2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Aşkolsun amatistcim ya seni üzcek bişi mi yaptıkkkk senağlamasenağlama Öyle soyleme lütfennnn, hiçbir yere de gitme

canım üzülme lütfen bazen konular hızlıca akıyor arada mesajlarımız kaynıyor benimde başıma çok geldi herşeye dahil olamıyoruz yada konu dışı kalıyoruz kimse kasıtlı yapmıyordur inan bana

canım ınsallah hayırlı haberlerle donersın ıyı yolculuklarkaydirigubbakcemile5

Ayyy Melek harika bunlar ya yaz gelsede giysek şöyle kaprileri badileri süper süper ben bayıldım hepsineeedelikafadulden

AMA AMA nereye gidiyorudn.
sen aramızdasın.
canım bende çok katılımcı değilimdir.
arada çok yazarım arada sadece okurum .canım ama ben seni çok sevmiştim.canım.hem yaşıtımsın gel lütfen.
çoğu zaman benim yazdığımda havada kalıyor ama arkadşalr önemsemiyor diye yorumlamoyorum ki.
görmüyorlar yada o an o konuda yazı yazmak istemiyorlar diye düşünüyorum.
canım gidersen ben üzülürüm hem de çok. lütfen gel canım

confüse canımcım saol hayatım gaz birikmesinden sanırım akşamları hakikaten daha bir büyüyo
Ben artık saklayamam ben koca göbişli bir anne adayıyımmm heyerde göbeğim bunu ispatlıyorrrrdelikafadulden

zuzum saol canımcım sende çok güsel ve bilinçli bir anne adayısın ne güsel bak hepimize bilinçli anneler olucaz.
oğlum diplomat büyükelçi felan olsun istiyorum ama benden ve babasından bulaşıpta dış ticaretçi olma olasılığıda çok yüksek gözüküyoooooÇok üzgünüm çoook

kzım heycan yaptı çok tekme atıyor biranönce gitmemi istiyor onu görmeye........
az kaldı kızım son 2,5 saattttttt

kzım heycan yaptı çok tekme atıyor biranönce gitmemi istiyor onu görmeye........
az kaldı kızım son 2,5 saattttttt

Cok bıdık annesi o hep sen mi görmek isticen kızını o da seni gormek istiyo tabe kaydirigubbakcemile2

Ben bakalım bu gece nasıl uyuycam, daha kızım yada oğlum dahi diyemiyorum hiçbişi alamıyorum, bakalım yarın nolucak :Saruboceq:

Merak içindeyim merakkkk ölcimmmmm meraktan,sürekli oyalanmaya calısıyorum düşünmemek için

Zuzum bence seninki kız ya bu zamana kadar çoktan belli olması gerekmezmiydi
Yarın bizimde muaynemiz var paşamı görücez babişiyle süper ya bu hafta bayağı ziyarete giden vardı ptesi anlatırız artık durumları
Ben rahim ölçümü yaptırıcam anlatırım sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…