bu arada benim gobis ilk defa bu sabah tatli tatli kasindi. kasimamak icin zor tuttum kendimi. cunku kasiyinca catlarmis. dedim eyvah eyvah catlaklar yakinda geliyor mu ne?
bu arada sizin gobekler nasil? catlayan var mi aranizda?
aman canim sakin ola kasima,
benim gobegim degilde, goguslerim fena halde catladilar, napicam bilmiyorum cok uzgunum, senağlama
yine iki tasın arasında cektin ya canım bravoooo
bugun daha belli sanki göbüşün canım
Kızlar bende simdi 2 tane begendigim ve almayı düşündüğüm bebek odası takımını dün göbegimi ekledigim albüme eklicem, tam suanki oturma odamın renklerinde bakalım hangisini begenceksiniz? Zamanı olan girip bi bakabilir mi acep ?
[/FONT][/B]
çiçek göbüşün çok güzel bak seninkinin oğlan olduğu belli
sıf karnın çıkmış
slm kizlar, hayirli cumalar
bakiyorumda gobusler almis basini gidiyo, sanki benimki sizden farkli:))))
bende ekleyeyim bari gobusumu,
demet sağol canım bende istiyorum bende o ninnilerden
çiçek göbüşüne maaşallah canım sivri bir göbeğin var
evet canım hele yakından gidip incelesen ben çok beğendim mobilya kalitesi süperdi...rengi de çok hoştu..yatağı büğüyor...ben 3 kapılı dolabını seçtim bide anca sığdırırım öykümün kıyafetlerini...:roflol:
raf ve şifonyerini de seçtim tam takım çok hoş duruyordu..odanın takım olarak avize,gece lambası ve halısı da vvar onları da alcam yarın
buda benim gobusum!!!
Kıslar bugünkü göbişim tşört dar diye sanırım fazla gözüküyo
ooooo gaydincim süpersin, maşallaahh canım
ÇİÇek eve ebush maŞallah gÖbÜŞlerİnzİe.
Allah nazardan korusn.
Demet gerÇekten gÜzle gÖrÜnÜyor.nİnnİler denenmİŞ de hem ne gÜzel.İyİ uykular mİnİĞİmİze
Sağol canım
Ben seni ekleyemedim ama albümünü gördüm nası şey anlamadım. Eklemiş mi oluyorum arkadaş listesinde ismin çıkmıyor.
Hepiniz çok güzel görünüyosunuz maşallah (kıskandım:CüvCüv:) Ben boydan kaybediyorum galiba daha kilolu gözüküyorum hepinizden. Junior biriyimdekaydirigubbakcemile3
Bende öyleyim canım minyon tipliyim :dance: olsun buda bi avantaj
bu arada benim gobis ilk defa bu sabah tatli tatli kasindi. kasimamak icin zor tuttum kendimi. cunku kasiyinca catlarmis. dedim eyvah eyvah catlaklar yakinda geliyor mu ne?
bu arada sizin gobekler nasil? catlayan var mi aranizda?
Henüz olmadı ben kremimi 1 aydır kullanıyorum sabah mutlaka sürüyorum ama akşamları unutuyorum bazen.Cildim çok kuruydu benim bu kremden çok memnunum sürekli nemli tuttu vücudumu.Kaşınmıyo umarım kaşınmazzz :bbo:
Melek çok dadlıııı yanlız düğmende gerilmiş eminmisin hami gömleği olduğuna 2 hafta sonra giyemezsin sen bunu kaydirigubbakcemile3
Maşallah öykü keyfle yatmış yanlız belli kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?