Ebush masallah hic kilo falan yok, canim gercekten tebrikler. gobisine ve bebisine masallah.
ben göremiyorum cnm benide eklermisin
bide incecik halimi eklesemmm..............sayılır mı........
geçensene tatiildeyken çekinmiştimsenağlama
Ciceks Beyaz melek simdi daha dikkatli inceliyorum gobisleri. tekrar masallah. gaydincim sana da binlerce masllah harbiden ya kisa zamanda cok isler basarmissin gibime geldi, gobis birden mi buyudu yoksa uzun zamandir eklemedin bana mi oyle geldi canim?
kibele fotonu şimdi gördüm.çok hoş.fazla yemk yemiş de azıcık şişmiş gibi görünüyorsun sadece.
maşallah kızımız içeride yer var demek ki dışarıya ihtiyaç dymuyor.
maşallah
Canımcım dünde eklemiştim kaçırdın sanırım onu ya ben bugün dar tşört giydim ondanmı acep çok çıktı ama 6 aylıksın normal artık diyolar çok büyük diyenlerde oluyo bakış açısı sanırım canımcım sırnaşık şey
Seninkide çok tatlı sen hala normal kotmu giyiyosun nasıl yani yaaa:uhm:
kizlar ya gobislere masllahhhhh... ya ne guzel olmuslar yaaa. dayanamadim gittim ustumu basimi giyindim tekrar ben de cektim.
AYY SİZİN GİBİ İNCECİK HAMİŞELRİ GÖRÜNCE ÖZENİYO İNSAN KISKANDIM MI NE :jeyyar: MAŞALLAH MELEK,KİBELE VE ÇİÇEKS
GÖREMEZ Kİİ YOK BURDA PATRON....lülülülülülümelekcim tebrik ederim seni valla, gormesin patronunkaydirigubbakcemile3
burdaki gobegin sanki daha bi buyuk, kiyafetten kiyafete cok farkediyo...
Beyaz melekcİm.dÜnkÜ İle alakası yok.karnının.maŞallah canım
kibele bende seni göremiyorum cnm..
Cnm sen benim arkadaş listemde varsın görmen lazım, bebegim ve göbegimmm albümünde ikisi de
Olmas simdi bu kadar göbeklinin arasına zayıf resim konulmaz, kovalarım valla yineklava:
Canim ya caktirma daha sabah erken ya yemek yemedim:) kahvalti da yapmadim sizle cene yaristiriyorum oysa ki planlarim var:)
aksam diyorum benim gobek simdi infilak edecek!!! dusunsene ne komik olur.
valla benimde bazen iğne batar gibi kaşınıyo ama bende zaten az biraz çatlağım vardı şimdi acaba onlar genişlermi diye korkuyorum
bide bişi soracam size doktorlarınız size kan hapını verirken önce kan tahlili yaptımı bende yapmadan direk verdi
şimdi gördüm zuzucum bende 2. sini beğendim cnm. Bu arada bebişinin resmide çok tatlı maşallahh..
BANA NE YAAA EKLİCEM İŞTEEEEEEEEEEEEEElülülülülülülülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?