Kıslar bebekler takla atıyolarmış içerde ve bu taklalar kaslarının gelişimi için çok faydalıymış
kikoleyim gözün aydın canım kızın olacakmışş... sanırım geç öğrenenlerin hep kızları oluyor....
dilara cnm sevindim değerlerinin iyi çıkmasına aynı sorun bende de var biliyorsunuzdur iltihap...
kabusum oldu ve ben çok su içemiyorummm... napcamm yaa.... yine ağrılarım başladı böbreklerimde.. ya üşüttüm ya da iltihaptan..
günaydın zuzucum evet canım babayı bekliyor kızım heralde bende çok severim almasam bile o güzellere bakayım yeter ama kar yağsa çıkıcağım canım tabiki sabahın köründe işe gitmekte çok sıkıcı hele şimdi bebek bekleyince dahada zor ama insan evde oluncada çok sıkılıyor birde şimdi kendimi yormamak adına çok büyük temizlikler yapmıyorıum üstten toparlayıp yemek yapıyorum o kadar ondan vakitte geçmiyorGünaydın Derincimmm, ne güsel işte akşamları babasıyla seni bi arada görünce mutluluktan dönüp duruyodur kaydirigubbakcemile3 Akşam yorulunca gündüz uyuyo tabi minik prenses... Ay pazarları cok severim 10 sene oldu heralde gitmeyeli ama bayılırım incik boncuk ıvır zıvıra... Bakma Derincim bizde bilas evdeotursak sıkılırıs zaten yapamayıs ama işte bilascık evde oturmak istiyo insan, elinde ne olmasa onu istiyo işte senağlama
evet canım.maaşları daüıtan benim birde düşün .personele laf anlatmaktan .dertlerini dinlemekten bir hal oldum.ee para neren geliyor ne kadar onuda ben biliyorum.yani karmakarışık.
işte.işinzie kriz geçene kadar sahip çıkın lüten.krizden sorna raha iş aramak kolay olur.
ama şimdi lütfen işinzie sahip çıkın:)naçizane tavsiye
aaa git canım ne olacak.
ruhsatını orada o törenle al bir kızın karnında mutlu mutlu gülümse ,foto çekiyorlar ya ne güzel bir anı olur.
inşalah bend eo günü bir an evvel görürüm.
ben staj yapıyorum.2008 mayısta başladı benim staj.bir yıl var staj bittiğinde staj bitime sınavlarına gireceğim.
aniden karar verimiştim geçen yıl eşim askere giderken nasıl olsa çalışıyorum muhasebeci oalrak mali müşavirlik sınavalraına gireceğim diye.giridm ve ilk defada kazandım çok mutlu olum.
tabi doğum araya girecek ama belki 4 ay felan uzayacak ama ,istiyorum o belgeyi.kızım annem mali müşavir deisn değil mi::)))))))
sen sınavalrı ne zaman veridn. canım.ben sana özel mesaj atayım en iyisi
bu arada ben de 10 yıldır çalışıyorum.çok zor insanlar ile mücadele ettim ama yaş ilerleyince vicdan kat sayım arttı :)))))))
canım benim kızda babasına oynuyor.
yatağa yatınca babası ile konuşurekn ben tekmeler atıyor artık babamız da eline tekme yediği zaman çok hoşuna gidiyor.
galiba baba elinin sıcaklığını farkediyor kızım..
maşallah diyerek seviyoruz karnımı.
ay yavrum çok vuruyor zaar vemiyor değil mi kendine diye babası hayıflanıyor.uyuda çocukda uyusun yoruldu diye tutturuyor:))))))
alem bu babalar ya
ama şimdi banada tekme attı.anne seni de seviyoırum diyor galiaba.ay ben deseni seviyorum kıızmmmmm benim
evet haklısın işim de yok evde temizlik v.s acayip dinlenmek istiyorummm .....
günaydın cnm... ne güzell benim oğlum da akşamları daha hareketli ya da gündüz çalıştığım ve ayaktya olduğum için hissetmiyorumm.. sağlıklı olsunlar da...
bugün burada da hava bozuk(( alışmıştık güneşe ne güzell...
sağol canım ben çok su içtiğim halde oluyo bunu hamilelik tetikliyo o yüzden fazlada kafaya takmıyorum aman suyunu ihmal etme canım bebişin içinde su çok önemli unuttuma karşına suyu al hep aklına geldikçe iç karnınmı acıktı yarım saat oyala kendini hemen bi su iç açlığını bastırır ve kilo alımınıda engellersin yerimseniben
arkadaşlar herkese merhaba....
güzel haber alan hamişleri tebrik ediyorum
kızıma bir isim buldum, sizin de fikrinizi almak istiyorum
düşündüğüm isim: GÜLNİHAL taze düzgün gülfidanı demekmiş, çok sıcak geldi bana, hem eski hem ağır bir isim, siz ne dersiniz?
evet canım gündüz genelde ayaktayız heralde ondan hissetmiyoruz biz yürüdükçe onlar sallanırmış içeride uyurlarmış ne kadar doğru bilememde gecede oturunca uyanıyorlar helede bişiler yiyince fır dönüyorlar evet canım sağlıkları yerinde olsunda öenemli olan o ama şimdi hissetmek orada olduğunu bilmek çok güzel daha önce hissedemiyorduk dra gidince ödümüz kopuyordu kötü haber alacaz diye
evet canım gündüz genelde ayaktayız heralde ondan hissetmiyoruz biz yürüdükçe onlar sallanırmış içeride uyurlarmış ne kadar doğru bilememde gecede oturunca uyanıyorlar helede bişiler yiyince fır dönüyorlar evet canım sağlıkları yerinde olsunda öenemli olan o ama şimdi hissetmek orada olduğunu bilmek çok güzel daha önce hissedemiyorduk dra gidince ödümüz kopuyordu kötü haber alacaz diye
düşündüğüm isim: GÜLNİHAL taze düzgün gülfidanı demekmiş, çok sıcak geldi bana, hem eski hem ağır bir isim, siz ne dersiniz?
hepinize tünaydınnnnnnnn, hava güzel güneşli, oğlum güzel, bende idare eder :). Yarın sabah biraz geç gelicem işe alışveriş yapıcam artık ne giyeceğimi şaşırdım üstlerimde olmuyo.sizler nasılsınız bakalım umarım keyiflr yerindedir. A.s.
Cok güzel bi isim ama bence kısa olsa dahagüsel olur aşinacım, kendisi bile soyleyemez uzun süre, bence daha modern bi isim seçsen daha güzel olurdu CADIARZU
GÜLNİHAL ÇOK GÜZEL İSİM CANIM YA ANLAMLI İSİMLERİ ÇOK SEVİYORUM BEN :asigim:BİRDE İNSANIN İSMİNİN ANLAMINA BENZEDİĞİNİ DÜŞÜNÜRÜM HEP a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?