2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ohhh ne güzel kısmetli paşan kısmetli canımcım...MAAŞALLAH...Allah'ım bütün bebeklerimiz kısmetleriyle doğsun inşallah...Onlar gelsin kriz bitsin...:hooray:

amatist74: Canım ya bak kırılma...Ben de buraya yeni üye oldum.Toplasan bu bölüme 10 msj atmamışımdır.ıletiler çok çabuk ilerliyor.ben bir konuya cevap yazarken çok alakasız bir konuya geçiliyor.Kişileri de tanımıyorummm.Ben de aynı dertten muzdarip hissetim dün kendimi ama arkadaşlar bugün listelerine eklediler beni.Bence sadece iletiler çok çabuk ilerledikleri için sorun oluyor.Yoksa kasten yapıldığını düşünme

kızlar resimler yani göbüşler yani bebişler harikaa. ebush kibele çiçeks melek ve gaydin çok tatlı annelersiniz. çiçek hiç 5 kilo almış gibi durmuyorsun sanırım sen de eksik kilo ile hamile kalanlardansın. ebush sana da maşallah çok az kilo almışsın.
sağlıkla tamamlarız inş hepimiz kızlar.:hooray:
zuzum bence iki takımın da çok güzel. özellikle beyaz olması beni mest etti. illa mavi yada pembe olunca sevmiyorum ben. en güzeli beyaz.:lepi:
kikoleyim sana da hayırlı yolculuklar. bulantısız geçirirsin inş yolu. annene kavuşuyorsun hadi gözün aydın.hihoyyyt

Saolun kıslar evet yavrukuşlarımız gelsin kriz bitsin ne güsel olur gerçekten dünya çok kötü durumda hep uçlar var zenginler ve fakirler orta halli yaşamak çok ama çok zor

5 te çıkıcak arkadaşlar hava atmayı bırakın lüten daha bizim 1,5 saatimiz var aaa saate aşercez sonra :1no2:

Kızlar beni de ekler miisiniz arkadaş listelerinize resimlerinizi çok merak ediyorummmm...

Saol canımcım bizde seni görelim ya senindemi eşin izin vermiyodu koyarsın sonra silersin olmazmı canımcım öyle yaparsın kaydirigubbakcemile5

Doktora gıdıcek olan arkadaŞlarım hepınız hayırlı haberlerle gelırsınız ınŞallah.meleklerınızle bol bol hasret gıderınÇ

Gaydın;
Biliyor musun sende tam bir anne havası var...Çok iyi anne olacaksın eminim...a.s.

o kadaaar tembelimki yemek bile hazırlamadım bugün. Allah siz çalışanlara kolaylık versin. maşallahınız var valla. kalkıp en azından bi salata yapıyım bari.

İlsucum ne güsel ya keyf yapıcaksın kızçenle şansına havada güsel olsa bari gezersin bol bol alışverişte yaparsın süper ya hihoyyyt
İyi dinlenmeler arada gün içinde uğra ben akşamları takılamıyorum vaktim olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…