2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

gaydın masallah ya hergeçen gün daha büyük gelyior gözüme
ama dediğin gibi dar giyindiğin için daha belli
her acıdan da poz vermişisiz yaniii

Saol hayatım hadi sizinkileride görelim artık
Ay ben resim çekilmeye bayılırım sürekli çekilsem sesim çıkmaz kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

alacalale baktın mı resimlere ekledin mi benii

Ben seni ekleyemedim ama albümünü gördüm nası şey anlamadım. Eklemiş mi oluyorum arkadaş listesinde ismin çıkmıyor.

Hepiniz çok güzel görünüyosunuz maşallah (kıskandım:CüvCüv:) Ben boydan kaybediyorum galiba daha kilolu gözüküyorum hepinizden. Junior biriyimdekaydirigubbakcemile3

Bende minyonum, hem minyonum hem tombulummmm heyyyyy :lepi:

ya kızlarrrrrrrrrrrrr
göbüşleriniz çok harika
41 kere maşallah hepinize
artık göbüşler önden gitmeye başlamış yakında elimiz karnımızda dolanır dururuz ay çok şeker yaaaaa
öle hiçbirinizde abartılı değilsiniz bence hepiniz süpersiniz tekrar maşallah tüh tühtüh

kızlar galiba bugün bende annemlere gidicem inşallah bi aksilik çıkmaz annemler denizlideler arabamızla 2.5 saat sürüyodu normalde ama şimdi daha yavaş gitmemiz gerekecek.o değilde yollar çok virajlı bu miğdeyle napacam bilmiyom.annemleride 4 aydır görmüyodum çok özledimmmmmmm

GAYDıN, EBUSH MAŞALLAH KIZLAR GÖBÜŞLERıNıZDE SıZDE ÇOK ŞEKERSıNıZZ

EVET TEYZELERı BıZDE 2.TETENOZ AŞIMIZI OLUP GELDıK ŞıMDı SAĞLIK OCAĞINDAN YıNE TANSıYON VE KALP ATIŞI KONTROLLERıMıZı YAPTILAR KIZIMIN KALP SESıNı DıNLEDıM PITIRCIĞIM BENıM NASILDA MUTLU ETTı ANNESıNı kaydirigubbakcemile3

resim çekindim geldim................
kendi kendime ne kadar çekinebilirsem işte..............
hiç güzel olmadı................:1no2:
ama eklimm hadi sizin içinnnnnnnnnn

Selsincim tamam tesekkur ederim. oraya yonlendiririm annemleri.

kızlar bu sabah tetanoz aşımı oldum, çok rahat geçti hiç acımadı, hala hiç bir ağrı sızı yok, inşallah olmaz da, hemşire eğer ağrı olursa buzla masaj yap iyi gelir dedi, aklınızda bulunsun....

Guzel anneler, hepinize gunaydin. nasilsiniz bakalim? bugun biz erkenciyiz kizimla. gec yattik, uyuyamadik, saga donduk sola donduk. hatta gece hasta olma pahasina cami bile actik 4 derece soguk varken disarida ama bana misin demedi. neyse sonunda uykulu uyanik bir geceden sonra babamizi trene birakmak icin erken kalktik. sonra geldik ama uyuyamadik!! kizim icerden tekmeledi, lakl anne nasilsa uyuymamazsin dedi. kalk alisveris yapalim, bana ciciler al dedi. ben de o gazla kalktim:)

tesekkur ederim hurremcima.s.
gecmis olsun canim, yesinler senin pitircigini....

Offff ıŞyerınde acaıp sınırmı bozan bır Şey oldu.
Ve hala da sınrılerım bzouk.
Kızım da tekmeler atıyor bana pır pır
ya onuda ÜzÜyporm galıbaÇ
affet kızım annenı

bu arada benim gobis ilk defa bu sabah tatli tatli kasindi. kasimamak icin zor tuttum kendimi. cunku kasiyinca catlarmis. dedim eyvah eyvah catlaklar yakinda geliyor mu ne?

bu arada sizin gobekler nasil? catlayan var mi aranizda?

Offff İŞyerİnde acaİp sİnİrmİ bozan bİr Şey oldu.
Ve hala da sİnrİlerİm bzouk.
Kızım da tekmeler atıyor bana pır pır
ya onuda ÜzÜyporm galİbaÇ
affet kızım annenİ

Swethome'cum uzme yegenimi. is bu her zaman sinir bozucu olaylar olur. zaten her sey mukemmel yuruse seni oraya koymazlar de mi? o yuzden relax oluyorsun, takmiyorsun? gozlerini kapayip 10 a kadar sayiyorsun, derin nefes alip veriyorsun 3 kere ama derinnnnn derinnnnn.

canım genelde catlaklar 7-8 .aylarda baslarmış .kasınıyorsa avcunun içiyle ovarsın tırnağınla falan kasınma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…