Ben abiye kıyafetle istiyorum, ev haliyle olursa bakmam bana ne lülülülülülü
evet canım hele yakından gidip incelesen ben çok beğendim mobilya kalitesi süperdi...rengi de çok hoştu..yatağı büğüyor...ben 3 kapılı dolabını seçtim bide anca sığdırırım öykümün kıyafetlerini...:roflol:
raf ve şifonyerini de seçtim tam takım çok hoş duruyordu..odanın takım olarak avize,gece lambası ve halısı da vvar onları da alcam yarın
Demett baktım sİteye 35 ytl dİyooooo
melekcim buarada gobusun cok tatli masallah, hic kiz annesi oldugun belli degil valla, hayran kaldim
yaa tabiii ortak olduk satan mağazayla şekerimmmmm:roflol::lepi:
melek eşimle gezdik tüm mağazaları geçen gün ve en güzel en kaliteli ve en uygun fiyat çilektea.s
ben başka bir yerde karyola beğenmiştim 700 Tl fiyatı vardı doğtaşta beğendim sanırım 580 di çilekte kampanya var vekaryola 380 ytl hemde çok güzel dolapta çok uygundu ben takım halinde almıycam çünki yerim müsait değil odama koyacağız kızımın dolabıyla karyolasını sanırım o modellerde kendimiz yaptırıcaz çizdim modelini verdim ben:lepi:
tam istediğim gibi olacak böylece tüm modellerin beğendiğim yerlerini alıp harika bir model yaptım:sm_cool::teytey::lepi:
evet işte bu.memnun kaldı yani kardeşin dimi.bana atmadın ama adresi.bende istemiştim.kaç tane melodi var içinde
buda benim gobusum!!!
buda benim gobusum!!!
evet canım içinde 3 melodi var
2 model daha var onları çok beğendim ama çok çokk çokkkk fazla fiyatları bence gerek yok bakın ekliyeyim görün onlarıdaşutarafagitti
# Dönence dönerken tavana yıldızlar ve bulutlarla bezeli ışık saçar
# Beş değişik melodi çalar
# Uzaktan kumandası sayesinde bebeğinizi rahatsız etmeden kontrol etmenizi sağlar
# Bebeğiniz büyüdüğünde dönencenin ışık ve sesli üst bölümünü çıkartıp ayrıca da kullanabilirsiniz
# 4 adet 1,5V luk LR20 pil gereklidir
# Yaş: Doğum ve sonrası
# Minik yıldızlar döberken ,ortadaki sevimli büyük yıldız yansın, farklı melodileri ile bebeğinizin uyumasını kolaylaştıracak sevimli bir dönence
buda benim gobusum!!!
maşallah canım ne kadar yakışmış hamilelik sana çok tatlı göbüşünŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?