2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

tamam tatlım senin yerine de yatar yuvarlanır amuda kalkarız :)))
gezeriz dinleniriz işte canım .iyi olacak bu izin bana

ılsu canım selam neden şimdi kullanıyosun doğum iznine eklesen vermezlermi ben öyle yapıcam tüm izinlerimi toplıcam ne kadar uzun kullanabilirsem o kadar alıcam inş. bu arada öncesinde çalışabildiğim kadar çalışıcam 32. hafta istirahatimi açtırcam ama çalışabildiğim kadar devam edicem hemen izne çıkmıcamki sonrasında fazlaca kalsın iznim sengözlerimebaksanab

Herkese gunaydin!

Zuzuum, beyaz melek, ciceks, stardust, ipegimu - kizlar cok tesekkurler!

Dun gittim gogus hastaliklari doktoruna. cigerlerde falan bir problem olmadigini soyledi doktor. Hamilelikle alakali bir sıkıntı dedi. Diyafram cigerlere baski yapiyor olabilir dedi. Diger doktorum gerci erken diyor ama...Ust solunum yollarinda biraz problem var dedi doktor, antibiyotikleri kullan dedi ama kullanmayacam, biraz ihlamur, vitamin takviyesi ile atlatmaya calisacagim. İpegimu - senin dedigin gibi kan degerlerine bakalim dedi doktor. haftaya sekerle beraber tum testlerimi de yaptiracagim. iste boyle cok sukur ciddi bir sey yokmus yani.

kikoleyim ve dilara - ikinizin de gozu aydin! kikoleyim dert etme. mutlaka iyi bir doktor bulacaksin. etrafa sor sorustur bakalim.

Zuzum ya çok güldürüyorusn beni allah seni d egüldürüsn inşallah.
Valla patornuma ben de çok kızıyorum sonra da acıyorum aman allahım ne merhametli şeyim ben.
2 aydır maaş alamamış bir mali müşavir adayı olarak, eşimde işsiz, yani bir de hamişim, ama adama acıyorum bize maaş veremediği için üzülüyordur diye.....
Evet evet ben iflah olmamm:)))))))
ya eskiden annem memleketten geldi de c.teis bana izin vememişti.mikrop adam ,çok kızmıiştım.şimdi izin veriyor ama paraını kesiyor.bak ben de kızıdm gel yerimiz kartal da dövelim şu adamı.
:)))))

Cok yoruldfum gaydıncığım onun için kullanacağım. bu yılın izninden de 3 hafta iznim var zaten .onu da doğum iznimden kullacağım

sweat home maaş alamıyomusun 2 aydır
Allah yardımcınız olsun canım ya piyasa gerçekten çok kötü iş olsun diye bakıyoruz inan yoğunluktan şikayet edemez oldum söylenemiyorum bile olsun olsun diyorum :1no2:

Geçmiş olsun babayloncum, benimde üst solunum yolları bitmiş durumda şuan ama rahatsız olmamaya çalışıyorum, kullandıgımız antibiyotiklerde cok güclü olmadıgından pek etkilemiyo şahsen benim solunum yollarımı etkilemedi, umarım problem yaratmaz babayloncum dikkat et kendine a.s.

Cok yoruldfum gaydıncığım onun için kullanacağım. bu yılın izninden de 3 hafta iznim var zaten .onu da doğum iznimden kullacağım

Anladım hayatım 3 hafta daha varsa dinlen tabi süper ben yeni elemanın nerde bende 3 hafta belki 2 hafta alıcam
Oda bu sene 1 hafta kullandım 1 yılım dolmadan bakalım seneye 2 hafta vericeklermi bu yazın kullandığıma sayabilir bekliyorum öyle bi haber benneyaptımki

canim cok tesekkurler. sen de iyi bak kendine.:1hug:

Allah hepimisi güldürsün cnm benimmm :1hug: Valla iş hayatında pek acımamayı ögrettiler bana kısa sürede bende cok yumusak kalpliyimdir ama bana kimse acımadı smdiye dek zor çalıştgım süründügüm zamanlr oldu, halada acımıyolar onun icin bende pek sempatik olamıyorum iş hayatına karsı, profesyonel olmak daha dogru cnm, bilasta cazgır olcaksın tabe, ablanı örnek al klava: Sonucta maaş veremiyo piyasalar cok kotu ama 2 aydır maaş alamadan calısan sensin, sonucta 1 günlük ücretli izni cok goruyo kötükedihüso

Umarım biran once alırsın belgeni cnm, bende alcam 3 ay sora hazır olcakmıs ruhsat törenle verceklermis ama 3 ay sora beim karnım burnumda olur tüm smmm odasını güldürürüm kendime, belki almıcam ben sora alırım, sınavlara mı giriyosun?

günaydınlarrrrrrrr nasılsınız bakalım biz kızımla çok iyiyiz kızım iki akşamdır içeride koşturuyor nasıl canım yanıyor bir karnımın sağında solunda göbeğimin üstünde son rada kasıklarımda ayyyyy canım benim yaaaaaa ne kadar müthiş bir duygu ama gündüz çok hafif hissediyorum demekki kızım gündüz uyuyor benim bugün bizim pazarımız çok büyük çok güzel bugün dolaşacaktım ne zamandır gitmiyordum ama maalesefki dün bahar havasından sonra yağışlı bugün ama olsun yine gideceğim pazara hem ödemeler var bunaldım evde oturmaktan gördüğünüz gibi siz evde oturmaya bayılıyorsunuz bi,zde ev hanımları bunalıyoruz

Günaydın Derincimmm, ne güsel işte akşamları babasıyla seni bi arada görünce mutluluktan dönüp duruyodur kaydirigubbakcemile3 Akşam yorulunca gündüz uyuyo tabi minik prenses... Ay pazarları cok severim 10 sene oldu heralde gitmeyeli ama bayılırım incik boncuk ıvır zıvıra... Bakma Derincim bizde bilas evdeotursak sıkılırıs zaten yapamayıs ama işte bilascık evde oturmak istiyo insan, elinde ne olmasa onu istiyo işte senağlama

evet canım.maaşları daüıtan benim birde düşün .personele laf anlatmaktan .dertlerini dinlemekten bir hal oldum.ee para neren geliyor ne kadar onuda ben biliyorum.yani karmakarışık.
işte.işinzie kriz geçene kadar sahip çıkın lüten.krizden sorna raha iş aramak kolay olur.
ama şimdi lütfen işinzie sahip çıkın:)naçizane tavsiye

aaa git canım ne olacak.
ruhsatını orada o törenle al bir kızın karnında mutlu mutlu gülümse ,foto çekiyorlar ya ne güzel bir anı olur.
inşalah bend eo günü bir an evvel görürüm.
ben staj yapıyorum.2008 mayısta başladı benim staj.bir yıl var staj bittiğinde staj bitime sınavlarına gireceğim.
aniden karar verimiştim geçen yıl eşim askere giderken nasıl olsa çalışıyorum muhasebeci oalrak mali müşavirlik sınavalraına gireceğim diye.giridm ve ilk defada kazandım çok mutlu olum.
tabi doğum araya girecek ama belki 4 ay felan uzayacak ama ,istiyorum o belgeyi.kızım annem mali müşavir deisn değil mi::)))))))
sen sınavalrı ne zaman veridn. canım.ben sana özel mesaj atayım en iyisi
bu arada ben de 10 yıldır çalışıyorum.çok zor insanlar ile mücadele ettim ama yaş ilerleyince vicdan kat sayım arttı :)))))))

canım benim kızda babasına oynuyor.
yatağa yatınca babası ile konuşurekn ben tekmeler atıyor artık babamız da eline tekme yediği zaman çok hoşuna gidiyor.
galiba baba elinin sıcaklığını farkediyor kızım..
maşallah diyerek seviyoruz karnımı.
ay yavrum çok vuruyor zaar vemiyor değil mi kendine diye babası hayıflanıyor.uyuda çocukda uyusun yoruldu diye tutturuyor:))))))
alem bu babalar ya
ama şimdi banada tekme attı.anne seni de seviyoırum diyor galiaba.ay ben deseni seviyorum kıızmmmmm benim

herkese günaydın kızlar a.s.

Dilaracim hadi gozun aydin canim.

hepinize teşekkür ederim kızlar Şeniziltihap varmış ama okadar çokta değil ilaç vermedi bol su iç ve iç çamaşırları ütülencek ıslak hiç kalmıcak yani hijyen zaten öylede işte her hamilelikte bu enfeksiyon oluyo :dilcikar:

Vücut saati işte o uyan diye dürtükleyen kaydirigubbakcemile3 Ama olsun en azından uzanıp tv izleyebilceksin o bile ne kadar büyük bi lüks düşünsene

evet haklısın işim de yok evde temizlik v.s acayip dinlenmek istiyorummm .....

günaydın cnm... ne güzell benim oğlum da akşamları daha hareketli ya da gündüz çalıştığım ve ayaktya olduğum için hissetmiyorumm.. sağlıklı olsunlar da...
bugün burada da hava bozuk (( alışmıştık güneşe ne güzell...

teşekkür ederim canım Şenizsanada geçmiş olsun inşallah atlatırsın bu havalarda yanılıyoruz bi bıcak bu soğuk tam bahar gelse bu kadar olmaz inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…