2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

VAYY BE ÇOK RESıM EKLEDıMM BU GÜN REKORR BENDE.......................
FOTOĞRAF ÇEKıNMEYı ÇOK SEVıYORUM DAAkaydirigubbakcemile3

selamlaaaaaaarrrrrrrrrr hihoyyyt
haftasonu geldi çattı , zuzuuuuuuuuuuu , hadi iyisin yerimseniben
biz de bu akşam İst.a uçuyoruz , yarın dr.umuzla kontrolümüz var .. inşallah bizi o bahsettiği alete bağlayacak ve kendi gözlemleyecek , güzel şeyler söyleyecek , erken doğum moğum belirtin yok diyecek :Saruboceq: :dance:
yarın randevumuz 2 de , pazar günü eve gelince yazarım ..
şimdi gözüme kestirdiğim , iyi-temiz gördüğüm 2 ağdacı var , onlardan birini denemeye gidicem , bir de ufaklıklara bir şeyler alıcam ..
akşam çıkmadan uğrarım yine ..
keyifli , bol muhabbetler hepinize Şeniz

kibele ne güzel fazla kilo almamıssın ya

melek sende hatırlatma
geçen seneyi
üfff doğumdan sonra eski halime dönerim inşallah bende

Sessizliği Bozuyoruuuum

ya siz bi sürü güzel şeylere bakmışınız, en azından alacağınız ürünler için plan yapmışınız .Ya ben tembel teneke oldum çok yorgunum çok ....

aynen dediğin gibi geçecek canım dualarımız seninle ve bebişinle iyi uçuşlar canım :teytey:

stardust iyi yolculukar canım
çok güzel bbeğni iycie görecek ve sonra mutlu mutşlu geelceksin
herşey güzel olsun cnaım

bende gideyim o zaman kimse yazmıyoo herkez uyuyor sanırım.............
bende kızcağızıma bişeyler bakimmmmmmm

Geldi valla stardust cımmmm 2 saatimiz kaldı, kalbim güm güm gözlerim dürbünnnnnn :1shok::1shok::1shok: Canım iy ylculuklar ben cıkmış olurm sen dönene kadar.... Yarın bende doktoruma gitcem, haftasnu girmeye calıscam, cok cok güsel habler bekliyorum senden ona gore :1hug:

zuzu...............nerdesin sen sesin soluğun çıkmadı daaaaaaa

Burdayımmm melekcimmm, patronum arkamdan şarkılar söyleye söyleye geciyo ikidir, lalala lalala şeklinde bende yazamadım bisi ama işte geldimmmm burdayımmmmm

zuzum resimlerimi albüme koydum bak bacım ordan kızma emi:)
odalardan bende çok parçalı olanı beğendim bunların fiyatları nasıl canımcım nerden baktın birebir gördünmü

Hıhhh aferim Gaydınım bi daha olmasın lütfennnn naniknanik Ayrıca pek bi fidan gibi gözüküyosunnn bu yüzden de seni rencide ediyorum, kıskandımmm :1rolleyes: ve de son olarak dünya siyasi haritasının önünde resim cektirdigine gore senin cocuk bence uluslararası bi iş yapcak ilerde, tahmin ediyorum bak 6.hissim iyidir palukkk burcuyum nede olsa kaydirigubbakcemile3

hepinize hayırlı doğumlar dilerim. eli ayağı düzgün , sağlıklı olarak bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.sizleri vakit buldukça izlemeye çalışacağım.güzel bir arkadaşlığınız var hep sürer umarım, ama arada da aranıza yeni insanlar almayı deneyin derim. ben konulara cevap yazıp dahil olmaya çalışmaktan sıkıldım açıkcası. hepinize iyi hafta sonları. herşey gönlünüzce olsun.

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…