2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar karışımı vereyim

lahana yağı,
susam yağı,
buğday yağı,
avakoda yağı,
havuç yağı,
kakao yağı
badem yağı,

hepsini spreyli bir şişeye koydum kullanmadan önce çalkalıayıp kullanyorum. çamaşıra falan çıkmıyor biraz değişik kokuyor ama kötü değil kako susam ve avakoda kokuyor. iyi geliyormuş televizyonda vermişlerdi.kullandığımdan beri çok yumuşacık oldu tenim deneyin

zuzuuum seninle aynı kaderi paylaşıyoruz biz yaa kaydirigubbakcemile3 yataktan kalkarken bile zorlanmaya başladım. hele çorap giyerken şekilden şekile giriyorum kaydirigubbakcemile3

aynen canım ya bende öyleyim bacağımı ötekinin üstüne alırken elimle koyuyorum resmen ben çok kilo aldım ondan diye tahmin ediyorum

paylaşımın için çok saol canım

valla ben de en cok cizmelerimin fermuarlarini cekmekte ve corap giymekte zorlaniyorum. :)

kızlar dün akşam ben ne gördüm :1shok: sol göğüs ucumda bazı kalıntılar vardı, pamucak gibi birşeyler (kıyafetimden çıkmış galiba) onları temizlerken göğsümü sıktım biraz, sarımsı renkte bir akıntı geldi, annem süt olduğunu söyledi ama rengi bayağı bildiğimiz sarı gibiydi, şok oldum sonra tekrar denedim olmadı, zaten gelen de bir damla birşeydi.

bu arada göğüslerimde mavi mavi damarlar belirginleşmiş ve şu meşhur göbek çizgisi ben de de oluştu, göbeğimden hem yukarı doğru hem aşağıya taaaa kasıklara kadar.

Kızlar bende ilk hamileliğimde sadece bebe yağı kullanmıştım hiç çatlağım olmadı şimdie sadece bebe yağı sürüyorum henüz bişey yok. Benim göbeğimdede çizgi filan oluşmadı ama göğüs uçlarım baya koyulaştı..

valla ben de en cok cizmelerimin fermuarlarini cekmekte ve corap giymekte zorlaniyorum. :)

slm hanımlar nasılsınız
HOŞGELDİN NAR NE OLDU AYRINTILI US İŞİNİ HALLETİN Mİ CANIM.

aynen canım ya bende öyleyim bacağımı ötekinin üstüne alırken elimle koyuyorum resmen ben çok kilo aldım ondan diye tahmin ediyorum

zuzuuum seninle aynı kaderi paylaşıyoruz biz yaa kaydirigubbakcemile3 yataktan kalkarken bile zorlanmaya başladım. hele çorap giyerken şekilden şekile giriyorum kaydirigubbakcemile3

benim içinde çorap giymek işkence oldu eşime giydiriyorum ben çoraplarımıdelikafadulden

VALLA NE ÇORABIMI RAHAT GİYEBİLİYORUM NE DE BACAK BACAK ÜSTÜNE ATABİLİYORUM.ATIYORUM DESEM DE BEBEĞİM ORDAN ÖYLE Bİ RAHATSIZLIĞINI BİLDİTORKİ
YAZIK YAVRUMA ACIYORUM.
EŞİM ŞİŞKO DİYOR BANA
AMA ŞİMDİ KIZIMDA İÇERİDE PAT PAT VURUYOR ŞEKER KIZIMÇ
AZ ÖNCE PATRON İLE MALİ KRİZ ÜZREİRNE KONUŞUYORDUK.BİRAZ ŞAKALŞARAK BİRAZ DA İCDDİ MEVZUALRI ARAYA SIKIŞTIRARAK DERDTLERİMİ DÖKTÜM.BENİM KIZ PAT PAT VURUYOR DAHA ÇOK GÜLEİSM GELDİ.
HALA DA VURUYOR.ZUZUM SENİN YERİNE BENİM KIZ BU PATRONU DÖECEKKK GALİBAAAAA:ecrin_bebek:

bende de yok kızlar o çizgi nedense belki sonradan çıkar göğüslerimki koyulasmada çok fazla değil .

kızlar afederisniz bir şey soracağım bu arada laf göğüslere gelmişken.
benim iççaşırımda göğüs uçlarım buarda çok koyulaştı tabi onun renginde sanki deri parçacaılrı gibi şeyler oluyor.
her defasında hemde acaba süt olur mu ki o fakat rengi göğüs uçalımın rengi gibi oluyor.
yani ay çok iğrenç mi oldu kusura bakmayın.
doktorada sormayı unutuyorum.
bende pek akıl kalmadı.siz söyleyince geldi aklıma .süt olabirli mi yoksa genişledği için deri mi değiştiriyor ?=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…