2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben göremiyorum cnm benide eklermisin

Cnm sen benim arkadaş listemde varsın görmen lazım, bebegim ve göbegimmm albümünde ikisi de

bide incecik halimi eklesemmm..............sayılır mı........
geçensene tatiildeyken çekinmiştimsenağlama

Olmas simdi bu kadar göbeklinin arasına zayıf resim konulmaz, kovalarım valla yine klava:

Canımcım dünde eklemiştim kaçırdın sanırım onu ya ben bugün dar tşört giydim ondanmı acep çok çıktı ama 6 aylıksın normal artık diyolar çok büyük diyenlerde oluyo bakış açısı sanırım canımcım sırnaşık şey

Seninkide çok tatlı sen hala normal kotmu giyiyosun nasıl yani yaaa:uhm:

kibele fotonu şimdi gördüm.çok hoş.fazla yemk yemiş de azıcık şişmiş gibi görünüyorsun sadece.
maşallah kızımız içeride yer var demek ki dışarıya ihtiyaç dymuyor.
maşallah

Canim ya caktirma daha sabah erken ya yemek yemedim:) kahvalti da yapmadim sizle cene yaristiriyorum oysa ki planlarim var:)

aksam diyorum benim gobek simdi infilak edecek!!! dusunsene ne komik olur.

yok canim bu artik maternity jean.

bir kac gun oncesine kadar eski jeanlerimi giyebiliyordum ama dar olanlari degil. salas belden dusukler bollar vardir ya ondan. eger sikarsa bir dugmesini aciyordum ama bunu yeni aldim cunku artik diger jeanler sikmaya baslamisti yururken daha dogrusu sikma degil de rahatsizlik veriyordu. gerci bu da lastik oldugu icin rahat edemiyorum alismisim belimin hep bosta olmasina. simdi bir sey cevreleyince sikiyor.

Oy oy oyy melek hanım göbeğimiz büyümüüüş,gömlek çok yakışmış maşallah canım

kizlar ya gobislere masllahhhhh... ya ne guzel olmuslar yaaa. dayanamadim gittim ustumu basimi giyindim tekrar ben de cektim.

Kibele sende çok tatlı çıkmışsın benim bikaç hafta önceki halim gibi,bundan sonra birden büyüyecek sen bile şaşırıp kalcaksın kaydirigubbakcemile3

AYY SİZİN GİBİ İNCECİK HAMİŞELRİ GÖRÜNCE ÖZENİYO İNSAN KISKANDIM MI NE :jeyyar: MAŞALLAH MELEK,KİBELE VE ÇİÇEKS

sağol canım a.s.

melekcim tebrik ederim seni valla, gormesin patronunkaydirigubbakcemile3
burdaki gobegin sanki daha bi buyuk, kiyafetten kiyafete cok farkediyo...
GÖREMEZ Kİİ YOK BURDA PATRON....lülülülülülü

Beyaz melekcİm.dÜnkÜ İle alakası yok.karnının.maŞallah canım

EVET BURDA ÇOK YAKIN ÇEKMEK ZORUNDAYDIN 1 KARIŞ YERDE....
AKŞAM EŞİME ÇEKTİRİRİM GÖBÜŞÜ..........
BÖYLE YAKINDAN ÇOK YANILTICI OLUYOR...

Cnm sen benim arkadaş listemde varsın görmen lazım, bebegim ve göbegimmm albümünde ikisi de

Olmas simdi bu kadar göbeklinin arasına zayıf resim konulmaz, kovalarım valla yine klava:

BANA NE YAAA EKLİCEM İŞTEEEEEEEEEEEEEElülülülülülülülülülülülü

Kizlar ben bir girip dus alayim, leylayim su anda. sonra da kahvaltimi yapayim. sonra da cikip kizima ciciler bakayim. hepinizi opuyorum.

Canim ya caktirma daha sabah erken ya yemek yemedim:) kahvalti da yapmadim sizle cene yaristiriyorum oysa ki planlarim var:)

aksam diyorum benim gobek simdi infilak edecek!!! dusunsene ne komik olur.

AMA OLMAZ Kİ
hemen kahvaltı yapın .
edamız kızar sonra annesi.
ama yine de maşallah incecik bir göbek.benim kini gördüysen eğer bayağı farkımzı var :)))))delikafadulden

Banada direk verdi yorgunluğun arttımı diye sordu sadece...

şimdi gördüm zuzucum bende 2. sini beğendim cnm. Bu arada bebişinin resmide çok tatlı maşallahh..

Teşekkür ederim cnm benim :1hug:

BANA NE YAAA EKLİCEM İŞTEEEEEEEEEEEEEElülülülülülülülülülülülü

Ohhhhh canıma degsin ben görmüyorum iste zayıfff melekiii, hamile göbekliiii meleki görüyorummmm, ohhhh ohhh laelaelaelaelae

zuzum resimlerimi albüme koydum bak bacım ordan kızma emi:)
odalardan bende çok parçalı olanı beğendim bunların fiyatları nasıl canımcım nerden baktın birebir gördünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…