2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kikoleyim gözün aydın canım kızın olacakmışş... sanırım geç öğrenenlerin hep kızları oluyor....

dilara cnm sevindim değerlerinin iyi çıkmasına aynı sorun bende de var biliyorsunuzdur iltihap...
kabusum oldu ve ben çok su içemiyorummm... napcamm yaa.... yine ağrılarım başladı böbreklerimde.. ya üşüttüm ya da iltihaptan..

sağol canım ben çok su içtiğim halde oluyo bunu hamilelik tetikliyo o yüzden fazlada kafaya takmıyorum aman suyunu ihmal etme canım bebişin içinde su çok önemli unuttuma karşına suyu al hep aklına geldikçe iç karnınmı acıktı yarım saat oyala kendini hemen bi su iç açlığını bastırır ve kilo alımınıda engellersin yerimseniben

arkadaşlar herkese merhaba....
güzel haber alan hamişleri tebrik ediyorum

kızıma bir isim buldum, sizin de fikrinizi almak istiyorum
düşündüğüm isim: GÜLNİHAL taze düzgün gülfidanı demekmiş, çok sıcak geldi bana, hem eski hem ağır bir isim, siz ne dersiniz?

günaydın zuzucum evet canım babayı bekliyor kızım heralde bende çok severim almasam bile o güzellere bakayım yeter ama kar yağsa çıkıcağım canım tabiki sabahın köründe işe gitmekte çok sıkıcı hele şimdi bebek bekleyince dahada zor ama insan evde oluncada çok sıkılıyor birde şimdi kendimi yormamak adına çok büyük temizlikler yapmıyorıum üstten toparlayıp yemek yapıyorum o kadar ondan vakitte geçmiyor

valla canım bu kızlar şimdiden babacı gerçi bende babama ölürüm bende tekmeledikçe karnımı tutuyorum eşimde hemen geliyor tutuyor gözlerinin içi parlıyor adamın hiçbişey heralde onu bu kadar mutlu edemez o kadar mutlu oluyorki bir anda hayatın anlamı değişti şimdi yaşamayı çopk daha seviyorum eskiden çocuğumuz yokken herşey boş geliyordu stresten dolayı canım yavrum benimmm allah bütün yavrularımızı korusun

evet canım gündüz genelde ayaktayız heralde ondan hissetmiyoruz biz yürüdükçe onlar sallanırmış içeride uyurlarmış ne kadar doğru bilememde gecede oturunca uyanıyorlar helede bişiler yiyince fır dönüyorlar evet canım sağlıkları yerinde olsunda öenemli olan o ama şimdi hissetmek orada olduğunu bilmek çok güzel daha önce hissedemiyorduk dra gidince ödümüz kopuyordu kötü haber alacaz diye

çok haklısın canım ama sonra sık sık wc ye de çıktığım için rahatsız oluyorum ama içmem gerektiğini çook iyi biliyorummm daha çok dikkat etmem lazımm....

aşina canım kızına bulduğun isim gerçekten çok değişik adıyla yaşasın meleğin...

Cok güzel bi isim ama bence kısa olsa dahagüsel olur aşinacım, kendisi bile soyleyemez uzun süre, bence daha modern bi isim seçsen daha güzel olurdu CADIARZU

haklısın canım onları hiisetmek iyi olduklarını bilmek anlamına geliyoo.. ayy ben temmuz biran önce gelsin istiyorummm.... koklamak istiyorumm kuzumuuu

Sen fıldır fıldır gez gündüz sürekli ayakta kal yorul, sora niye akşam hissediyorum kaydirigubbakcemile3 Kızlar baba düşkünü olur canım benim simdiden hazırla kendini ikinci plana atılmayı hihoyyyt Dedigin gibi cnm saglıkla dogsunlarda gerisi boş, gerisi hikaye...

Hepinize tünaydınnnnnnnn, hava güzel güneşli, oğlum güzel, bende idare eder :). Yarın sabah biraz geç gelicem işe alışveriş yapıcam artık ne giyeceğimi şaşırdım üstlerimde olmuyo .Sizler nasılsınız bakalım umarım keyiflr yerindedir. a.s.

GÜLNİHAL ÇOK GÜZEL İSİM CANIM YA ANLAMLI İSİMLERİ ÇOK SEVİYORUM BEN :asigim:BİRDE İNSANIN İSMİNİN ANLAMINA BENZEDİĞİNİ DÜŞÜNÜRÜM HEP a.s

Çiçekcim selam iyiyiz bizde acıktım tıkınıyorum accık Her hafta büyüyo sanki göbişler vücutta kilo alıyo tabi
Bak kendine bişiyler arada dayanamaz paşanada alırsın kesin

hoşgeldin çiçeks ben hep hamile kıyafeti giyiyorum artık hem daha rahat hemde çok tatlı oluyosun göbüşüm saklanacak gibi değil artık

Kızlar merhabalar bebiş cinsiyeti belli olanlar var mış hayırlı olsun diyorum

kızlar benim akıntım var ama sürekli değil çok afedersiniz tuvalete gittiği sadece sabahları lak diyo düşüyo acaba ben bunu dr sölesemmi

çok güzel bir isim az önce bir çalışanımızın bebeğine vizite kağıdı yazdım dün doğdu ismin GÜL NİHAL koymuşlar

aşina canım kızına bulduğun isim gerçekten çok değişik adıyla yaşasın meleğin...[/QUOTE]

sağol canım teşekkürler,,,,

Cok güzel bi isim ama bence kısa olsa dahagüsel olur aşinacım, kendisi bile soyleyemez uzun süre, bence daha modern bi isim seçsen daha güzel olurdu CADIARZU

zuzum ben de eski isimlere meraklıyım herhalde, şu yeni modern isimler sıcak gelmiyor.

GÜLNİHAL ÇOK GÜZEL İSİM CANIM YA ANLAMLI İSİMLERİ ÇOK SEVİYORUM BEN :asigim:BİRDE İNSANIN İSMİNİN ANLAMINA BENZEDİĞİNİ DÜŞÜNÜRÜM HEP a.s

sağol canım, bakalım aklımıza daha güzel birşey gelmezse bu ismi çok sevdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…