çok güzel bir isim az önce bir çalışanımızın bebeğine vizite kağıdı yazdım dün doğdu ismin GÜL NİHAL koymuşlar
Jasmincim hemen söyle ilginç bi durum bence mutalak paylaşmalısın
aynennnnnnnnnnn canım yaaaa gel 1 temmuz gell yavruma şöle bi sarılsam koklasam kollarıma lsaam uyusam ayyyy düşünmesi bile çok mutluluk veriyorhaklısın canım onları hiisetmek iyi olduklarını bilmek anlamına geliyoo.. ayy ben temmuz biran önce gelsin istiyorummm.... koklamak istiyorumm kuzumuuu
Sen fıldır fıldır gez gündüz sürekli ayakta kal yorul, sora niye akşam hissediyorum kaydirigubbakcemile3 Kızlar baba düşkünü olur canım benim simdiden hazırla kendini ikinci plana atılmayı hihoyyyt Dedigin gibi cnm saglıkla dogsunlarda gerisi boş, gerisi hikaye...
Kızlar merhabalar bebiş cinsiyeti belli olanlar var mış hayırlı olsun diyorum
kızlar benim akıntım var ama sürekli değil çok afedersiniz tuvalete gittiği sadece sabahları lak diyo düşüyo acaba ben bunu dr sölesemmi
hani öle sürekli akmıo sanki bir yerde birikiyo ve sadece sabah atıyo kendini herjangi bir kaşıntı yanma falan da yok
aşina cığım
gülnihal ismi benimd ehep hoşuma gimiştir
ama hep gl diyecekler diye vazgeçtim yılalr önce
o isimden
ben birde kısaltılamayan ve değltirlmeyen bir isim arıyorum kızıma.
fatma mesela fatoş-zeynep zeyno oluyor ya sevmiyorum günlük hayaatta
Çiçekcim selam iyiyiz bizde acıktım tıkınıyorum accık Her hafta büyüyo sanki göbişler vücutta kilo alıyo tabi
Bak kendine bişiyler arada dayanamaz paşanada alırsın kesin
hoşgeldin çiçeks ben hep hamile kıyafeti giyiyorum artık hem daha rahat hemde çok tatlı oluyosun göbüşüm saklanacak gibi değil artık
kızlar akşam yavru kuşum nasıl tekmeler attı eşim nasl güzel hissettim diyor görünüyordu bile vuruşu
çok güzell canımm.... hissetmek görmek ahh temmuz gelse bi de koklasak dokunsakk....
çok güzell canımm.... hissetmek görmek ahh temmuz gelse bi de koklasak dokunsakk....
evet canım şöyle koklasak sevsek
Merhaba kızlar nasılsınız.ben dÜn saat 10dan berİ Çok kÖtÜyÜm.okudum yazılanları ama katılamadım.dÜn gaz problemİm vardı Çok kÖtÜ.akŞam gecede mİdem aĞrımaya baŞladı.bugÜn hala aĞrıyor.eĞİlemİyorum bİle mİdemİn aĞrısından ne yapsam acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?