2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bizde seni çok özledik canım kzçem de çok iyi teyzesi şimdi onunla pazara gidiyoruz hepinizi öpüyorum çok şeyler yazmayın haaa gelince 1 saatte zor okuyorumŞeniz

demetciğim hoşgeldin hiç uğramıyorsun artık arayı acma :)))

selsin aynisi dün bende oldu aksam kesinlikle gaz yapıyor onu , gazın gecince rahatlarsın tatlım

canım hoşbuldummŞeniz
valla hava güzelleşti ya artık beni tutabilene aşkolsun:lepi:
normalde ben eşim olmadan gezmeyi sevmem ama valla bu kız çok gezenti olacak galiba evde oturmak istemiyor canım yaa -tatlicadiarzu-
geçen gün sabah 9.30 da çıktık annemle kahvaltıya diye akşam eve 6 da döndüm:roflol:
annem diyo ki kızım hadi benim belim ağrıyo bana acımıyon kızına da mı acımıyon diyokaydirigubbakcemile3
dedim ki o gezdiriyo beni böyle ben gezermiydim hiç:sm_cool:
ama eve geldikten sonra ayaklarımın altı zonkluyodu bir yattım bidaha kalkamadım-tatlicadiarzu-

bizde seni çok özledik canım kzçem de çok iyi teyzesi şimdi onunla pazara gidiyoruz hepinizi öpüyorum çok şeyler yazmayın haaa gelince 1 saatte zor okuyorumŞeniz

güle güle canım iyi alışverişler kızımıza ciciler al gelince de ekle görelimkaydirigubbakcemile5Şeniz

evet demetcim sağolll taşındık çok şükür.. güzell dileklerin için çook teşekkür ederim...

geçmiş olsun canım.bence de kabızlıktan.aynısı banada oluyo.bir hafta vc ye gidemiyom.sonra zamanı gelince bi gaz yapıyoki sorma doğuracam sanıyom.kayısı yemeye çalış o çok güzel yumuşatıyo

günaydınnn güzel anneler
bende bu hafta geçen seneden kalma 1 haftalık iznimi kullanacağım inş.
gözün aydın.bol bol dinlen gez alışverişini yapta gel.eve tıkanma hadi iyi eğlenceler iyi dinlenmeler sizeeee

geçmiş olsun canım inşallah testlerindede büyük bi sorun çıkmaz.benim doktoruda etrafa soramıyom tanıdığım yok çünkü netten araştırmaya başladım hayırlısı artık

saolasın canım öle oldu artık
teşekkür ederim canım

inşallah canım seninkide kesinleşir artık darısı başına

ya sorma bende şok oldum heralde sormasaydımdoğum zamanı öle kalakalcaktım ortada.bide dediki istediğin hastanede doğumunu yaparsın ama gene gel kontrollerini burdan yapalım dedi utanmadan yani

Canım benimde salı gününden beri benzer problemlerim var, ara ara sancılar giriyo kasıklarıma, muhtemelen gaz sancısı, ama doktorum bu dönemlerde bu agrıların sıkca yasanabileceğini söyledi,sadece 15 dk. da 1 cok siddetli agrı olursa haberim olsun dedi, bence bi doktoruna git hemen ama içini ferah tut selsincim hersey yolunda gidicek korkmaa.s.

selam kızlar uzun zamandır giremiyordum inşallah hepiniz ve kuzucuklarınız iyidirŞeniz

Hosgeldin demetcimmmm, nerelerdesin sen bi görünüp kayboluyosunklava:

sağol canım.banada normal geliyor aslında.bundan sonra sıkıntılarımız olacaktır herhalde.

hoşbuldum zuzummmmŞeniz

döfme benii yassık banaaasenağlama
geldim işte

Kızlar günde ne kadar süt içiyorsunuz

3 dişim birden çürüyünce öyle bi içmeye başladım ki kocca bir bardak içiyorum hergün sanırım 2 bardağa denk gelira.s
aslında nefret ederim sütten burnumu tutup içiyorum kokusu gelmesin diye-tatlicadiarzu-

Bende sabah bi koca bardak içiyorum birde kutu 200ml işde öğleden sonra içiyorum
akşamlarıda yiyebildiğim kadar yoğurt yiyorum
Sütü severek içiyorum maşallah bana ama yoğurtu balsız yiyemiyorum midem kalkıyo hemen benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…