2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Gaydın;
Biliyor musun sende tam bir anne havası var...Çok iyi anne olacaksın eminim...a.s.

Ayy canımcım saol halamlarda öyle diyo sana güveniyoruz çok güzel evlat yetiştirceksin diyolar çok mutlu oluyorum inş.
Ama arkadaşlarımda oğlun yandı gelinde yandı tam kaynana olucak hatunsun diyolar otorite var birazcık bende ama bakalım kıyabilcekmiyiz onlara ama gene iyilikleri için öyle değilmi doğru birey olmaları ailesine vatanına milletine hayırlı evlat olmaları gerekli zaman çok kötü disiplin olmak zorunda diye düşünüyorumsüprizzzzz

canımcım sabahları evden çıkmadan girerim tabi ki
inş havalarda güzel olur bol bol gezeriz
o eminönündeki havuzl carsı mı ne oraya giderim büyük ihtimalle
kızıma ciciler alırım

Tabi ki canım,çok haklısın...Disiplin şart...Anne olmak güçlü olmak demek bence...sabırlı olmak,pes etmemek...Gerektiği yerde sesini yükseltmek,gerektiği yerde için acısa da ceza verebilmek.Asıl her istediklerini yapıp,her ağladıklarında,her üzüldüklerinde,her huysuzluk yaptıklarında isteklerine boyun eğersek onlara çok büyük kötülük yapmış oluruz...O yüzden otorite gerekli...

Selsincim iyi haftasonları cnmmmmmm, llsucum sanada iyi tatiller, yorma kendini bol bol dinlen, noluuurrrr benim yerimede yat yuvarlannnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -tatlicadiarzu-

selam kislar.. 45 sayfa kadar gecmis var. okumadan selam vereyim dedim. ben onlari bitirene kadar siz cikiyosunuz cunku:)

umarim herkes cok iyidir. biz iyiyiz cok sukur. haftaya bugun bebisimle buluscaz ins. turkiyeden tetenoz ignesini getirtiyorum nasipse onu da vurulucam bu hafta. ikincisini bi ay sora mi vurulmam gerekiyo kislar??

buda benim göbüşümün bir hafta kadar önceki hali akşam eşim gelsin yeniden çektirip yollarım :)

canım pek duracağımı sanmıyorum ...tabi havalara da bağlı
buarada ikimizde pazartesi ayrıntılıya giriyoruz çok zevkli gececek inş .
:dance:

evet canım çok mutlu ve iyi haberlerle döneriz inşallah pazartesi bizim günümüzz:lepi:
doktordan gelince haber ver............
pazartesi yi de atlattım mı tamam............
korkuyorum nedense..............
kimseden doktoru fetus kalp ekg si istememiş..............
benden istedi daha doğrusu birlikte karar verdik............
acaba Bİ PROBLEM VARDA BANA MI SÖYLEMEDİsenağlama
DÜŞÜNMÜYEYİM DİYORUM AMACADIARZU
UFFFFFFFFFFF
PAZARTESİYİ DE ATLATTIK MI TAMAM

Hımmm çiçekcimmm haklısın galiba ama soyle bi detay var benim cıkmama sen cevap yazana kada 15 dakka kaldı kaydirigubbakcemile3 Kötüyümmm ben kötüyümmm kötüyüüümmm kötüyüüümm herkesi hasta ederimmm ederimmmm rimmmm kaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana ha gayret cnm sunun surasında ne kaldı 1 saat 3 saat sonucta cuma bugünnnn, mübarek günnn

İyi düşün iyi olsun canım...Bu senin cümlen ve de çok doğru...Herşey yolunda giidicek eminim...

selam sıla senin işinde zor anacım kendi takibini kendin yapıyosun iğneni bile türkiyeden getirtiyosun Allah yardımcın olsun canım ya :teselli:

Hürrem anacım sen kiloyu yıkarılara memişlere almışsın sankim onlar daha büyük duruyo
Göbişene benden kocaman birrr

Meraba Sılacımmm ben gider ayak gördüm valla mesajını hepimis cok iyiyis yarın tatil dahada iyiyis, sende iyisin gördügüm kadarıyla..Ben aşı olmadım cnm bilmiyorum bu arada

Melek valla kovalıcam dua et 15 dakkam kaldı klava:klava: Ay hiçbişi cıkmıca kalbinde felannnn aaaa... Hiçbi problem yok hersey yolunda, öykücün seninle, gelcen pazartesi güzel haberlerle sora hepimiz üzüldüğümüz düşündüğümüzle kalıcas, kocacıgınla güsel bi haftasonu gecir, düşünme pazartesiyi artık valla döverim gider ayak :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…