Karnımın İÇİnde.kasıklarımda acayİp bİr baskı var.bebeĞİme bİrŞey olmamıŞtır dİmİ.kendİmİ Çok kÖtÜ hİssedİyorum
canımm kıyamam kötü düşünme lütfen... Gaz probleminden kaynaklanıyordur muhtemelen idrar yollarında bi problem varmıydı senin?
Merhaba kızlar nasılsınız.ben dÜn saat 10dan berİ Çok kÖtÜyÜm.okudum yazılanları ama katılamadım.dÜn gaz problemİm vardı Çok kÖtÜ.akŞam gecede mİdem aĞrımaya baŞladı.bugÜn hala aĞrıyor.eĞİlemİyorum bİle mİdemİn aĞrısından ne yapsam acaba.
selsin canım geçmiş olsun
selsin canını sıkma canım geçen gün benimde oldu ve bütün gün boyunca geçmedi.ne iyi gelir buna bilmiyorum ama geçecek canım.
Merhaba kızlar nasılsınız.ben dÜn saat 10dan berİ Çok kÖtÜyÜm.okudum yazılanları ama katılamadım.dÜn gaz problemİm vardı Çok kÖtÜ.akŞam gecede mİdem aĞrımaya baŞladı.bugÜn hala aĞrıyor.eĞİlemİyorum bİle mİdemİn aĞrısından ne yapsam acaba.
geçmiş olsun selsincim ayaklarına sıcak su koy birde düz yatıp hafif masaj yap karnına ama iştesin galiba akşama kadar nasıl çekeceksin allah sabır versin canım ya
Karnımın İÇİnde.kasıklarımda acayİp bİr baskı var.bebeĞİme bİrŞey olmamıŞtır dİmİ.kendİmİ Çok kÖtÜ hİssedİyorum
selsin canım geçmiş olsun bence dünden beri devam ediyorsa doktorunu ara söyle canım belki acil olarak tahlil felan ister fisfisfis
canım gecmıs olsun aynısı banada oldu gercekten cok kotu
sıcak bırseyler ıc sureklı kendını sıcak tutman gerek
canım gaz sancım varıd deidn ya o kasılakrda ağrı yapıyor.sen bebeğinin hareketelrini hissedebiliyorsan onalrı dinler.baktın içine sinmiyor sağlık ocağına git .durumu söyle bebğin kalbini dinliyorlar.tabi e güzeli doktorauna da danışabilirisn.ama snamıyorum.haniöenmli bir şey olduğunu.azıcık bir dünlen bakım fırsatın avrsa sol tarafına uzan birde öyle dene canım .geçmiş olsun.kötüşeyler düşünme
demett hoşgeldin
bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın
selam kızlar uzun zamandır giremiyordum inşallah hepiniz ve kuzucuklarınız iyidirŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?