2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Zuzuuum gÖrdÜm canım Çok tatlısın
sÖz bende koyucam da ıŞyerındeyım
evde olsam hemen
bı ara ayarlayabılırsem koyarım

rica ederim.iş yerinde rahtsan ayaklarını uzatara otur bir tabureye yada sandalyeye. fazla harekette etme benden bu kadar umarım hiç bişicik olmaz her şey yolundadır.kafanıda rahat tut olurmu bebiş etkilenir sonra :ecrin_bebek:

22+0 oldum bugün...
Melekcimm ben seni ekleyemedim neden acaba???

Çarşamba tetnoz oldum kolum ağrıyor hala....

Dilekakal: merak etme canım bişey yoktur inş.Ama dr kesin git.Kendi dr ulaşamasanda artık oradaki dr dan birine git için rahatlasın.regli dönemi zamanıysa ve taşınma işi için yorulduysan gelebilir...bazılarının 9 ay sürdüğünü duydum...

akşam sağ ayağıma hayatımda hiçççççççççççççççç yaşamadığım bir kramp girdi.........resmen felç oldum zannettim.....o kadar kötü oldu ki sanki o an tüm damarlar o bölgeye toplandı 5 dk sürdü ama çok ağladım...eşimde şakalaşıyorduk birden ağlamaya başlayınca şaşırdı canım çok panik oldu..........
bidaha öyle yapma çok korktum diyor..............
sanki ben yaptım .............

benimde gece oldu kramp girdi yarım saat ayağım acıdı zonkladı böyle artık daha sık olmaya başlıcak bu kramplar:1no2:

ayyyy diloş ne şekersin ya maşallah................

sağol tatlım Şenizelimde kalan tek resmim bu bunuda halamdan yürüttüm çok yalvardım çoğalttım geri verdim resmi anca öyle ikna oldu:)

diloş benimde hala sağ bacağım sızlıyor ama ben buna razıyım....akşam resmen tüm bacağım kasıldı çok feci acıdı...........

Olabilir tatlım çok sağol. İnşallah öyledir. Sağlıklı bir hamilelik dilerim size de...

Siyatik diyorlar sanırım.Kalçadan başlayıp ayak bileğine kadar sürüyor. özellikle diz kapağının arkasında çok oluyor ağrı yürüyemiyorsun.
Dr um normal demişti.Bebek ağırlaştıça olurmuş.Bizim göbek dışarı çıktıkça omurgamız dikleşiyor onunla igisi olan birşey...

canım geçmiş olsun dikkat et kendine

günaydın kızlar benim mesaide 8 de başlıyor akşam 6 ya kadardelikafadulden
umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım...
dün 2. aşımızıda olduk azıcık kolum ağrıyor :çok üzgünüm:

ben daha ilkini bile olmadım geçen gün apartmandan çıkıyorum tam bir kadın çevirdi beni hamilemisiniz diye-tatlicadiarzu-
göbüş yüzünden yakalandık sağlık ocağından geliyomuş meğersekaydirigubbakcemile
birsürü soru sordu mecbur önümüzdeki hafta gitmeliymişim :mymeka:
amaaaaaaaaa çokkk korkuyorummmmmmmsenağlama

herkese gunaydın bu sabah yıne mide agrısıyla uyandım sırtımdan bıcak saplıyolardı sankı cok sukur sımdı gectı usuttum heralde..........

geçmiş olsun hüzüncüm:teselli:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Rabbim herkesin gönlüne göre versinnnnn
Yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alabilmeyi nasib etsinnnnnn

Hayırlı cumalar herkeseeeeŞeniz

bende bu gÜn doktora gİdİyorum heyoooooo

canım ne güzel güzel haberlerini bekliyorum geçte gelsen mutlaka bize yaz emiŞeniz
bende pazartesi gidicem ayrıntılı ultrasona giricem:lepi:

ohh ne güzel güle güle giy canım aldıklarını ve bizde görelim üstündeyken resminiŞeniz

canım benim geceleri kramp hep uyanırıyor.2 günde bir kramp giriyor öyle böyle bir acısı yok haklısın insan ağlasa yeridir. o kramplar için magnezyum kalsiymlu bir ilac verdi dr onu kullancam inş geçer.

çiçek maşallah canım ya çok tatlısın zayıf gözüküyorsun gçbüşünde çok büğük değil maşallah çok tatlı bi hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…