2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ciceks Beyaz melek simdi daha dikkatli inceliyorum gobisleri. tekrar masallah. gaydincim sana da binlerce masllah harbiden ya kisa zamanda cok isler basarmissin gibime geldi, gobis birden mi buyudu yoksa uzun zamandir eklemedin bana mi oyle geldi canim?

ahhhhhhhhhhh ahhhhhhh hamilelik öncesi geçen yılki tatil fotolarına baktım............
dal gibiymişim incecik...............
şimdi:1no2:

Zuzum aslıdna bırbırne Çok benzıyor ama 2. Sankı daha hoŞ .
Faakt yerımn varsa 1. De kı ek bır dolap var o da ıŞını gÖrÜr.ama 2. Sankı daha hoŞ gÖrÜndÜ bana .:)
hangısı olursa olsun cıvıl cıvıl senın gıbı.
GÜle gÜle kullanın ınŞallah.yavrucuĞun ıle

AYY SıZıN GıBı ıNCECıK HAMıŞELRı GÖRÜNCE ÖZENıYO ıNSAN KISKANDIM MI NE :jeyyar: MAŞALLAH MELEK,KıBELE VE ÇıÇEKS

Cnm bu durum senin suçun diilki emin ol karsında soylenen insanlarda biliyo, patronda genelde bu durumlarla muhattap olmaz malum, sen elinden geldigince sakin kalmaya çalış bebegin için sonucta karsındaki insanları en iyi anlayanda sensin :teselli:

zuzuum ben ikinciyi begendim, digeri sanki daha karisik gibi gorundu. nereden baktin odalara?
gecen pazar modokoyu gezdik ama kararsizim ben de. fiyatlar cok alakasizdi. ben duz beyaz istiyorum, her magaza ayri fiyat soyledi.

İnternetten baktm cnm henüz ama mağaza masko/ikitellideymis bakalım ufaklıgın cinsiyeti belli olsunda yarın bi gidip bakayım diyorum...Bol bol gez cnm hicbisi aklında kalmasın bence kampanyaları da takip et bol bol

kibele fotonu şimdi gördüm.çok hoş.fazla yemk yemiş de azıcık şişmiş gibi görünüyorsun sadece.
maşallah kızımız içeride yer var demek ki dışarıya ihtiyaç dymuyor.
maşallah

bide incecik halimi eklesemmm..............sayılır mı........
geçensene tatiildeyken çekinmiştimsenağlama

zuzzummcum sorma bugun erkenciyiz. bir de bizde saatler 1 saat ileri alindi gecen hafta. aradaki saat farki 6 ya indi 29 marta kadar.

Kibele ben göremiyorummmm ya albüm yapsana su fotolarına bi tane bende göriyimmmm.... Melek sen ekledinmi bakiim aynı resimleri albüme, şuan ikinizde çarpı olarak gözüküyosunuz bende kaydirigubbakcemile3

melekcim tebrik ederim seni valla, gormesin patronunkaydirigubbakcemile3
burdaki gobegin sanki daha bi buyuk, kiyafetten kiyafete cok farkediyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…