Yok canım zaten benim Alsancakta doktorum var özel muayehanesine gidiyorum. Sabah aradım kendisini ama hastası varmış 12.den sonra aramamı söyledi asistanı. Ben sabredemediğim için sizlerle paylaştım 15 dk. sonra arayacağım.Gerek yok yani senin doktorunu aramaya zaten çok ta memnunum doktorumdan. Yinede çok teşekkür ederim tatlım...
tamam ilsu görev kabul edildi...........
ekle o zaman sende fotoğrafınıkaydirigubbakcemile5
akşam sağ ayağıma hayatımda hiçççççççççççççççç yaşamadığım bir kramp girdi.........resmen felç oldum zannettim.....o kadar kötü oldu ki sanki o an tüm damarlar o bölgeye toplandı 5 dk sürdü ama çok ağladım...eşimde şakalaşıyorduk birden ağlamaya başlayınca şaşırdı canım çok panik oldu..........
bidaha öyle yapma çok korktum diyor..............
sanki ben yaptım .............
ayyyy diloş ne şekersin ya maşallah................
22+0 oldum bugün...
Melekcimm ben seni ekleyemedim neden acaba???
Çarşamba tetnoz oldum kolum ağrıyor hala....
Dilekakal: merak etme canım bişey yoktur inş.Ama dr kesin git.Kendi dr ulaşamasanda artık oradaki dr dan birine git için rahatlasın.regli dönemi zamanıysa ve taşınma işi için yorulduysan gelebilir...bazılarının 9 ay sürdüğünü duydum...
akşam sağ ayağıma hayatımda hiçççççççççççççççç yaşamadığım bir kramp girdi.........resmen felç oldum zannettim.....o kadar kötü oldu ki sanki o an tüm damarlar o bölgeye toplandı 5 dk sürdü ama çok ağladım...eşimde şakalaşıyorduk birden ağlamaya başlayınca şaşırdı canım çok panik oldu..........
bidaha öyle yapma çok korktum diyor..............
sanki ben yaptım .............
günaydın kızlar zuzuum selsin sağolun kızlar bugün alacağım ilacımı zuzuum yattın kalktın cumayı getirdin en sonunda hafta başından başlamıştın hadi gözünaydın canım ben mamamı yiiyim
günaydın kızlar benim mesaide 8 de başlıyor akşam 6 ya kadardelikafadulden
umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım...
dün 2. aşımızıda olduk azıcık kolum ağrıyor :çok üzgünüm:
herkese gunaydın bu sabah yıne mide agrısıyla uyandım sırtımdan bıcak saplıyolardı sankı cok sukur sımdı gectı usuttum heralde..........
bu mubarek cuma gününde edilen tüm dualarınız gerçek olsun....
allah gönlünüze göre versin..
sağlık ve sıhatle bebişlerimizi alalım kucağımıza...........
sağlık,neşe ,huzur bereket dolsun taşsın yuvalarımızzz
bende bu gÜn doktora gİdİyorum heyoooooo
Tünaydınnnnnnnn, hepinize hayırlı cumalar umarım iyisinizdir. Ben sabahın 9.30 undan beri geziyorum kaydirigubbakcemile3 . Üst aldım kendime, kot pantolon aldımmm ilk defa kot giyicem ya yaşasın. Bideee panço aldım üstüme baharda giyerim diye.Artık tam hamile oldum ben kaydirigubbakcemile3
günaydın çiçek güle güle giy...........
hatta giyde ekle resimlerini canım bizde görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?