kızlar nisan annelerin topiğine bi göz atayım dedim doğumları başlamış delikafadulden hemde 34 ve 35 haftalarında ay ben şimdiden heyecan yaptım onları okuyunca:asigim:
teşekkürler canım bende iyiyim akşama misafirim var bir yandan temizlik yapıyorum hava da harika aslında tam gezme havası
Hoşgeldinnn,nerdesin sen kaç zamandır.Biz iyiyiz şükür sanırım artık rutin sıkıntıları yaşamaya başladık :1rolleyes:
cnm bunlar normal doğuranlarmı çok erken değilmi
aaa gezme havası diyor bak şuna.
burda bulut var bacım
ben deişyerinde olunca güneş olsa ne yazar:))))))
sana kolay gelisn valla yorma kendini
demett hoşgeldin canım merak etmiştim seni bizler çok şükür iyiyiz sen nasılsın
selsinci çok geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tutmaya çalış
selam kızlar uzun zamandır giremiyordum inşallah hepiniz ve kuzucuklarınız iyidirŞeniz
bence de gazdan dolayı oluyor.ah be güzelim işteyim.uzanamam ki.aslında kötü düşünmüyorum ama.genede ister istemez insanın aklına geliyor.
selsincim gazdir muhtemelen. Ben ilk uc ay cok cektim, hala da ara ara oluyor. Dik bile duramazdim sancidan. Metsil pastil kullanabilirsin gunde 3-4 tane kadar. Doktoruna sor tabi ki once. Gaz sancilarini gecirip rahatlatiyor en azindan.
demetciğim hoşgeldin hiç uğramıyorsun artık arayı acma :)))
selsin aynisi dün bende oldu aksam kesinlikle gaz yapıyor onu , gazın gecince rahatlarsın tatlım
canımmmmmmm hoşgeldin nasılsın bakalım...........
özledik seni....habersiz bıraktın bizi merak ettik valla............
iyi olmanıza sevindim aybalam nasılll tekme atıyor mu çok:lepi:
demet hoşgeldin canımmm
HoŞgeldİn demetcİm
oyy meleğimmmm bende sizleri çok özledim :1hug:
Iyiyiz çok şükür teyzoşu tekmelemez mi özellikle acıktığındacokacimcoook
valla oğlum çok iştahsız ve yemek seçen bir çocuk kızım obur olacak galiba sabah sıkıyosa kalkma nasıl tekmeliyo yemek yiyene kadar sonrada uyuyo:roflol:
öykücüm ve sen nasılsınız canımşeniz
emelcim hoşbuldum canım taşınmışsın galiba güle güle otur yeni evinde ibrahim egenin sesiyle kahkahalarıyla agucuklarıyla çınlasın yeni yuvanız inşallah canımşeniz
hoşbuldum canım ya rahatsızmışsın çokk geçmiş olsun o gaz sorunu bende de oluyor sık sık ve çok kötü gerçektende hele mide gazı kıvrandırıyor resmen nane limon iç canım o biraz rahatlatıyorşeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?