2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım bana internet adresini atarmısın özelden.gerçekten çok uygun'a almışsın.biliyorum çok güzel birşey

demet bu arada sanırım sana söylemedim kızıma çilek odasını almaya karar verdim cici olanı...yarın gidip alıyoruz allahın izniyle süper.................
ama ben resmini bir türlü kopyalayamadım buraya geçen sen kopyalamıştın benim için gene kopyalarmısın tatlım

slm kizlar, hayirli cumalar
bakiyorumda gobusler almis basini gidiyo, sanki benimki sizden farkli:))))
bende ekleyeyim bari gobusumu,

lülülülülülülülülülülülükıskandın dimi...........Şeniz

İvek kıskandımmm laelaelaelaelae kıskancım, topacımmmm kaydirigubbakcemile3 Kısss melek koysana çilek odanı da albümlerine bende göriyimmmmm, yoksa göremiyorummm, yarın alıp, eşyaların gelince son halini de koyarsınnn Şeniz

ebush ve alacalale sizin için ekliyorum dünkü resmimi............
bakanlar bidaha bakmasın lütfennkaydirigubbakcemile3

kopyalamıyo ki site.............
çileğin sitesine girip bak kız bebek takımı cici adı....Şeniz

demet sağol canım bende istiyorum bende o ninnilerden
çiçek göbüşüne maaşallah canım sivri bir göbeğin var

ben şimdi çileğin sitesine girdim çok güzelmiş .
yatağıda büyütülebiliyormuş

evet canım hele yakından gidip incelesen ben çok beğendim mobilya kalitesi süperdi...rengi de çok hoştu..yatağı büğüyor...ben 3 kapılı dolabını seçtim bide anca sığdırırım öykümün kıyafetlerini...:roflol:
raf ve şifonyerini de seçtim tam takım çok hoş duruyordu..odanın takım olarak avize,gece lambası ve halısı da vvar onları da alcam yarın

Demettt ürün cok tutunca koydun dimi 10 tl komisyonu üzerineeee naniknanik

yaa tabiii ortak olduk satan mağazayla şekerimmmmm:roflol::lepi:

kopyalamıyo ki site.............
çileğin sitesine girip bak kız bebek takımı cici adı....Şeniz

melek eşimle gezdik tüm mağazaları geçen gün ve en güzel en kaliteli ve en uygun fiyat çilektea.s
ben başka bir yerde karyola beğenmiştim 700 Tl fiyatı vardı doğtaşta beğendim sanırım 580 di çilekte kampanya var vekaryola 380 ytl hemde çok güzel dolapta çok uygundu ben takım halinde almıycam çünki yerim müsait değil odama koyacağız kızımın dolabıyla karyolasını sanırım o modellerde kendimiz yaptırıcaz çizdim modelini verdim ben:lepi:
tam istediğim gibi olacak böylece tüm modellerin beğendiğim yerlerini alıp harika bir model yaptım:sm_cool::teytey::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…