2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

dilaracağımım çok tatlıymışsın sen yaaa masallah
kıyafetine de bittim

sağol tatlım teşekkür ederim bende ne kıyafetler varmış anlatıyolarda teyzeciğim terziymiş zamanında tek kız yeğen oluncada dike dike bitiremiyomuş o yönden çok şanslı büyümüşüm kaydirigubbakcemile5

kıss çiçek canım küçük bi balon yutmuş gibisin delikafadulden maşallah inşallah böyle gidersin kaydirigubbakcemile5

ben daha dün resim ekledim şansımı doldurdum...............:1no2:
daha yeni gördünüz aynı hala göbüşüm...........

gördüm canım çok güzel küçücük karnın var maşallah inşallah sende böyle gidersin gelçi bu bi hafta sonra bende tam 6 aylık oluyorum iyice büyüdü karnım daha büyümesin elimde değil zaten kendiliğinden şişiyo yesende yemesende fora oluyosun tam 5 kilo aldım inşallah toplam 10 kilo ile tamamlarımkaydirigubbakcemile5

kızlarrrrrrrr kızımın yıldızlı rüyaları geldi şimdi kargoyla olleyyyyyyy hihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi:

çiçek maşallah canım ya çok tatlısın zayıf gözüküyorsun gçbüşünde çok büğük değil maşallah çok tatlı bi hamilesin

Sağol melekcim, artık anlaşılıyo :))

kıss çiçek canım küçük bi balon yutmuş gibisin delikafadulden maşallah inşallah böyle gidersin kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

Sağol diloşum o balonumun içinde oğluşum var bi keremm kaydirigubbakcemile3

teşekkürler dilara..........
bu haftadan sonra kimse bizi tutamaz kanumca büğük bir kızla kilo alacağız ve karnımız büğüyecek.......
sağlıkla gelsin melekler

kızlar görümcem gelecekmiş kayınvaldeme haberim var şimdi gitmesem ayıp olacak kendisini severim ama kayınvaldemi sevemiyorum her gittiğimde laf sokuşturuyo :1no2: bugün hem pazarım var hem oraya hem pazarımı yaparım artık inşallah sorunsuz didişmesin bi gün olur yoksa sinirden kendime gelemiyorum kendimi zor tutuyorum karşılık vermeme-tatlicadiarzu-k için

tam yeni resim çektim makinanın şarjı bitti...................kaydirigubbakcemile3
o bille dayanamadı ............o kadar çok resim çekiniyorum ki..........kaydirigubbakcemile3

zuzumm maşallah canım çok tatlısın göbişinde normal çıkmış büyükte değil ideal

Teşekkür ederim cnmmm Şeniz

Zuzuuum gÖrdÜm canım Çok tatlısın
sÖz bende koyucam da İŞyerİndeyİm
evde olsam hemen
bİ ara ayarlayabİlİrsem koyarım

Ama bak cabuk tut eline şikayet ederim Beyaz Meleğe tahtaya yazar seni lülülülülülü

tam yeni resim çektim makinanın şarjı bitti...................kaydirigubbakcemile3
o bille dayanamadı ............o kadar çok resim çekiniyorum ki..........kaydirigubbakcemile3

Çekinceksin tabi tatlım hayatında ilk kez yasadıgın bisi, eşim zaptetmese ben neler yapıcam görmemiş gibi ama eşim allahtan daha mantıklı benden kaydirigubbakcemile3

ay demetcim o nasıl birşey güzelmi.hani şu beşiğine yakılan dimi.denesene bir.bende istiyorum ondan oğluma almak

demetciğim o ne oluyor merak ettim bende şimdi

harika bişey canım yaaa:lepi:
bebişlerimiz duymaya başladı ya artık şimdi bu ninnileri dinleticem kızıma hep ve ağladığında bu ninnilerle sakinleşecek inşallahhihoyyyt
kızkardeşim böyle yapmıştı ve gerçektende ninnisi başladığında yavrum sakinleşiyor susuyordu.
Çok araştırdım internetten geçen gün çarşıda her yere baktım çok pahalılardı bu aldığıma 65 tl dediler eve geldim internette arattım veee 35 tl ye buldum:lepi:
tavanada yıldızlar falan veriyor o kadar güzel kiii:sm_cool:
karnıma dayadım yemin ederim kızım anında başladı kıpırdanmayakaydirigubbakcemile3Şeniz

çiçekimmmmmmmmmmm göbüşün çok şekerrrrrrr maşallah sanaaaaŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…