Kıslar bugünkü göbişim tşört dar diye sanırım fazla gözüküyo
buda benim gobusum!!!
hepinize hayırlı doğumlar dilerim. eli ayağı düzgün , sağlıklı olarak bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.sizleri vakit buldukça izlemeye çalışacağım.güzel bir arkadaşlığınız var hep sürer umarım, ama arada da aranıza yeni insanlar almayı deneyin derim. ben konulara cevap yazıp dahil olmaya çalışmaktan sıkıldım açıkcası. hepinize iyi hafta sonları. herşey gönlünüzce olsun.
sevgiler
hepinize hayırlı doğumlar dilerim. Eli ayağı düzgün , sağlıklı olarak bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.sizleri vakit buldukça izlemeye çalışacağım.güzel bir arkadaşlığınız var hep sürer umarım, ama arada da aranıza yeni insanlar almayı deneyin derim. Ben konulara cevap yazıp dahil olmaya çalışmaktan sıkıldım açıkcası. Hepinize iyi hafta sonları. Herşey gönlünüzce olsun.
Sevgiler
star_dust kullanıcısından alıntı
selamlaaaaaaarrrrrrrrrr
haftasonu geldi çattı , zuzuuuuuuuuuuu , hadi iyisin
biz de bu akşam ıst.a uçuyoruz , yarın dr.umuzla kontrolümüz var .. inşallah bizi o bahsettiği alete bağlayacak ve kendi gözlemleyecek , güzel şeyler söyleyecek , erken doğum moğum belirtin yok diyecek
yarın randevumuz 2 de , pazar günü eve gelince yazarım ..
şimdi gözüme kestirdiğim , iyi-temiz gördüğüm 2 ağdacı var , onlardan birini denemeye gidicem , bir de ufaklıklara bir şeyler alıcam ..
akşam çıkmadan uğrarım yine ..
keyifli , bol muhabbetler hepinize
hepinize hayırlı doğumlar dilerim. eli ayağı düzgün , sağlıklı olarak bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.sizleri vakit buldukça izlemeye çalışacağım.güzel bir arkadaşlığınız var hep sürer umarım, ama arada da aranıza yeni insanlar almayı deneyin derim. ben konulara cevap yazıp dahil olmaya çalışmaktan sıkıldım açıkcası. hepinize iyi hafta sonları. herşey gönlünüzce olsun.
sevgiler
kzım heycan yaptı çok tekme atıyor biranönce gitmemi istiyor onu görmeye........
az kaldı kızım son 2,5 saattttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?