2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

aynı desenlerde uyku seti de var harika gerçekten hele yakından daha da güzel güle güle kullansın öykümüz canımmŞeniz

evet işte bu.memnun kaldı yani kardeşin dimi.bana atmadın ama adresi.bende istemiştim.kaç tane melodi var içinde

CANIM BEN BÜĞÜYEN YATAĞI ALCAM
YATAK:869
DOLAP 3 KAPILI:699
ÇAMAŞIRLIK:219
EKSTRA ÇAMAŞIRLIK:99
RAF:59
TOPLAM:1945 ODASI.................
HALI,NEVRESİM PUF VE AYDINLATMA GURUBUNU DA SEÇTİM ÇİLEKTEN...
HAA BİRDE CİBİNLİK HEPSİ:2510 GİBİ BİŞEY TUTTU...........HEM HEPSİNİ ÇOK BEĞENDİM HEMDE ÇOK UYGUN FİYATLARI EVET KAMPANYADA ŞU AN O YÜZDEN BU KADAR UYGUNŞeniz:lepi::lepi::lepi:

evet işte bu.memnun kaldı yani kardeşin dimi.bana atmadın ama adresi.bende istemiştim.kaç tane melodi var içinde

evet canım içinde 3 melodi var

2 model daha var onları çok beğendim ama çok çokk çokkkk fazla fiyatları bence gerek yok bakın ekliyeyim görün onlarıdaşutarafagitti

# Dönence dönerken tavana yıldızlar ve bulutlarla bezeli ışık saçar
# Beş değişik melodi çalar
# Uzaktan kumandası sayesinde bebeğinizi rahatsız etmeden kontrol etmenizi sağlar
# Bebeğiniz büyüdüğünde dönencenin ışık ve sesli üst bölümünü çıkartıp ayrıca da kullanabilirsiniz
# 4 adet 1,5V luk LR20 pil gereklidir
# Yaş: Doğum ve sonrası

# Minik yıldızlar döberken ,ortadaki sevimli büyük yıldız yansın, farklı melodileri ile bebeğinizin uyumasını kolaylaştıracak sevimli bir dönence

evet biliyorum bunlarıda.pahalı gerçekten.aslında dönecede istiyorum beşiğine.ama böyel birşey alırım yoksa daha uygunmu karar veremedim.ama şu yıldızlı rüyalardan hafta sonu alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…