2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ee kızlar Çatlaklarla aranız nasıl ben her banyo sonrası bebe yaĞı kullanmaya devam edıyorum Çok ŞıŞtıĞımı hıssettıĞım gecelerde gÖbeĞımı ıslatıp sÜrÜyorum en Çok gecelerı ÇatlarmıŞ gÖbÜŞler belıme ve kalÇamada sÜrÜyorum gÖgÜslerım sÜrdÜĞÜm halde Çatladı hafıf

bende 1 büyük bardak süt bir içiyorum, 1 kase yoğurt yiyorum hergün ayrıca peynirde yiyorum sabahları sabah yiyemezsem akşam .. Calsiyum bebeklerimizin kemik yapısı gelişimi için çok önemliymiş kızlar

Bende Şu anda hıÇ Çatlak fılan yok.bırŞeyde kullanmıyorum.daha henÜz.sadece hÖbeĞımden yukarı bÖyle kahverengı bır Çızgı oluŞtu.sızlerdede varmı

Ben Çatlak oluşmasın diye badem yağı sürüyordum önceleri ama o da tüylenmeyi arttırıyor diye duydum çatlama sorunum yok şuanda inş böle devam eder...

Valla bebişlerimiz bizdeki kalsiyumu sömürdükleri için onlar gayet iyi durumdalardır menekseak cım merak etme, yalnız anne adayında kalsiyum eksikliğinden problemler oluyomus, kendi kalsiyumunu takviye etmen lazım, sora diş, saç, anı kramplar girmeye baslıyomus mesela bende var

Hürremcim bende arada sırada sürüyorum ama genelde unutuyorum yağı, cok sükür simdiye dek çatlagım yok kendim bakıyorum eşimede onaylatıyorum sora kaydirigubbakcemile3

bendede olmadı henüz çatlak inşallahta olmas bebe yağı süper bence çok güzel bi nemlendirici

Ben Şımdı bakıyorum ÇatlaĞım yok.

Ama bana bırı doĞumdan sora gÖrÜrÜsÜn Çatlarsa Şımdı bellı olmaz dedı.
DehŞee dÜŞtÜm.zaten normalden bıraz genıŞ bır karnım var :)))))))
desenıze ben Şok oalcaĞım

panik yaptım şimdi demek doğumdan sonra belli oluyo senağlama

kızlar bacak aralarınızıda yağlamayı unutmayın haaa.ben ilk gebeliğimde bilmiyodum hep karnımı kalçalarımı ve göğüslere sürdüm.tabi doğal olarak koca göbekten orası pek de belli olmuyodu dikkat de etmemiştim.amanın doğumdan sonra bi baktım ne görem çatlamış yarık yarık hemde.tabi buda bi bünye meselesi ama yinede aklınızda bulunsun .
ha bide o göbekteki çizgide doğumdan sonra geçiyo merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…