Zuzum bence seninki kız ya bu zamana kadar çoktan belli olması gerekmezmiydi
Yarın bizimde muaynemiz var paşamı görücez babişiyle süper ya bu hafta bayağı ziyarete giden vardı ptesi anlatırız artık durumları
Ben rahim ölçümü yaptırıcam anlatırım sizlere
Zuzuum bence de kesİn kız.
Paşam kısmetiyle geliyor
Kayınvalidemin komşusu var yıllardır samimi Oğluşuma battaniye almış bornoz banyo takımı almış puset siparişi vermiş oda gelicekmiş 2. puseti oluyo şanslı veletgamyoncuiremsu
Ben bagırırımmmm cnm istersennn lülülülülülü Cok suluyummm cok suluyummmm çıkış saati yaklaştıkca dahada eriyorummm valla :bbo:
kızlar ben çıkıyorum yola denizliye yazmıştım zatnen gidicem diye
hadi herkese iyi hafta sonlarıııııııı güzel haberlerle dönün inşallah hepinizi öptüm
klava:şımarma bakiimlülülülülülü
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hepinize hayırlı doğumlar dilerim. eli ayağı düzgün , sağlıklı olarak bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.sizleri vakit buldukça izlemeye çalışacağım.güzel bir arkadaşlığınız var hep sürer umarım, ama arada da aranıza yeni insanlar almayı deneyin derim. ben konulara cevap yazıp dahil olmaya çalışmaktan sıkıldım açıkcası. hepinize iyi hafta sonları. herşey gönlünüzce olsun.
sevgiler
Zuzuuucum bende 20 kala fİlan Çıkıcam.sÜper.son yarım saatİm.darısı herkesİn baŞına.bugÜn dakİkaları sayıyorum
kızlar ben çıkıyorum yola denizliye yazmıştım zatnen gidicem diye
hadi herkese iyi hafta sonlarıııııııı güzel haberlerle dönün inşallah hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?