2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

teşekkürler canım bende iyiyim akşama misafirim var bir yandan temizlik yapıyorum hava da harika aslında tam gezme havası

aaa gezme havası diyor bak şuna.
burda bulut var bacım
ben deişyerinde olunca güneş olsa ne yazar:))))))
sana kolay gelisn valla yorma kendini

Badem, sevgili arkadaşım. bugün avatardaki resmini görüp mesajlarını tarayınca öğrendim neler olduğunu. gözyaşlarımı tutamadım. benim de bir meleğim terketti beni erkenden. bilirim acısını. oturdum dua ettim şimdi. belki de benimkiyle beraber oynuyorlardır yukarıda. ve 'annemler üzülmesin biz burada çok mutluyuz' diyorlardır. mesaj atamadım sana .buraya yazıyorum. umarım okursun. öpüyorum

Hoşgeldinnn,nerdesin sen kaç zamandır.Biz iyiyiz şükür sanırım artık rutin sıkıntıları yaşamaya başladık :1rolleyes:

canım hatırlarsanız biraz rahatsızdım kansızlıktan dolayı ve aşırı halsizlik yapıyordu sürekli yattım o yüzden pc başına oturamadım sonrasında da kızkardeşimi yolcu ettik annem evde yalnız kalmasın istedim çünkü evde durdukça ağlıyordu hergün gezdirdim onu oyalansın diye akşamları da giremiyorum oama hepinizi çok özledim:1hug:

aaa gezme havası diyor bak şuna.
burda bulut var bacım
ben deişyerinde olunca güneş olsa ne yazar:))))))
sana kolay gelisn valla yorma kendini

burası güneşli canım süper bir hava var hatta açtım bütün camları evde ceyn gibi dolaşıyorum:roflol: inşallah üşütmem-tatlicadiarzu-ama içimden ateş çıkıyor sanki o derece yanikaydirigubbakcemile3
valla gücüm yettiğince canım yorulunca oturuyorum pc başına :lepi:
teşekkür ediyorumŞeniz

demett hoşgeldin canım merak etmiştim seni bizler çok şükür iyiyiz sen nasılsın

hoşbulduk bidenem yaa bende çokk özledim siziiiŞeniz kızçen nasıl ona iyi bakıyomusun annesiii bak şikayet ederse yolarım seni ona göreklava:Şeniz

selsincim kabızlık ve gaz sancısındandır meraklanma tatlımm....

selam kızlar uzun zamandır giremiyordum inşallah hepiniz ve kuzucuklarınız iyidirŞeniz

canımmmmmmm hoşgeldin nasılsın bakalım...........
özledik seni....habersiz bıraktın bizi merak ettik valla............
iyi olmanıza sevindim aybalam nasılll tekme atıyor mu çok:lepi:

bence de gazdan dolayı oluyor.ah be güzelim işteyim.uzanamam ki.aslında kötü düşünmüyorum ama.genede ister istemez insanın aklına geliyor.

selsincim gazdir muhtemelen. ben ilk uc ay cok cektim, hala da ara ara oluyor. dik bile duramazdim sancidan. metsil pastil kullanabilirsin gunde 3-4 tane kadar. doktoruna sor tabi ki once. gaz sancilarini gecirip rahatlatiyor en azindan.

selsincim gazdir muhtemelen. Ben ilk uc ay cok cektim, hala da ara ara oluyor. Dik bile duramazdim sancidan. Metsil pastil kullanabilirsin gunde 3-4 tane kadar. Doktoruna sor tabi ki once. Gaz sancilarini gecirip rahatlatiyor en azindan.

benimde başlarda vardı.doktorum da bana mılupa'nın rezene çayını vermişti.dün akşam ondan içtim.gaz sancım gitmişti.bu seferde mide ağrısı başladı

demetciğim hoşgeldin hiç uğramıyorsun artık arayı acma :)))

selsin aynisi dün bende oldu aksam kesinlikle gaz yapıyor onu , gazın gecince rahatlarsın tatlım

DÜn deĞıl ondan Öncekı gece sırt ÜstÜ yattım.televızyon seyredıyorum.eŞımde geldı.elını karnıma koydu.o arada bır hareket gıbı bırŞeyler oldu.ve saĞ tarafımda bır sertlık oluŞtu.top gıbı.sonra 1-2 dk sonra gıttı.oĞlumun bır tarafıydı galıba ama neresıydı acaba.eŞım Çok tuhaf oldu.Çok mutlu oldu.

canımmmmmmm hoşgeldin nasılsın bakalım...........
özledik seni....habersiz bıraktın bizi merak ettik valla............
iyi olmanıza sevindim aybalam nasılll tekme atıyor mu çok:lepi:

oyy meleğimmmm bende sizleri çok özledim :1hug:
iyiyiz çok şükür teyzoşu tekmelemez mi özellikle acıktığındacokacimcoook
valla oğlum çok iştahsız ve yemek seçen bir çocuk kızım obur olacak galiba sabah sıkıyosa kalkma nasıl tekmeliyo yemek yiyene kadar sonrada uyuyo:roflol:
öykücüm ve sen nasılsınız canımŞeniz

demet hoşgeldin canımmm

emelcim hoşbuldum canım taşınmışsın galiba güle güle otur yeni evinde ibrahim egenin sesiyle kahkahalarıyla agucuklarıyla çınlasın yeni yuvanız inşallah canımŞeniz

HoŞgeldİn demetcİm

hoşbuldum canım ya rahatsızmışsın çokk geçmiş olsun o gaz sorunu bende de oluyor sık sık ve çok kötü gerçektende hele mide gazı kıvrandırıyor resmen nane limon iç canım o biraz rahatlatıyorŞeniz

sağol canım.eve gidince akşam içicem.inşallah iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…