bizde seni çok özledik canım kzçem de çok iyi teyzesi şimdi onunla pazara gidiyoruz hepinizi öpüyorum çok şeyler yazmayın haaa gelince 1 saatte zor okuyorumŞenizburası güneşli canım süper bir hava var hatta açtım bütün camları evde ceyn gibi dolaşıyorum:roflol: inşallah üşütmem-tatlicadiarzu-ama içimden ateş çıkıyor sanki o derece yanikaydirigubbakcemile3
valla gücüm yettiğince canım yorulunca oturuyorum pc başına :lepi:
teşekkür ediyorumŞeniz
hoşbulduk bidenem yaa bende çokk özledim siziiiŞeniz kızçen nasıl ona iyi bakıyomusun annesiii bak şikayet ederse yolarım seni ona göreklava:Şeniz
demetciğim hoşgeldin hiç uğramıyorsun artık arayı acma :)))
selsin aynisi dün bende oldu aksam kesinlikle gaz yapıyor onu , gazın gecince rahatlarsın tatlım
bizde seni çok özledik canım kzçem de çok iyi teyzesi şimdi onunla pazara gidiyoruz hepinizi öpüyorum çok şeyler yazmayın haaa gelince 1 saatte zor okuyorumŞeniz
BURSA DA DA HAVA ÇOK GÜZEL............
BENDE EVDE OLSAM DA GEZSEMMMMM UFF EFKAR BASTI BAK:bbo:
geçmiş olsun canım.bence de kabızlıktan.aynısı banada oluyo.bir hafta vc ye gidemiyom.sonra zamanı gelince bi gaz yapıyoki sorma doğuracam sanıyom.kayısı yemeye çalış o çok güzel yumuşatıyoMerhaba kızlar nasılsınız.ben dÜn saat 10dan berİ Çok kÖtÜyÜm.okudum yazılanları ama katılamadım.dÜn gaz problemİm vardı Çok kÖtÜ.akŞam gecede mİdem aĞrımaya baŞladı.bugÜn hala aĞrıyor.eĞİlemİyorum bİle mİdemİn aĞrısından ne yapsam acaba.
gözün aydın.bol bol dinlen gez alışverişini yapta gel.eve tıkanma hadi iyi eğlenceler iyi dinlenmeler sizeeeegünaydınnn güzel anneler
bende bu hafta geçen seneden kalma 1 haftalık iznimi kullanacağım inş.
geçmiş olsun canım inşallah testlerindede büyük bi sorun çıkmaz.benim doktoruda etrafa soramıyom tanıdığım yok çünkü netten araştırmaya başladım hayırlısı artıkHerkese gunaydin!
Zuzuum, beyaz melek, ciceks, stardust, ipegimu - kizlar cok tesekkurler!
Dun gittim gogus hastaliklari doktoruna. cigerlerde falan bir problem olmadigini soyledi doktor. Hamilelikle alakali bir sıkıntı dedi. Diyafram cigerlere baski yapiyor olabilir dedi. Diger doktorum gerci erken diyor ama...Ust solunum yollarinda biraz problem var dedi doktor, antibiyotikleri kullan dedi ama kullanmayacam, biraz ihlamur, vitamin takviyesi ile atlatmaya calisacagim. İpegimu - senin dedigin gibi kan degerlerine bakalim dedi doktor. haftaya sekerle beraber tum testlerimi de yaptiracagim. iste boyle cok sukur ciddi bir sey yokmus yani.
kikoleyim ve dilara - ikinizin de gozu aydin! kikoleyim dert etme. mutlaka iyi bir doktor bulacaksin. etrafa sor sorustur bakalim.
saolasın canım öle oldu artıkGünaydın kıslar
Kikoleyim kızçen sağlıkla gelsin inş. kızları ikiledin desene hadi hayırlısı :lepi:
Dilara ne güsel değerlerin normal çıkmış canım için rahatlamıştır enfeksiyon varmış sanırım geçmiş olsun ilaç verdimi düzenli kullan bari canımcıma.s.
teşekkür ederim canımGÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN
herkez iyi sanırım................
kikoleyim:kızın olacakmış tebrik ederim sağlıkla gelsin kızın..........
dilara:canım sonuçların iyi çıkmış çok sevindim gözünaydın............
herkeze merhabaaaaaaaaaaaa
inşallah canım seninkide kesinleşir artık darısı başınaGünaydınnnnn güzeller güzeli anneler ve onların dahada güzel bebişleri, gerçi artık bebiş demiyelim hepsinin cinsiyeti belli oldu sayılır yakışıklı delikanlılar ve güzel kızlar diyelim, ay cok heyecanlı... Bugün perşembe yani cumadan 1 gün once, yatcas kalkcas cuma olcak, sora bi daha ytcas kalkcas cumartesi olcak ve ben miniğimin cinsiyetini ögrencemmmm insallah sonunda :sm_cool::sm_cool: Cok mutluyum cok mutluyummmm ben böyle yata kalka doğumu da getirim kıslarrrr söliyim simdidenn :hooray::hooray:
ya sorma bende şok oldum heralde sormasaydımdoğum zamanı öle kalakalcaktım ortada.bide dediki istediğin hastanede doğumunu yaparsın ama gene gel kontrollerini burdan yapalım dedi utanmadan yaniBu da çok enteresan aslında. Sadece muayene yapan dr'u da ilk kez duyuyorum. Doktorun tembeli böyle olsa gerek. Ne gerek var doğum falan uğraşacam dedi herhalde. Allah bilir onu kan da tutuyodur. Bence bu zihniyette olan bir dr'a gitmemen zaten çok iyi olmuş. Her işte bir hayır vardır derler ya.
Merhaba kızlar nasılsınız.ben dÜn saat 10dan berİ Çok kÖtÜyÜm.okudum yazılanları ama katılamadım.dÜn gaz problemİm vardı Çok kÖtÜ.akŞam gecede mİdem aĞrımaya baŞladı.bugÜn hala aĞrıyor.eĞİlemİyorum bİle mİdemİn aĞrısından ne yapsam acaba.
selam kızlar uzun zamandır giremiyordum inşallah hepiniz ve kuzucuklarınız iyidirŞeniz
Kızlar günde ne kadar süt içiyorsunuz
canım benimde salı gününden beri benzer problemlerim var, ara ara sancılar giriyo kasıklarıma, muhtemelen gaz sancısı, ama doktorum bu dönemlerde bu agrıların sıkca yasanabileceğini söyledi,sadece 15 dk. Da 1 cok siddetli agrı olursa haberim olsun dedi, bence bi doktoruna git hemen ama içini ferah tut selsincim hersey yolunda gidicek korkmaa.s.
hosgeldin demetcimmmm, nerelerdesin sen bi görünüp kayboluyosunklava:
Canım benimde salı gününden beri benzer problemlerim var, ara ara sancılar giriyo kasıklarıma, muhtemelen gaz sancısı, ama doktorum bu dönemlerde bu agrıların sıkca yasanabileceğini söyledi,sadece 15 dk. da 1 cok siddetli agrı olursa haberim olsun dedi, bence bi doktoruna git hemen ama içini ferah tut selsincim hersey yolunda gidicek korkmaa.s.
Hosgeldin demetcimmmm, nerelerdesin sen bi görünüp kayboluyosunklava:
hoşbuldum zuzummmmŞeniz
döfme benii yassık banaaasenağlama
geldim işte
Hıhhh aferim böyle ol söz dinle kaydirigubbakcemile3 Dövmem cnm azıcık hırpalar bırakırım nincayımmm :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?