2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar birde şu salıncaklar çok kullanışlı.arkadaşım çok memnun kaldı.bebği koyuyor.yavrum benim nasıl uyuyor içinde.

ÇıÇek eve ebush maŞallah gÖbÜŞlerınzıe.
Allah nazardan korusn.
Demet gerÇekten gÜzle gÖrÜnÜyor.nınnıler denenmıŞ de hem ne gÜzel.ıyı uykular mınıĞımıze

gaydin maşallah canım.gerçekten süper.eskiden hamile kalırsam göbeğimi napıcam derdim.şimdi büyüsün diye bakıyorum.gerçi benimkide seninki kadar.

kopyalamıyo ki site.............
çileğin sitesine girip bak kız bebek takımı cici adı....Şeniz

Baktım Melekcim cok ciciymis takım cokta kullanıslıya benziyo, ama sitesindeki kadını begenmedim bence senin resmini koysunlar artık oraya daha cok tutar söliyimmm kaydirigubbakcemile3

Ebushcum süpermis göbegin, sende sadece göbek olanlardansın kaydirigubbakcemile3 Ayrıca annemizin kendi de gözleri de cok güzel, kızlar valla anneler güsel bizim bebişlerin hepsi pek tatlı olcak maşallah bu gidişle :Saruboceq:

ayy maşallah kızz gaydinn göbüşlerimiz aynı gibi oleyyy:lepi:
çok şekersin canımŞeniz

selsin o da güzel fakat ben yatağında uyusun istiyorum ana kucağında da oynasın.
o yüzden zaten ana kucağı ve arabasını aldık beşiğine aldım ninnisini:icecream:

Gaydın ben yine göremiyorum ama ekleyiveriyosun ortaya albümüne de koyarmısın bende göriyimmmm klava:

kıss Ebru manken formundasın masallah tatlım
tu tu nazar dğemesin
çok yakışmış hamilelik

gaydın masallah ya hergeçen gün daha büyük gelyior gözüme
ama dediğin gibi dar giyindiğin için daha belli
her acıdan da poz vermişisiz yaniii

ayyyyyyyyyyyy zuzu ya güldürdün beni.............
odamızı beğenmene sevindim...................
teşekkür ederim tatlım

zuzumcum cok tesekkur ederim canima.s.
bizim temmmuz anneleri hepsi birbirinden guzel masallah

Kıslar çok saolun ya valla sizlerde süpersiniz 2009 bebekleri manken olucak bence
Giydiğimiz kıyafetlerden de fark ediyo sanırım tşörtüm dardı biraz daha büyüdü sanki
Ebush saol canımcım tşörtlerim daha öncekiler hala oluyo neyseki bende giyiyorum üstten sorun yok ama alttan sıkıntı yaşıyorum gene pantolon bakmam lazım:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…