2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Karnımın İÇİnde.kasıklarımda acayİp bİr baskı var.bebeĞİme bİrŞey olmamıŞtır dİmİ.kendİmİ Çok kÖtÜ hİssedİyorum

canımm kıyamam kötü düşünme lütfen... gaz probleminden kaynaklanıyordur muhtemelen idrar yollarında bi problem varmıydı senin?

Selsin canını sıkma canım geçen gün benimde oldu ve bütün gün boyunca geçmedi.Ne iyi gelir buna bilmiyorum ama geçecek canım .

GeÇmıŞ olsun selsıncım ayaklarına sıcak su koy bırde dÜz yatıp hafıf masaj yap karnına ama ıŞtesın galıba akŞama kadar nasıl Çekeceksın allah sabır versın canım ya

canım gecmıs olsun aynısı banada oldu gercekten cok kotu
sıcak bırseyler ıc sureklı kendını sıcak tutman gerek

geçmiş olsun selsincim ayaklarına sıcak su koy birde düz yatıp hafif masaj yap karnına ama iştesin galiba akşama kadar nasıl çekeceksin allah sabır versin canım ya

ay çok sağol.evet ya işteyim.niye geldiysem dünde böyleydim bugünde böyleyim.ama gene geldim işte.ben kurtarıcam ya

Karnımın İÇİnde.kasıklarımda acayİp bİr baskı var.bebeĞİme bİrŞey olmamıŞtır dİmİ.kendİmİ Çok kÖtÜ hİssedİyorum

CANIM gaz sancım varıd deidn ya o kasılakrda ağrı yapıyor.sen bebeğinin hareketelrini hissedebiliyorsan onalrı dinler.baktın içine sinmiyor sağlık ocağına git .durumu söyle bebğin kalbini dinliyorlar.tabi e güzeli doktorauna da danışabilirisn.ama snamıyorum.haniöenmli bir şey olduğunu.azıcık bir dünlen bakım fırsatın avrsa sol tarafına uzan birde öyle dene canım .geçmiş olsun.kötüşeyler düşünme

bence de gazdan dolayı oluyor.ah be güzelim işteyim.uzanamam ki.aslında kötü düşünmüyorum ama.genede ister istemez insanın aklına geliyor.

kızlar nisan annelerin topiğine bi göz atayım dedim doğumları başlamış delikafadulden hemde 34 ve 35 haftalarında ay ben şimdiden heyecan yaptım onları okuyunca:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…