ben de beyaz tenliyim demek o yuzden yok. goguslerde koyulasma oldu mu kimsede?
ben de beyaz tenliyim demek o yuzden yok. goguslerde koyulasma oldu mu kimsede?
Aaaa ben hic dikkat etmemiştim daha once, simdi bakcam işyerinin ortasında valla merak ettim kaydirigubbakcemile3 bende koyulaşma oldu baya hatta tanıyamıyorum o konuda kendimi kaydirigubbakcemile3
Bende sankim o çizgi var ama göbeğimden yukarı doğru bi terslik var bu işte :CüvCüv: göğüslerim koyulaştı kahve yerleri bide böyle sanki uyuşuk gibi geliyo bana bazen sizde varmı öyle bir durumCADIARZU
Gittim baktım lavaboya işte merakımdan :lepi:, belli belirsiz bir çizgi var göbek deliğimden aşağı doğru, yukarı dogruda var ama cok silik, kahverengi diil yane
Gittim baktım lavaboya işte merakımdan :lepi:, belli belirsiz bir çizgi var göbek deliğimden aşağı doğru, yukarı dogruda var ama cok silik, kahverengi diil yane
Ay valla bakcam cok merak ettim simdi gobek çizgisine kaydirigubbakcemile3 Tam hamile olduk hürremcim doğuricisss nerdeysee, ben mesela yere bişi düşürdümmü acaip komik oluyorum, sabahları aynada michelin lastik reklamındaki beyaz tombul adama benziyorum, her yerimden hamilelik akıyo resmen :lepi:
oyyy oyyy o hamilelik vucudumzudan yakında annelik akcak canımmm
inşallah
zuzuucum insallah bebisin de senin gibi neseli ve hayat dolu olur..
YAKIN ZAMANDA BACAK BACAK ÜSTÜNE ATMAK HAYAL OLUCAK BİZİM İÇİN BİRDE ALTURKA TUVALETLERİ KULLANMAK FALAN ZORLAŞACAK HERHALDE YA BİZİM İŞ HANIN TUVALETİ ALATURKA BEN ŞİMDİDEN GÖBÜŞÜMÜ SIĞDIRAMIYORUM HİÇ Bİ YEREkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?