2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Aaaa ben hic dikkat etmemiştim daha once, simdi bakcam işyerinin ortasında valla merak ettim kaydirigubbakcemile3 bende koyulaşma oldu baya hatta tanıyamıyorum o konuda kendimi kaydirigubbakcemile3

Bende sankim o çizgi var ama göbeğimden yukarı doğru bi terslik var bu işte :CüvCüv: göğüslerim koyulaştı kahve yerleri bide böyle sanki uyuşuk gibi geliyo bana bazen sizde varmı öyle bir durumCADIARZU

OOHH MAŞALLAH HEPıMıZ TAM HAMıLE KADIN OLMUŞUZ YAKINDA BACAKLARIMIZI DA AÇA AÇA YÜRÜMEYE OTURMAYA BAŞLADIK MI TAMAMDIR kaydirigubbakcemile3

valla benimde ters.benimde yukarı doğru.heryerde aşağıya doğru olur yazıyor

Ay valla bakcam cok merak ettim simdi gobek çizgisine kaydirigubbakcemile3 Tam hamile olduk hürremcim doğuricisss nerdeysee, ben mesela yere bişi düşürdümmü acaip komik oluyorum, sabahları aynada michelin lastik reklamındaki beyaz tombul adama benziyorum, her yerimden hamilelik akıyo resmen :lepi:

Gittim baktım lavaboya işte merakımdan :lepi:, belli belirsiz bir çizgi var göbek deliğimden aşağı doğru, yukarı dogruda var ama cok silik, kahverengi diil yane

oyyy oyyy o hamilelik vucudumzudan yakında annelik akcak canımmm
inşallah

YAKIN ZAMANDA BACAK BACAK ÜSTÜNE ATMAK HAYAL OLUCAK BıZıM ıÇıN BıRDE ALTURKA TUVALETLERı KULLANMAK FALAN ZORLAŞACAK HERHALDE YA BıZıM ıŞ HANIN TUVALETı ALATURKA BEN ŞıMDıDEN GÖBÜŞÜMÜ SIĞDIRAMIYORUM HıÇ Bı YEREkaydirigubbakcemile3

ınsallah kıslarrrrr kaydirigubbakcemile2 Hepimizin bebekleri insallah hep neşeli güleryüzlü pozitif olurlar, hayatın kötü yönleri hiç bulmaz onları hep temiz saf kalırlar... Annelik günlerimizi de görsek bian once :Saruboceq:

zuzuucum insallah bebisin de senin gibi neseli ve hayat dolu olur..

slm kızlar
bende de var o çizgi aşağıdan göbek deliğine doğru ama çok koyu değil sanıırm beyaz olduğum için göğüslerde koyulaşıyor bir çok kuruyolar sürekli göğüslerime bebek yağı sürüyorum o iyi geliyor gibi çatlaklara karşıda bir karışım yaptım onu kullanıyorum:CüvCüv:

Ben alaturka tuvaletten korkuyorum cnm ya, alafranga tuvalete de dısarda gidemiyorum fazla, yane lavabo işi benim için baya bi zor, ninjamsı hareketler yapmam gerekiyo kendi kendime :1ninca: Ayrıca ben simdiden bacak bacak üstüne zor atıyorum komik oluyorum yane ne tarafa atsam bacagımı o tarafa yuvarlancakmısım gibi geliyo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…