2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

haklısın canım onları hiisetmek iyi olduklarını bilmek anlamına geliyoo.. ayy ben temmuz biran önce gelsin istiyorummm.... koklamak istiyorumm kuzumuuu
aynennnnnnnnnnn canım yaaaa gel 1 temmuz gell yavruma şöle bi sarılsam koklasam kollarıma lsaam uyusam ayyyy düşünmesi bile çok mutluluk veriyor

evet canım haklısın evet biliyorum şimdiden zaten babamızda çünki çok sakin bir insan ben biraz cadıyımdırkötükedihüso yeri geldiğinde bağırırımda yani babamıza düşkün olacağı belli razıyım canım ben bebeğim sağlıkla doğsunda kucağıma alayımda :ecrin_bebek:

canım bende dr unla konuş.. daha önce duymadım pıhtı mı oluyor acaba?

Dogru soluyosun Aşinacım eski isimleri seviyosan bence Gülnihal cok güsel bi isim bendede bikac alternatif var... ŞıMAL, MEHıR, EYŞAN... cok seviyorum bunları gamyoncuiremsu

Jasmincim akıntı onemli bi mevzu bence doktorunla paylaş ben en ufak agrımda dahi arıyorum bu haftadan sora herseyi danısmalıyısss

hani öle sürekli akmıo sanki bir yerde birikiyo ve sadece sabah atıyo kendini herjangi bir kaşıntı yanma falan da yok

Aaaaa cok ilginc ben hic boyle bisi duymadım acaba az mı su içiyosun cnm onla alakalı mıdır? Bana kalırsa hic zaman kaybetmeden doktoruna basvur CADIARZU

teşekkür ederim kıslar cumartesi günü dr gidicem en iyi o zaman sölim dr
şu alttan bakar korkusu beni sölememeye itiyo ama ne yapalım katlanacağız

aşina cığım
gülnihal ismi benimd ehep hoşuma gimiştir
ama hep gl diyecekler diye vazgeçtim yılalr önce
o isimden
ben birde kısaltılamayan ve değltirlmeyen bir isim arıyorum kızıma.
fatma mesela fatoş-zeynep zeyno oluyor ya sevmiyorum günlük hayaatta

kızlar akşam yavru kuşum nasıl tekmeler attı eşim nasl güzel hissettim diyor görünüyordu bile vuruşu

haklısın canım ben de hiç hoşlanmam öğle oşlu moşlu şeylerden, eğer bu ismi koyarsam kızıma tek isim olacak, birleşik yazılacak, söylerkende birlikte söylerim ama dediğin gibi kısaltmak isteyenler olacaktır mutlaka.

Çiçekcim selam iyiyiz bizde acıktım tıkınıyorum accık Her hafta büyüyo sanki göbişler vücutta kilo alıyo tabi
Bak kendine bişiyler arada dayanamaz paşanada alırsın kesin

kaydirigubbakcemile3 belkim bakarım onada bişiler annemle gidicem zaten ben kafamı toparlayamıyorum mağazalarda kendimden geçiyorum.O beni tutar :dance: 500 gram almışım bile bu hafta kendimi avutuyorum bebişim kaç gram olmuştur zaten bide suyu falan ancadır diye kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin çiçeks ben hep hamile kıyafeti giyiyorum artık hem daha rahat hemde çok tatlı oluyosun göbüşüm saklanacak gibi değil artık

Ay çalışırken zor oluyo hergün ne giyicem diye düşünmekten helak oldum.Mecburen kısıtlanıyo zaten.Sen ne giyiyosun elbise mi? Bende baharlık hırka tarzı alsam diyorum bikaç pantolonla giyeyim.Elbise görürsem oda olur ama uzun giyiyorum ben oda hoşuma gitmiyo :1closedeyes:

Yok canım elbıse deĞıl benımkıler ya hamıle ÜstÜ elbıse gıyemıyorum ben hıÇ belımın bıraz altına ınıyor saĞımı solumu kapatıyor Ötekı tÜrlÜ hep sıyrılıyor ÜstÜm baŞım

Merhaba kızlar nasılsınız.ben dÜn saat 10dan berı Çok kÖtÜyÜm.okudum yazılanları ama katılamadım.dÜn gaz problemım vardı Çok kÖtÜ.akŞam gecede mıdem aĞrımaya baŞladı.bugÜn hala aĞrıyor.eĞılemıyorum bıle mıdemın aĞrısından ne yapsam acaba.

Karnımın ıÇınde.kasıklarımda acayıp bır baskı var.bebeĞıme bırŞey olmamıŞtır dımı.kendımı Çok kÖtÜ hıssedıyorum

canımm çok geçmiş olsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…