2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Zuzuum bence de kesİn kız.

Bilmiyorum ki kızlar ya banada oyle geliyo ama uzun süredir şartlamıyım diye hitap tarzımı değiştirmedim, herhangi bi sıfat koymamaya çalıştım bebişime :ecrin_bebek: Artık doktorun agzından duysam rahatlıcam, bakalım hayırlısı süprizzzzz Gaydincim senden de paşanla ilgili süper haberler gelir umarım, oda seni bekliyodur annesi, ben cok inanıyorum ya anneler ve bebekler arasındaki telepatik bağa :lepi:

24. hafta gebelik seyri açısından bir dönüm noktası olarak kabul edilir. Amerika, bu haftadan itibaren kanunen bebeği kendi hak ve özgürlüklerine sahip ayrı bir birey olarak görür . Türkiye'de ise aynı durum 26. haftadan itibaren sözkonusudur.
Neden 24. hafta? Bilimsel veriler bebeğin bu haftadan itibaren algılarının önemli bir kısmının geliştiğini ve bebeğin uyaranlara refleks değil, bilinçli cevap verdiğini göstermektedir. Yani bebek artık öğrenmeye, bilgileri hafızasında depolamaya ve "düşünerek mantıklı tepkiler vermeye" başlamıştır.

Bakın kızlar cok yakında bebişlerimiz artık birey olcaklr yirim ben onların bireylikleriniiiii kaydirigubbakcemile3

Gidices Selsincimmmm ha gayrettt cok az kaldıııı

ıstanbulda hava gene kapadı.yaĞmur gelıyor.tam uyku havası.Çokda uykum geldı.bu akŞam maÇ varmıŞ bendenız gene yanlızları oynucaz.oĞluŞumla beraber

Paşam kısmetiyle geliyor
Kayınvalidemin komşusu var yıllardır samimi Oğluşuma battaniye almış bornoz banyo takımı almış puset siparişi vermiş oda gelicekmiş 2. puseti oluyo şanslı veletgamyoncuiremsu

doktora gideceğim için çok heycan yaptım her nedense birden.............
sanki şimdiye kadar hiç doktora gitmemişim gibiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
ilk kez doktora yanımda eşim olmadan gideceğim tek başıma....
ondan içim buruk galibaa:1closedeyes:

Ben bagırırımmmm cnm istersennn lülülülülülü Cok suluyummm cok suluyummmm çıkış saati yaklaştıkca dahada eriyorummm valla :bbo:

ayyy canım ne güzel ya...iyi günlerde kullansın prensina.s

Gıcıkkk istanbul havası zaten, haftaiçi günlük güneşlik olur kimse çalışamaz, haftasonu yağar, kimse dısarı cıkamazzzzz klava: Cok kızıyorummm cokkkk

kızlar ben çıkıyorum yola denizliye yazmıştım zatnen gidicem diye
hadi herkese iyi hafta sonlarıııııııı güzel haberlerle dönün inşallah hepinizi öptüm

Zuzuuucum bende 20 kala fılan Çıkıcam.sÜper.son yarım saatım.darısı herkesın baŞına.bugÜn dakıkaları sayıyorum

klava:şımarma bakiimlülülülülülü
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ne kızıyosunnn yaaaa senağlamasenağlama surda ayda yılda 1 cuma günü gelmişşşş seviniyorummmm, küstüm işte sölicem seni babama simdi arıyorummmm bak :mymeka:

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Son düzenleme:

Canım ne olur bu şekilde hissettme...Gerçekten çoğu zaman kaçırıyoruz yazılanları.Mesela ben önce geçmişi okuyarak başlıyorum.Okumadan yapamıyorum.Tabi böylece hem son yazılanları kaçırıyorum hem de arada cevap yazmaya çalışınca ,tekrar kaldığım sayfaya dönüp birde öyle zaman kaybediyorum.Sohbete dahl olmanın 2 yolu var.Ya sürekli takip etmek forumu ya da edemiyorsan geçmşi okumaya çalışmamak...
Bu yüzden bende hep kopuyorum sohbetten...Ama mutlaka fırsat buldukça okuyor ve burdaki herkesi az çok tanıyorum.Sende bunlardan biirisin.
Ve inan hissettikleriini aynen hissettim ben de bir ara.Hatta senin gibi sitem ettim.o noktada bazı arkadaşların desteği ile alınganlık yaptığımı düşünüp tekrar girmeye karar verdim foruma.Çok şey öğreniyorum burdan...Sen de aramızda kal olur mu?sakın gitme...
a.s.

Zuzuuucum bende 20 kala fİlan Çıkıcam.sÜper.son yarım saatİm.darısı herkesİn baŞına.bugÜn dakİkaları sayıyorum

Ne 20 kala mıııı, cok kötüsüünnn klava: Benim çıkmama 1 saat var daha korkannnnnccccccccccccccccccccccccccccccccc kafamçokkarıştı

kızlar ben çıkıyorum yola denizliye yazmıştım zatnen gidicem diye
hadi herkese iyi hafta sonlarıııııııı güzel haberlerle dönün inşallah hepinizi öptüm

İyi yolculuklar cnm, iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…