugün dolaşacaktım ne zamandır gitmiyordum ama maalesefki dün bahar havasından sonra yağışlı bugün ama olsun yine gideceğim pazara hem ödemeler var bunaldım evde oturmaktan gördüğünüz gibi siz evde oturmaya bayılıyorsunuz bi,zde ev hanımları bunalıyoruz
sweat home maaş alamıyomusun 2 aydır
Allah yardımcınız olsun canım ya piyasa gerçekten çok kötü iş olsun diye bakıyoruz inan yoğunluktan şikayet edemez oldum söylenemiyorum bile olsun olsun diyorum :1no2:
aaa git canım ne olacak.Allah hepimisi güldürsün cnm benimmm :1hug: Valla iş hayatında pek acımamayı ögrettiler bana kısa sürede bende cok yumusak kalpliyimdir ama bana kimse acımadı smdiye dek zor çalıştgım süründügüm zamanlr oldu, halada acımıyolar onun icin bende pek sempatik olamıyorum iş hayatına karsı, profesyonel olmak daha dogru cnm, bilasta cazgır olcaksın tabe, ablanı örnek alklava: Sonucta maaş veremiyo piyasalar cok kotu ama 2 aydır maaş alamadan calısan sensin, sonucta 1 günlük ücretli izni cok goruyo kötükedihüso
Umarım biran once alırsın belgeni cnm, bende alcam 3 ay sora hazır olcakmıs ruhsat törenle verceklermis ama 3 ay sora beim karnım burnumda olur tüm smmm odasını güldürürüm kendime, belki almıcam ben sora alırım, sınavlara mı giriyosun?
günaydınlarrrrrrrr nasılsınız bakalım biz kızımla çok iyiyiz kızım iki akşamdır içeride koşturuyor nasıl canım yanıyor bir karnımın sağında solunda göbeğimin üstünde son rada kasıklarımda ayyyyy canım benim yaaaaaa ne kadar müthiş bir duygu ama gündüz çok hafif hissediyorum demekki kızım gündüz uyuyor benim bugün bizim pazarımız çok büyük çok güzel bugün dolaşacaktım ne zamandır gitmiyordum ama maalesefki dün bahar havasından sonra yağışlı bugün ama olsun yine gideceğim pazara hem ödemeler var bunaldım evde oturmaktan gördüğünüz gibi siz evde oturmaya bayılıyorsunuz bi,zde ev hanımları bunalıyoruz
Dilaracim hadi gozun aydin canim.
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN
herkez iyi sanırım................
kikoleyim:kızın olacakmış tebrik ederim sağlıkla gelsin kızın..........
dilara:canım sonuçların iyi çıkmış çok sevindim gözünaydın............
herkeze merhabaaaaaaaaaaaa
Günaydın melekçimmmm, ay bende kikoleyim ve dilaraya iyi dileklerimi iletcektim mutluluktan uçuyorum diye unutuvermişimmmmKızlar özür dileyerekten sonuçlarınızın hayırlı olmasını ve bebişlerinizi saglıkla kucaklarınıza almanızı diliyorummm :içelim:
Günaydın kıslar
Süpersiniz maşallah bende fena değilim uykum vardı sabah çok şimdi açılmaya başladım ama mecburen bizde ctesi kontrole gidicez oğluşumu özledim vakit ne çabuk geçiyo ya 6. ayın içindeyiz çoğu gitti azı kaldı inş. hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı CADIARZU
Kikoleyim kızçen sağlıkla gelsin inş. kızları ikiledin desene hadi hayırlısı :lepi:
Dilara ne güsel değerlerin normal çıkmış canım için rahatlamıştır enfeksiyon varmış sanırım geçmiş olsun ilaç verdimi düzenli kullan bari canımcıma.s.
Vücut saati işte o uyan diye dürtükleyen kaydirigubbakcemile3 Ama olsun en azından uzanıp tv izleyebilceksin o bile ne kadar büyük bi lüks düşünsene
Herkese gunaydin!
Zuzuum, beyaz melek, ciceks, stardust, ipegimu - kizlar cok tesekkurler!
Dun gittim gogus hastaliklari doktoruna. cigerlerde falan bir problem olmadigini soyledi doktor. Hamilelikle alakali bir sıkıntı dedi. Diyafram cigerlere baski yapiyor olabilir dedi. Diger doktorum gerci erken diyor ama...Ust solunum yollarinda biraz problem var dedi doktor, antibiyotikleri kullan dedi ama kullanmayacam, biraz ihlamur, vitamin takviyesi ile atlatmaya calisacagim. ıpegimu - senin dedigin gibi kan degerlerine bakalim dedi doktor. haftaya sekerle beraber tum testlerimi de yaptiracagim. iste boyle cok sukur ciddi bir sey yokmus yani.
kikoleyim ve dilara - ikinizin de gozu aydin! kikoleyim dert etme. mutlaka iyi bir doktor bulacaksin. etrafa sor sorustur bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?