2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bu arada benim gobis ilk defa bu sabah tatli tatli kasindi. kasimamak icin zor tuttum kendimi. cunku kasiyinca catlarmis. dedim eyvah eyvah catlaklar yakinda geliyor mu ne?

bu arada sizin gobekler nasil? catlayan var mi aranizda?

aman canim sakin ola kasima,
benim gobegim degilde, goguslerim fena halde catladilar, napicam bilmiyorum cok uzgunum, senağlama

ekliyorum ama gülmeyin yakından çoooooooook büğük çıkmış.........bide kendim zar zor çektim...........

Kibelecim hosgeldin, hayretim şaştı valla, ilk kez karşılaştık senin mesajları hep birgun sonrasından takip etmeye alısmıstım ben kaydirigubbakcemile3

Kım ne yaptı yine swethome cum geliyim döviiiim mi klava:

aman canim sakin ola kasima,
benim gobegim degilde, goguslerim fena halde catladilar, napicam bilmiyorum cok uzgunum, senağlama

CANIM BENİMDE GÖGÜSLER ÇATLADI YA BEBE YAĞI KULLANDIĞIM HALDE MEMİŞLER HAFİF İRİYSE DAHA ÇOK ÇATLIYOR :çok üzgünüm:

Kızlar bende simdi 2 tane begendigim ve almayı düşündüğüm bebek odası takımını dün göbegimi ekledigim albüme eklicem, tam suanki oturma odamın renklerinde bakalım hangisini begenceksiniz? Zamanı olan girip bi bakabilir mi acep ?

slm güzel anneler nasılsınız bakalım ben bir geçmişe bakayım sayfalar çok çabuk ilerliyor

Melek çok dadlıııı yanlız düğmende gerilmiş eminmisin hami gömleği olduğuna 2 hafta sonra giyemezsin sen bunu kaydirigubbakcemile3
Maşallah öykü keyfle yatmış yanlız belli kaydirigubbakcemile2

valla benimde bazen iğne batar gibi kaşınıyo ama bende zaten az biraz çatlağım vardı şimdi acaba onlar genişlermi diye korkuyorum

bide bişi soracam size doktorlarınız size kan hapını verirken önce kan tahlili yaptımı bende yapmadan direk verdi

zuzuum ben ikinciyi begendim, digeri sanki daha karisik gibi gorundu. nereden baktin odalara?
gecen pazar modokoyu gezdik ama kararsizim ben de. fiyatlar cok alakasizdi. ben duz beyaz istiyorum, her magaza ayri fiyat soyledi.

zuzum ah okuyorum ama varya burayı neşelnemke için.
ödeme günü malum , tamam dışardan arayanalra anlatıyoum ,takmıyorum ama
ya personel geldi ,para da para haklı ama ben dehaklıyım kardeşim yedi bitirid beni ya yuh ya
gel döv ya mağdur belki ama doğru söylüyor beni de bu akda rüğzmeye hakkı yok ya
saatlerce laf analtıyorum.ama adamın tavrı sinir bozzuc.ay ne alaka ya kızalr ne anlatıyor bu demeyin sinirlendim.
görmezden galin söyleidklerimi.

melek çok hoş olmuş fil gibi değil hamile gibi görünmüşsün maşlalh

Sağol demett ay bu son haftalarda çok büyüdü,öyleki üstlerim dahi olmuyo artık bana

çiçek göbüşün çok güzel bak seninkinin oğlan olduğu belli
sıf karnın çıkmış

Sağol ilsucum ay çok sevindim buna şimdi :dance:

slm kizlar, hayirli cumalar
bakiyorumda gobusler almis basini gidiyo, sanki benimki sizden farkli:))))
bende ekleyeyim bari gobusumu,

Ekle tabi canım görelimmmmm

demet sağol canım bende istiyorum bende o ninnilerden
çiçek göbüşüne maaşallah canım sivri bir göbeğin var

Sağol derin evet oğluşum ben burdayım diyo artık sengözlerimebaksanab

Meleğim bende baktım mobilya bi harika rengi olsun modeli olsun iyi günlerde kullansın inşallah öykücün.Bende erkek için olana baktım çok hoşuma gittiiiiiiii hem bebeklikten çıkıncada çocuk odası gibi çok hoş olur bence düşünüyorum tam takımını alamasam bile kaç parça sığdırırsam artık sositososito . Ama bakarsın evi taşırız inş. o zaman isterim odasını almak.

buda benim gobusum!!!

Canım çok tatlı çıkmışsın maşallah göbüşüne

bende çatlak yokta göğsümde sanki çıkacak gibi kaşınıyo
korkuyorum hergün bakıyorum şimdilik bişey yok da
hergün kremliyorum faydası olacakmı acaba
daha çok var ya 3 ayda neler olur bilmem
inşallah çatlamayız kızlar

Melek çok dadlıııı yanlız düğmende gerilmiş eminmisin hami gömleği olduğuna 2 hafta sonra giyemezsin sen bunu kaydirigubbakcemile3
Maşallah öykü keyfle yatmış yanlız belli kaydirigubbakcemile2

arkadan kuşağı varrr iyice gerdim göbüşüm belli olsun diye..yoksa belli olmuyor du hiçççç:roflol::roflol:
iyice sıkınca kuşağı biraz bişeye benzedi şimdi gevşettimmmmsırnaşık şeysırnaşık şey

kizlar ya gobislere masllahhhhh... ya ne guzel olmuslar yaaa. dayanamadim gittim ustumu basimi giyindim tekrar ben de cektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…