Ben alaturka tuvaletten korkuyorum cnm ya, alafranga tuvalete de dısarda gidemiyorum fazla, yane lavabo işi benim için baya bi zor, ninjamsı hareketler yapmam gerekiyo kendi kendime :1ninca: Ayrıca ben simdiden bacak bacak üstüne zor atıyorum komik oluyorum yane ne tarafa atsam bacagımı o tarafa yuvarlancakmısım gibi geliyo kaydirigubbakcemile3
ben alaturka tuvaletten korkuyorum cnm ya, alafranga tuvalete de dısarda gidemiyorum fazla, yane lavabo işi benim için baya bi zor, ninjamsı hareketler yapmam gerekiyo kendi kendime :1ninca: Ayrıca ben simdiden bacak bacak üstüne zor atıyorum komik oluyorum yane ne tarafa atsam bacagımı o tarafa yuvarlancakmısım gibi geliyo kaydirigubbakcemile3
paylaşımın için çok saol canımkızlar karışımı vereyim
lahana yağı,
susam yağı,
buğday yağı,
avakoda yağı,
havuç yağı,
kakao yağı
badem yağı,
hepsini spreyli bir şişeye koydum kullanmadan önce çalkalıayıp kullanyorum. çamaşıra falan çıkmıyor biraz değişik kokuyor ama kötü değil kako susam ve avakoda kokuyor. iyi geliyormuş televizyonda vermişlerdi.kullandığımdan beri çok yumuşacık oldu tenim deneyin
Ben alaturka tuvaletten korkuyorum cnm ya, alafranga tuvalete de dısarda gidemiyorum fazla, yane lavabo işi benim için baya bi zor, ninjamsı hareketler yapmam gerekiyo kendi kendime :1ninca: Ayrıca ben simdiden bacak bacak üstüne zor atıyorum komik oluyorum yane ne tarafa atsam bacagımı o tarafa yuvarlancakmısım gibi geliyo kaydirigubbakcemile3
paylaşımın için çok saol canım
valla ben de en cok cizmelerimin fermuarlarini cekmekte ve corap giymekte zorlaniyorum. :)
HOŞGELDİN NAR NE OLDU AYRINTILI US İŞİNİ HALLETİN Mİ CANIM.slm hanımlar nasılsınız
aynen canım ya bende öyleyim bacağımı ötekinin üstüne alırken elimle koyuyorum resmen ben çok kilo aldım ondan diye tahmin ediyorum
zuzuuum seninle aynı kaderi paylaşıyoruz biz yaa kaydirigubbakcemile3 yataktan kalkarken bile zorlanmaya başladım. hele çorap giyerken şekilden şekile giriyorum kaydirigubbakcemile3
benim içinde çorap giymek işkence oldu eşime giydiriyorum ben çoraplarımıdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?